Sockz

Sockz

Fuldend ethvert look med et par unikke sokker fra Sockz. Find et stort udvalg af fantastiske strømper i forskellige designs, farver og mønstre. Nedenfor har vi udvalgt 9 favoritter.

Gå på opdagelse i det unikke udvalg af strømper fra Sockz

Deres kvalitetsstrømper tager dit outfit til nye højder og skaber en ekstra detalje, som giver det sidste touch for et personligt look. Hvad end du er til elegante, feminine strømper eller mere spraglede strømper, kan du finde det blandt udvalget. Brandet ønsker at tilbyde sokker, som du stolt kan vise frem, når du smider dine sko. Opgrader din garderobe med pæne sokker til kvinder i alle farver og mønstre fra Sockz.

Pift dit outfit op med smukke strømper

Strømper er en uundværlig del af dit outfit og i din garderobe. Hos Sockz er sokker ikke bare sokker. Mange ser sokker som en hverdagsting, hvor det især er de sorte og hvide basic strømper der dominerer. Med tiden har trenden med farverige og mønstrede sokker dog udviklet sig. I dag er det trendy at pynte sig med unikke og farverige strømper, der tilføjer en fin detalje til dit look. I helheden af et outfit er det detaljerne, der gør forskellen. Et par sokker burde derfor komplimentere dit look. Hos Sockz har du al mulighed for at fylde din garderobe med pæne sokker af alle mulige forskellige designs.

Pift din garderobe op med et par smukke strømper fra Sockz til din kommende konfirmation, eller dit fremtidige bryllup. Hvad end du har sko på eller har smidt skoene, kan de pæne sokker komplimentere din personlighed og det udtryk du ønsker. Strømperne er produceret i høj kvalitet og importeret fra nøje udvalgte producenter fra Kina. Du kan derfor finde strømper i lækre materialer til overkommelige priser, hvor der er øje for design. Tilføj de stilfulde strømper til din garderobe og match dit outfit dag efter dag med pæne strømper fra Sockz.

Giv et par strømper i gave

Giv et fint par sokker i gave til en du holder af. Sockz har flere forskellige gaveæsker med fine strømper i forskellige farver og designs. Sjove og farverige strømer kan være med til at definere dit personlige outfit, og fuldende dit look. Hvad end du er til stærke farver, natur farver eller noget helt tredje, så har Sockz det til dig. Sockz har strømper med blomster mønster, graffiti mønster, glimmer og mange andre. I deres gaveæsker har de mixet deres udvalg, så du har mulighed for at få fingrene i tre forskellige designs.

Nogle gange kan det være svært at finde på hvad man skal give i gave til typen der har alt. Men hvem elsker ikke strømper i flotte designs som adskiller sig fra alle de kedelige sorte strømper i skuffen? Derfor er det en oplagt mulighed at give unikke strømper fra Sockz i gave.

På deres hjemmeside kan du få et overblik over de forskellige kollektioner, som du kan mixe og matche præcis som det passer dig. Sockz har noget til enhver personlig stil og smag, så gå på opdagelse i deres udvalg og find dine yndlings designs. Tilføj dem til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk, og gå i gang med at samle på de flotte sokker fra Sockz i dag!

Gaveæsker fra Sockz

De unikke sokker fuldender ethvert outfit. Strømperne kan tilføje det ekstra touch til dit look, som du leder efter, uanset om det er til hverdag eller fest. Sockz har et unikt udvalg af strømper til enhver smag og anledning. Strømperne fås i de fineste gaveæsker, som sætter prikken over i’et og desuden er en god gaveidé. Tilføj lidt glimmer til dine fødder med et par fine strømper og opnå et sofistikeret look. Helheden ligger i detaljerne og et par strømper fra Sockz vil derfor være en fin tilføjelse til din garderobe.

Leder du efter en fin gave til en fødselsdag, jul eller blot en kærlig omtanke? Så er en gaveæske fra Sockz den perfekte gave. Gaveæsken er en god gave både til din mor, søster, veninde eller en du holder af. Alle kan bruge et par nye strømper, hvorfor en gaveæske altid er en god gaveidé uanset anledningen. Hvis du er inviteret til middag hos din veninde eller skal til et arrangement kan en gaveæske med de fine strømper også være en god værtindegave. Udforsk deres udvalg og lad dig inspirere til din ønskeliste eller dit næste gavekøb. Du kan også tjekke Ønskeskyens udvalg af fede brands og lade dig inspirere.  

Bæredygtighed

Sockz benytter sig af emballage, der er nøje valgt med omtanke for miljøet. De fokuserer derfor både på valg af emballage og forsendelse. Deres emballage er lavet af genbrugspap, genbrugspapir og genanvendeligt satinbånd og silkepapir, som du selv kan benytte efterfølgende. Du kan læse mere om hvordan brandet arbejder med bæredygtighed her.

Sockz kollektioner 

Brandet har en lang række af kollektioner til enhver smag. Udvalget består af strømper med glimmer, lace, blomsterprint og meget andet. De fine glitter strømper tilføjer en fin og festlig detalje til et outfit, og er perfekte når du har sneakers eller et par stilletter på. Find et udvalg af strømper i trendy farver, der på ingen tid kan løfte dit look til nye højder. Ifør dig strømper der pynter på fødderne uanset anledningen.

? Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Sockz?  

Sockz har et bredt udvalg af sjove og smarte strømper til enhver smag og stil. Tjek deres fede sortiment og find dine favoritdesigns. 

Hvor kan jeg købe deres produkter? 

Sockz strømperne kan findes online på deres webshop. 

Hvor lang er leveringstiden?

Sockz bestræber sig på at sende din ordre inden kl. 16 samme dag, hvor ordrer efter kl. 16 sendes næste hverdag. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Sockz kundeservice kan kontaktes på e-mail: info@sockz.dk.

Er min ordre fra Sockz gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Det kan være en god idé at kontrollere om den ligger i spammappen, hvis ikke du kan finde den i din indbakke.

Kan jeg returnere min vare? 

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du en byttefrist eller returret på 14 dage.  

Hvordan returnerer jeg et produkt? 

Hvis du ønsker at returnere dine strømper, skal du kontakte Sockz på e-mail: info@sockz.dk og skrive ”retur” i emnefeltet efterfulgt af dit ordrenummer. Derefter skal du sende pakken til Kollegievænget 1, 1 D211. 8700 Horsens. 

Hvordan er kvaliteten? 

Strømperne er importeret fra Kina og nøje udvalgt. Kvaliteten er derfor i top. 

Hvilke strømper kan jeg finde blandt udvalget? 

Udvalget består af strømper med glitter, blomsterprint, lace, i forskellige farver og mange andre modeller.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis du finder en fejl på dine strømper, skal du kontakte Sockz på e-mail og vedhæfte et billede af fejlen. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.