Logo

Søstrene Grene

Søstrene Grene er startet af Anna og Clara tilbage i Aarhus i 1973, hvor de åbnede deres første butik. Siden da har Søstrene Grene vokset sig til at være en kæde med butikker i hele landet.

NYE TENDENSER FRA SØSTRENE GRENE

Foldekasse

FOLDEKASSE

Søstrenes foldekasse er lavet af hvedehalm og polypropylen og måler 35 x 25 x 15.

39,90 DKK

VASE

Vidunderlige blomster fortjener vidunderlige urtepotter og vaser. Denne måler 20,7 x 11,2 cm.

39,80 DKK

Dekoskål

DEKOSKÅL

Dekoskålen er lavet af stentøj og måler 8,5 x 5,5 cm. Den smukke skål er fin og dekorativ.

19,80 DKK

URTEPOTTE

Denne vidunderlige urtepotte i glas er perfekt til smukke blomster.

48,80 DKK

LANTERNE

Søstrenes lanterne er lavet af bambus og rattan med en glasbeholder.

59,80 DKK

SERVERINGSFAD

Dæk et smukt bord med søstrenes vidunderlige service og bestik. Asketræ. 34,5 x 14 x 1,5 cm

74,40 DKK

KVÆRN

Søstrenes kværn er fremstillet i træ og måler 16 x 5 cm. De er både praktiske og dekorative.

35,80 DKK

GLIMMERSTRØMPER

Disse glimmerstrømper kan give dit hverdagsoutfit et frisk pust.

13,80 DKK

OPBEVARINGSPOSE

Søstrenes opbevaringspose er fremstillet i bomuld og måler 40 cm. i højden.

68,80 DKK

Søstrene GreneEn anderledes butik

Hos Søstrene Grene er der altid fokus på den begejstring, som helt naturligt opstår, ved små ting i en ellers travl hverdag. Hos Søstrene Grene finder du et udsøgt udvalg af produkter, som netop kan fremkalde glæde og begejstring. Mange af de produkter som de fører i kæden, er designet af dem selv med inspiration i deres nordiske rødder. Folkene bag Søstrene Grene mener, at skønheden er at finde i detaljen, hvilket tydeligt afspejles i deres produkter. De mener, at vi kan fået øget glæde i dagligdagen ved at være omgivet af æstetik og smukke ting. De tilbyder derfor et stort udvalg af produkter, som kan bidrage til dette. Tjek deres mange produkter og tilføj dem til din ønskeliste, ved at oprette dig som bruger på Ønskeskyen.dk.

De gode fund

Hos Søstrene Grene mener de, at det gode fundet findes i kombination at æstetik og pris. Derfor er deres produkter altid rimeligt prissat. Deres produktsortiment er meget bredt, og rummer alverdens varer inden for boligindretning og isenkram. Derudover sælger de hobby ting, møbler, køkken, garn og håndarbejde, gaveindpakning og meget andet. En tur i Søstrene Grene kan uden tvivl inspirere dig, og give dig fornemmelsen af tryghed og hygge. Lad dig inspirere af Søstrene Grenes vidunderlige idéer, og tilfør hygge til din hverdag. Mange du inspiration til dit næste strikkeprojekt, gaven til Mors Dag, nyt pynt til at give badeværelset et frisk pust eller noget helt tredje? Så kan du med garanti finde det i Søstrene Grenes butikker eller på deres webshop.

Bliv inspireret hos Søstrene Grene

Lad dig inspirere af Søstrene Grenes vidunderlige univers af fantastiske idéer. Giv dig i kast med at indrette børneværelset på ny, bliv inspireret til at dække det flotteste påskebord eller køb hvad du skal bruge for at kunne lave det mest elegante invitationer. Mulighederne er mange, og så snart du besøger en af deres butikker eller webshop, vil du opleve at kreativiteten og inspirationen ingen ende vil tage. På deres hjemmeside, kan du tilmed blive inspireret yderligere igennem kreative idéer til hvordan du kan bruge deres produkter.

Du kan blandt andet få en guide til hvordan du lærer at strikke, hvordan du genanvender deres emballage og hvordan du indretter dit kontor hyggeligt. Tag et kig i deres inspirations univers, og find ud af hvordan du på bedste vis kan bruge deres produkter, og skabe en hyggelig stemning hjemme hos dig selv. 

Anna og Claras kreative DIY-projekter

Lav DIY-projekter med Søstrene Grene

Lad kreativiteten spire med Anna og Claras kreative DIY-projekter. DIY står for ”Do it yourself” og oversat til dansk ”gør-det-selv”. Blandt Søstrene Grenes mange kreative DIY-projekter findes noget for kreative sjæle i alle aldre. Du kan finde alt fra sjove idéer til de små, til hjemmelavede smykker og udsøgte madopskrifter for de voksne. 

Deres udvalg af projekter spænder bredt, og det kan være store og kreative idéer til hjemmet, men det kan også sagtens være mindre og mere simple hobbyprojekter. Alle projekterne kommer med en vejledning, så alle kan være med, nybegynder såvel som øvet i DIY. Et DIY-projekt er et godt samlingspunkt for familien, hvor man kan fordybe sig, og lade kreativiteten få frit løb. Der er ingen grænser for hvad man kan give sig i kast med af sjove og kreative projekter, og alle kan deltage så meget de har lyst. Tjek Søstrene Grenes udvalg af lækre hobby produkter, og gør dig klar til dit næste DIY-projekt.  Er du på udkig efter mere gaveinspiration, kan du udforske Ønskeskyens brand univers.

Søstrene Grene

Historien bag

Søstrene Grene kæden emmer af hygge og god stemning. Deres sortiment består af egne importerede varer fra det meste af verdenen særligt inden for boligindretning og isenkram. Folkene bag Søstrene Grene ønsker at skabe et rum hvor hverdagens tempo sænkes. Dette gælder i deres fysiske butikker lige så vel som på deres webshop. De fysiske butikker er indrettet med henblik på at inspirere både krop og sjæl. Den klassiske musik der bliver spillet i højtalerne, de kreative opstillinger af varerne og de hyggelige gange, der byder på små overraskelser, så langt øjet rækker. Det skal altid være en god og hyggelig oplevelse at besøge Søstrene Grene.

Ofte stillede spørgsmål Søstrene Grene

Hvilke produkter forhandler de hos Søstrene Grene? 

Hos Søstrene Grene forhandler de alt inden for boligindretning, isenkram og livsstil.

Hvor finder jeg min nærmeste Søstrene Grene butik?

Find den nærmeste Søstrene Grene butik på deres hjemmeside.

Har Søstrene Grene en webshop?

Ja, de har en webshop. Besøg den her.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice på telefon nummer + 45 67 37 00 00 eller på e-mail: order@sostrenegrene.com.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

De kan kontaktes mandag-fredag mellem 8-18 og lørdag-søndag mellem 10-14.

Kan jeg sende en ordre retur?

Ja, du har altid 30 dages returret på dit online køb.

Hvordan sender jeg en ordre retur?

For at sende retur skal du udfylde den vedlagte følgeseddel og sende varen retur til Søstrene Grene. Ved brug af den vedlagte returseddel modregnes du et gebyr på 34,95 kr.

Hvornår får jeg pengene tilbage for mine returvarer?

Efter modtagelse af dine returvarerne bliver beløbet refunderet og du kan forvente at modtage pengene inden for 5 bankdage.

Hvilke betalingsmuligheder har Søstrene Grene?

På deres webshop kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.