Soulland

Hos Soulland finder du det største udvalg fra Soulland kollektionen samt styles fra deres nyeste samarbejder. De har tidligere samarbejdet med Peanuts, Nike SB, Playboy, 66 North mfl.

Soulland Logic

Blødt og behageligt er nok den bedste måde at beskrive Soullands Logic kollektion på. Logic er nemlig deres definition af basis tøj, der har høj komfort, og som altid er lavet af ansvarlige materialer. Logic kollektionen består af t-shirts, sweatshirts, hoodies, sweatpants og badetøj. Kollektionen kan altid shoppes i basis farverne; sort, grå og hvid. Hvis du er på udkig efter andre og mere specielle farver, så udgiver de hvert halve år nye farver, som selvfølgelig stadigvæk passer ind i hoved kollektionerne.

Tilføj dine responsible fashion-favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Soulland skilt der hænger på væg

Soulland re-seller

Går du og overvejer at sælge noget af dit brugte tøj, som tidligere er købt hos Soulland? Så har Soulland udviklet et smart system, hvor du kan sælge og købe dine favorit items. Du kan derfor nu både købe og sælge brugte Soulland styles på deres hjemmeside. Så hvis du har købt styles fra Soulland eller fra en af deres forhandlere, så kan du nu sælge dine brugte items hos Soulland. Du vil modtage en voucher til deres webshop, som betaling for det du har solgt.

Tjek webshoppen ud og find gaveinspiration til jul eller fødselsdag.

Sweatshirt I beige med logo

Bæredygtig mode

Hvis du også går og overvejer, hvorvidt du bør købe mere tøj eller ej, så tjek Soullands hjemmeside ud. De har en god guide med en række spørgsmål, som du bør overveje, før du tilføjer mere tøj til din garderobe. Det er nemlig relevant at stille sig selv spørgsmål om tøjets fit og materiale, inden du bestiller mere tøj hjem fra nettet, som enten ikke passer eller har et kradsende materiale. Tjek listen af spørgsmål og hjælp Soulland med at skabe mere bæredygtighed indenfor modebranchen.

Husk at tilføj dine favorit bukser eller skjorter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Soulland modeshow

Læs mere om Soulland

Soulland blev etableret i København i 2002. Igennem Soulland, giver Silas Adler, Creative Director og Jacob Kampp Berliner, CEO, deres version af et moderne modebrand. Med designprincipper og æstetik dybt forankret i håndværket, producerer Soulland dame og herretøj i høj kvalitet. Soulland bestræber sig på at samarbejde med uafhængige producenter og gerne familieejede virksomheder. Tøjet fremstilles så lokalt som muligt for at medvirke til sundere lokalsamfund. Soulland bruger især materialer fra Italien, Frankrig og Portugal, og fokuserer på bæredygtighed og GOTS certificerede producenter. I 2020 udgiver de deres første rapport om deres tiltag indenfor bæredygtighed. Soullands vision er at være mellem de bedste tekstilvirksomheder i Skandinavien indenfor ansvarlig produktion. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Soulland

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragten koster fra 45 kr., når du bestiller på deres hjemmeside.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med GLS, hvis du handler fra og til Danmark. Ved internationale ordre sendes ordrer med DHL eller UPS.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, Dankort, VISA, Mastercard, JCB, MobilePay, ApplePay, UnionPay og PayPal.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan altid komme i kontakt med dem på e-mail: info@soulland.com.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hjemmesiden.

Har de en fysisk butik? 

Ja, du kan finde en liste over Soulland butikker på deres hjemmeside.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

Er der mulighed for levering i en pakkeshop?

Ja. Du kan vælge den pakkeshop, der passer dig bedst, når du afslutter dit køb.

Hvor kan jeg se hvilke materialer de bruger?

Du kan finde en liste med alle de forskellige materialer, de bruger til deres tøj på deres hjemmeside under “Responsibility”.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.