Sophiabeck Beauty

SophiaBeck Beauty er en dansk virksomhed, som tilbyder lækker økologisk hudpleje til deres kunder. De har et stort fokus på at deres produktion, selvfølgelig foregår i Danmark og er bæredygtig.

Den bæredygtige virksomhed

SophiaBeck Beauty er et dansk produceret skønhedsbrand med en vision om at tilbyde økologiske hudpleje produkter i høj kvalitet. De finder inspiration i naturens egne skønhedsfordele, og sælger produkterne til en pris, hvor alle kan være med. For SophiaBeck Beauty er den fornemmeste opgave at udvikle sig indenfor området med de bedste økologiske råvarer.

SophiaBeck’s produkter er alle håndlavet, intet er fabriksproduceret eller masseproduceret. Alt er frisklavet af dygtige skønhedslaboranter til hvert enkelt ordre. Den unikke oplevelse med frisk producerede produkter og den ultimative sunde hudpleje adskiller SophiaBeck Beauty fra andre brands.

Naturlig skønhed fra SophiaBeck

SophiaBeck Beauty produkter er unikke idet de kun benytter sig af friske ingredienser og derfor indeholder deres produkter hverken skadelige kemikalier eller animalske råvarer. SophiaBeck Beauty har skarp fokus på bæredygtighed fra produktion til emballage, og udover dette lever deres leverandører også op til den høje standard af bæredygtig produktion.

De tre vigtigste kerneværdier og opgaver i produktionen er, at sikre at slutproduktet er plantebaseret, naturligt og helt fri for animalske ingredienser og skadelige kemikalier. Dernæst er det vigtigt, at få produktet fremstillet miljø- og klimaansvarligt. Den sidste kerneværdi er at sikre dig som kunde en sund og frisk hudpleje, som altid er af høj kvalitet.

Find dine gaveønsker på sophiabeck.club, og husk at tilføje dine favoritprodukter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Dansk produceret virksomhed

SophiabBeck Beauty’s produkter produceres i København i virksomhedens eget “Natural Beauty” Science Micro-Lab. Produkterne er dansk håndværk lavet på kærlighed, samt friske og økologiske råvarer. Et stort fokus ligger også på ansvarlig skovdrift, som er essentielt i valget af alt fra labels til forsendelsesbokse. SophiaBeck Beauty støtter både økologien og økonomien i Danmark, med deres fornuft omkring emballage til produkterne og deres grønne tankegang.

Find de produkter du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dine behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om SophiaBeck Beauty

På hjemmesiden finder du et bredt udvalg af produkter til kvinder, mænd, hjemmet og endda til kæledyr. Derunder kan du finde produkter til kroppen og ansigtet eller dufte til dig selv eller en du holder af. Du finder du også bodylotion og olier, sæber, samt spray-mists til kroppen og ansigtet.

Under kategorien “Øko hjem” er der et bredt udvalg af rengøringsmidler, både til toiletterne, men også resten af huset, samt dufte til tøjet. Alle produkter er som sagt økologiske og dansk produceret med meget nøje uvalgte ingredienser, som gør at du kan få dig et miljøbevidste hjem.

Ofte stillede spørgsmål hos SophiaBeck Beauty

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

SophiaBeck Beauty leverer din ordre indenfor 3-5 hverdage.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan kontakte dem på mail: beauty@sophiabeck.dk – eller på telefonnummer: +45 22 91 80 94.

Er det muligt at opnå fri fragt?

Fragten koster 52 kr. til pakkeshop. Hvis du køber for over 600 kr. bliver fragten gratis.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med alle former for kreditkort, PayPal, MobilePay og Klarna.

Hvad hvis jeg fortryder min ordre?

Du får givet 30 dages fuld returret på varer købt på webshoppen.

Kan man tilmelde sig nyhedsmails? 

SophiaBeck Beauty laver nyhedsmails, som du kan tilmelde dig, og der følger ovenikøbet en gave med ved tilmelding.

Kan jeg finde virksomheden på sociale medier?   

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Hvad fokusere Sophiabeck Beauty på?

Det er en dansk produceret virksomhed, som har sat sit helt store fokus på bæredygtighed – lige fra produktionen til valg af emballage.

Hvem bliver min ordre sendt med?

Din ordre bliver sendt med PostNord, DAO eller GLS. Du kan vælge at få sendt din ordre til en pakkeshop eller hjem til dig selv.

Hvilke produkter kan jeg finde hos SophiaBeck Beauty?

Du kan finde et stort udvalg indenfor high-end hudpleje.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.