Spartoo logo

Spartoo

Opdater din garderobe med de mest stilfulde modesko og de fedeste accessories hos Spartoo. Fuldend dit look med et par pæne sko eller accessories og sæt dit personlige præg.

Om Spartoo

Spartoo er en online shop, der blev startet i 2006 af tre nyuddannede. Deres interesse for online handel og sko kickstartede eventyret. Brandets navn Spartoo henviser til de traditionelle gladiatorsandaler i læder og byen Sparta. Virksomheden voksede med lynets hast, og i dag er de over 180 medarbejdere, som er en del af virksomheden og de opererer i hele europa. Tilføj dine absolutte favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen, så du altid har dem samlet ét sted! Hvis du leder efter mere inspiration, kan du tjekke Ønskeskyens mest populære brands ud lige her.

Med det store udvalg finder du garanteret et par sko, som passer lige netop til dine behov. Deres udvalg af sko til kvinder er det største på markedet, som giver dig uendelige valgmuligheder. Skal ønskelisten opdateres? Så gå på opdagelse blandt de mange sko fra Spartoo og find din favorit!

Modesko og accessories

Virksomheden holder til i Grenoble, hvor de har hovedkontor midt i de franske alper. De har med tiden opbygget sig et stort udvalg af sko, og på deres hjemmeside kan du finde mere end 161.000 sko fra 2.612 forskellige brands. Spartoo tilbyder derfor noget for enhver smag og stil. Blandt udvalget kan du finde anerkendte brands som adidas, Birkenstock, Dr. Martens og mange flere. På deres online shop kan du finde alt fra trendy sneakers, pæne sandaler og feminine stilletter til komfortable tøfler og hjemmesko. Spartoo er den perfekte online destination for modesko og accessories, så hvis du skal have opdateret din skogarderobe, er du kommet til det helt rette sted. 

Blandt det store udvalg finder du naturligvis også en masse sko, der følger sæsonens tendenser. Hvis du vil være med på moden, så kan du holde dig opdateret på de seneste skotendenser hos Spartoo. Opdater din skogarderobe og tjek deres store udvalg – det kan jo være, at du finder nogle lækre sko til samlingen!

Sko til hele familien

Hos Spartoo kan du købe sko til hele familien under samme tag. Udforsk alle de populære brands til kvinder, mænd og børn. Det er vigtigt, at dine børn er godt klædt på, når det gælder fodtøj. De tager mange skridt i løbet af en dag og bruger meget tid udendørs, så derfor er det godt at have sko, som kan klare lidt af hvert. Find sko til enhver anledning og alt slags vejr, så dine børn blot kan lege frit og være aktive uden bekymringer. Find sko både til udendørs og indendørs brug, der både er praktiske og byder på timevis af leg. 

Shop populære tøjmærker hos Spartoo 

Udover at Spartoo har et kæmpe udvalg af sko, så tilbyder de også et spændende udvalg af tøj til kvinder, mænd og børn. Find mode fra brands som Esprit, Diesel, Vero Moda, Ralph Lauren og mange flere. Udover at tilbyde en række kendte mærker, har Spartoo også deres egne eksklusive brands så som Betty London. Du kan finde inspiration til dig næste køb på Spartoo under kategorien Betty London. Hos Spartoo kan du derfor opdatere hele din garderobe med moderigtige og trendy designs. Du finder med stor sikkerhed noget, som passer til din personlige stil og smag. Så hvis du ønsker at udvide garderoben, er det blot at udforske deres lækre udvalg.

Bæredygtighed

Hos Spartoo finder du mange forskellige bæredygtige produkter. Virksomheden går op i at passe på miljøet og ønsker derfor at have et bredt og godt sortiment af diverse sko, som har et bæredygtigt aftryk. Derfor kan du trygt købe dine sko hos Spartoo og være med til at passe på miljøet samtidigt. Du kan nemt danne sig et overblik over, hvilke sko der er bæredygtige ved at krydse af i boksen med overskiften, anderledes mode og herunder øko-ansvarlige og miljømærkede varer.

Udsalg

Er du på udkig efter et godt tilbud? Så kig forbi Spartoo. Frem til d. 18 august finder du gode priser på både sko, tøj og accessories til kvinder, mænd og børn. Du kan spare op til 60% på alt udsalg. Så skal du have opdateret garderoben, så vil vi anbefale at i kigger fordi siden og måske finder du ovenikøbet også et godt tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder Spartoo gratis fragt?

Ja, de tilbyder gratis fragt. 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Spartoo?  

De har et stort udvalg af sko, accessories og mode, hvor de har mere end 161.000 sko blandt sortimentet. 

Hvor kan jeg shoppe deres produkter? 

Produkterne kan købes på deres online shop. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

De kan kontaktes på telefon: +45 89 87 09 60 og mail: adriana@spartoo.dk.

Hvad er Spartoo Premium? 

Med et Spartoo Premium medlemskab vil du modtage eksklusive fordele på deres produkter, altid 5 % rabat, fri levering, eksklusive deals hver anden uge og betaling over 3 gange. Tilmeld dig på deres hjemmeside.

Hvilke brands forhandler Spartoo?

De har et stort udvalg af brands, hvor du blandt andet kan finde adidas, Vero Moda, Birkenstock og mange flere blandt udvalget. 

Jeg har brug for hjælp, hvordan finder jeg svar på mit spørgsmål?

Under deres hjælperubrik på deres hjemmeside, kan du med garanti finde svar på dit spørgsmål. 

Kan jeg få rabat?

Besvar et simpelt spørgeskemaet om din oplevelse hos Spartoo og få 75 kr. i rabat

Jeg leder efter en god gave. Hvor kan jeg finde inspiration?

Et par sko eller nogle lækre accessories er altid gode gaveidéer. Hos Spartoo kan du finde masser af inspiration til hvilken gave, du skal købe. 

Hvordan er min returret?

Hvis du ønsker at returnere en vare, har du 30 dages returret fra den dag du modtager din ordre. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.