Specktrum

Skab smukke rum i dit hjem med unikt boliginteriør fra Specktrum. Produkterne er designet af dygtige designere med en altoverskyggende respekt for kvalitet, håndværk og miljø.

Specktrum – luksuriøst boliginteriør

Med passion for moderne design, traditionelt håndværk og unikke detaljer designer og skaber Specktrum luksuriøst boliginteriør. De har en stor kærlighed for skandinavisk design og dygtigt håndværk. 

Specktrum ønsker med deres produkter at inspirere dig til at skabe din smukke kulisse for livets øjeblikke – de store såvel som de små.

Kvalitet og særpræg

Boliginteriøret hos Specktrum er designet af kompetente designere, som gennemgår en spændende og kreativ proces inden det endelige produkt. Du kan derfor forvente en høj kvalitet i samtlige produkter, som fremstår unikke og med særpræg.

Specktrum indgår i tætte samarbejder med dygtige ildsjæle rundtom i verden. Det sikrer en unik ekspertise i produktionen af produkterne, og at deres designs bliver produceret i høj kvalitet – under altid gode forhold og med respekt for de traditionelle håndværkteknikker.

Kig forbi deres website og bliv inspireret af det smukke interiør.

Ansvarlig produktion

Specktrum ønsker at løfte et vigtigt miljømæssigt og socialt ansvar, og de har både GOTS- og FSC-certificeringer, som dokumenterer en ansvarlig produktion. Det er din garanti for, at både miljømæssige og sociale kriterier efterleves i alle led af produkternes tilblivelse – helt fra det økologisk plantet frø til det færdige produkt. De garanterer også, at produkterne designet i træ stammer fra bæredygtigt drevet skove.

Du kan derfor trygt og med god samvittighed finde dine næste produkter til boligen hos Specktrum. Gå på opdagelse i deres webshop.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.