Smør dig ind

Smør dig ind – Luxury Skincare tilbyder et stort udvalg af skønheds- og hudplejeprodukter. Forkæl dig selv med luksusprodukter til hverdagsbrug og find brands, der favner dig og din huds behov.

Oplev et univers af skønshedsprodukter

Smør dig Ind – Luxury Skincare er en online skandinavisk beauty webshop, der tilbyder et stort udvalg af prisvindende skønheds- og hudplejebrands.

Du vil opleve brands i mange forskellige kategorier indenfor makeup, solpleje, selvbruner, hudpleje og kropspleje. Lad dig inspirere i de luksuriøse brands, uanset om det er til ferien, badeværelset eller værtinde/fødselsdagsgaven. Du kan være sikker på at finde præcis det, du søger, på deres webshop.

Du vil altid være garanteret en grundig og nøjagtig produktvejledning hos deres uddannede kosmetikere, som kan give en professionel rådgivning. De er eksperter og kan derfor sikre dig den helt nøjagtige rådgivning i netop de produkter, som kan afhjælpe dig og din huds behov. 

Husk at tilføje dine produktfavoritter til ønskelisten fra Smør dig inds hjemmeside.

Favoritprodukt til ønskelisten

Smør Dig Ind sørger for produkter til hverdagsbrug, der er uundværlige for din hud. Det brand, som er øverst på favoritlisten, er vores 3-i-1 creme Rosalique. Det er en creme til den hud, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde, parfumefri creme beskytter hudens barriere med en SPF-50 og efterlader den med en smuk, ensartet glød, da cremen nedtoner ansigtsrødme.

Vi anbefaler at anvende Rosalique med vores Miracle Foundation Brush for at opnå det bedste og mest ensartede resultat. De to produkter kan fås i et sæt med en makeuppung eller i en gaveæske, som er helt ideelle at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Fantastisk glød med Marc Inbane

Her er et ønske, som du med garanti ikke vil fortryde, når først du har set resultatet. Synes vi ikke alle, vi er lidt pænere om sommeren, når vi har opnået en solbrun glød? Forestil dig den dagligt, som ensarter din hud og giver dig samme fantastiske resultat. Oplev her, hvordan Marc Inbane kan det.

Der er en produktserie, der tager selftanning til et helt nyt niveau med naturlige og veganske ingredienser, helt fri for parabener og silikoner for at give dig et fejlfrit resultat. Her er fire forskellige selftanning-produkter, alt efter hvilket konsistens du foretrækker at arbejde med.

Find også ideelle gaveæsker, hvor sammensætningen af et produkt og en børste vil give dig et luksuriøst selftanning-resultat – du vil ikke opleve striber, fordi børsten kan hjælpe med at påføre produktet ensartet og nemt.

Find det Marc Inbane produkt, du allerbedst kunne tænke dig, samt det, der passer til dit behov, og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Bodylotion – et sikkert gavehit

Den perfekte værtindegave finder du i vores brede sortiment af Hemp Nation bodylotion hvor du kan vælge imellem ni forskellige varianter. Her vil med garanti være en der passer til den netop det du søger. Hvis du selv søger en ny bodylotion til ønskelisten som ikke fedter, finder du lynhurtigt en favorit at tilføje.

Det er produkter der er beriget med hampefrøolie og nærende ingredienser, en masse plejende ingredienser, og en duft der efterlader hele badeværelset duftende så unikt at den gave altid vil blive husket.

I sortimentet kan du yderligere tilføje fantastiske Body Wash og Body Scrubs for at give huden det bedste udgangspunkt både i vand og i lotion.  Gå på jagt i disse bodylotions og husk at tilføje din favorit på

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.