sloggi logo

sloggi

Sloggi er ejet af undertøjsvirksomheden Triumph. De er velkendte for deres kvalitet, komfort og pasform. De blev lanceret i 1979 med et mål om at tilbyde alle kvinder komfort i hverdagen.

Body Adapt kollektionen

I mere end 4 årtier har sloggi været på forkant med undertøjskulturen og i 2021 dedikerede det ikoniske komfortbrand en hel kollektion til kvindekroppen og dens dagform: BODY ADAPT. Body Adapt er skabt til at omfavne alt fra vægttab, vægtøgning og hormonelle forandringer, som normalt er faktorer, der påvirker BH-størrelsen og tvinger de fleste kvinder til at have undertøj i forskellige størrelser til forskellige perioder i livet. Men ikke længere. Body Adapt er nemlig skabt i et nyt fit og i ultrafleksibel dobbeltlagskvalitet, der tilpasser sig kroppens moderate udsving og yder forskellige former for suppport: Light, Medium og High.

Tilføj din favorit til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

GO Allround med sloggi

Strækbart, åndbart og blødt. sloggis GO Allround serie opfylder alle komfortable parametre og føjer samtidig ”ubekymret” til listen, for GO Allround universet er one size og dermed ultraenkelt at begå sig i. Siden lanceringen i 2020 har GO Allround fået en stor fanskare – og i efteråret 2021 får den minimalistiske, og cool kollektion følgeskab af en søsterkollektion i blonde – GO Allround Lace – der giver det originale design et tvist af klassisk lingeri uden at gå på kompromis med komforten. Blondenyhederne er nemlig skabt i samme micromodal materiale som den øvrige serie og gør det oplagt at blande trusser og toppe på tværs af de to koncepter. 

Zero Feel – den ultimative komfort

ZERO Feel har bragt ultimativ komfort til verden siden 2015. Du mærker ikke at du har sloggi’s innovative ZERO Feel serie på! Følelsen er næsten umulig at beskrive – du bliver nødt til at opleve den selv. Ingen bøjler. Ingen mærker. Ingen synlige linjer og med 360 graders stræk.

Læs mere om sloggi

Sloggi blev lanceret i 1979 som en underlinje til den store undertøjsforretning Triumph. De havde fra starten af en klar vision om at skabe komfortabelt undertøj til enhver kvindes hverdag. Der gik ikke længe før, at de blev et af de mest populære undertøjsmærker på markedet særligt i Europa og Asien. De er særligt kendte for deres høje komfort, usynlige undertøjslinjer og så fokuserer de i høj grad på udvikling og fornyelse. De har fra start designet tidsløse designs, men de mener stadig, at det er vigtigt at forny sig løbende til de aktuelle modetrends. I dag har sloggi både undertøjs- og badetøjskollektioner til mænd og kvinder. 

Ofte stillede spørgsmål hos sloggi

Hvilke produkter finder jeg hos sloggi?

Komfortabelt undertøj i tidsløse designs.

Hvem leverer min pakke?

Din pakke vil blive tilsendt med Postnord.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeserviceafdeling, kan du gøre det på mail: dk.service@sloggi.com eller telefonnummer: +45 78 77 40 67

Hvor lang returret har jeg?

Du har 30 dage fra den dag, du modtager pakken.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Facebook, Instagram og YouTube.

Kan jeg opnå fri fragt hos sloggi?

Ja, du kan opnå fri fragt på ordrer over 400 DKK.

Kan jeg godt lægge en udsolgt vare ind på min ønskeliste?

Nej, det er desværre ikke muligt i øjeblikket.

Er der et minimumsbeløb man skal bestille for?

Nej, det er der ikke.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, Klarna og Paypal.

Hvor kan de levere til?

Når du handler på hjemmesiden, kan de kun levere i Danmark.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.