sport24

Sport24

Sport24 er en stor sportskæde, der blandt andet er det tidligere Intersport. I dag har Sport24 en stor webshop og 24 butikker og OUTLET-butikker i hele Danmark, hvor du kan købe sportstøj og udstyr til hele familien.

Alt inden for sportstøj og sportssko

Når det kommer til at finde den helt rigtige gave, hjælper Sport24 dig godt på vej. Her får du nemlig en forhandler, der har alle de kendte brands til hele familien. Det skal være nemt at finde en god gave til børnene, til den aktive familiefar eller noget helt tredje.

Sortimentet hos Sport24 byder på sportstøj til mænd, kvinder og børn. Her finder du alt til løbeturen, træningsdragter, sportsudstyr og et væld af forskellige sportssko til eksempelvis løb. Du finder kendte brands som Reebok, adidas, Nike og Fusion i udvalget, for blot at nævne nogle få af de mange muligheder, du finder i deres webshop og fysiske butikker.

Til børnene er der rig mulighed for at finde alt det rigtige til forskellige sportsgrene. Der er lavet kategorier til forskellige begivenheder, blandt andet fodbold og håndbold, der gør det nemt at finde den perfekte gave til det aktive barn. Der er også alt til svømning og udendørs aktiviteter, hvor kvalitet og funktionalitet er nøglen til succes.

sport24

Gode medlemstilbud hver dag

For at gøre lidt ekstra for sine kunder har Sport24 skabt en kundeklub, hvor der er gode priser at finde. Hver eneste uge får du nemlig rabat på mange forskellige produkter i deres medlemstilbud. Her kan du vælge at blive gratis VIP-medlem, hvor du får en lang række fordele fremover. 

VIP-klubben tilbyder blandt andet gratis fragt på alle køb online, adgang til VIP-udsalg, bonusordning på alle køb og online kvitteringer, som Sport24 gemmer for dig. 

sport24 vip klub

Køb den helt rigtige gave hos Sport24 med et gavekort

Det er ikke altid nemt at købe en fødselsdagsgave til en, du holder af. Og særligt når det kommer til sportstøj eller sko, kræver det et godt kendskab til modtagerens præferencer og stil. Sport24 har gjort det nemt for dig at ramme plet hver eneste gang. De tilbyder dig nemlig muligheden for at bestille et gavekort online.

Gavekortet kan bruges i både fysiske butikker og online. Det er samtidig muligt at bruge i både Sport24 og Sport24OUTLET, så modtageren helt selv kan bestemme, hvor pengene skal bruges. Med et gavekort er du garanteret, at din gave falder i god jord og rammer plet hver gang.

sport24 gavekort

Find alle de kendte brands

For at samle alt det, som danskerne elsker, samme sted har Sport24 sørget for at have et sortiment, der byder på alle de bedste brands. Og med det mener vi alle de absolut bedste brands. Du finder selvfølgelig Nike, adidas og Reebok i sortimentet, men der er også meget mere end det.

Med flere hundrede brands er der nok at vælge imellem. Inden for mode finder du blandt andet Fila, Hummel, Lacoste og Oakley. Der er også rig mulighed for at finde det rigtige par kvalitetssko, der holder i mange år, og det sørger brands som Ecco, Puma, Salomon og Mizuno for. 

Sport24 har også altid et stort outlet på deres webshop, så du ikke behøver at besøge de fysiske butikker. Du kan søge efter den helt rigtige gave og overholde budgettet. Her får du også mulighed for at vælge forskellige kategorier, hvor du blandt andet udelukkende vil se alle varer til under 100 kr., 500 kr. eller dem med den største besparelse. 

Vi tør godt love dig for, at en gave fra Sport24 altid falder i god jord. Der er plads til både sportstøj og mode, nye sko eller det helt rigtige sportsudstyr. 

Om Sport24

Sport24 er hele familiens sportskæde og har eksisteret siden 2012. Her gik 15 tidligere Intersport-butikker, 16 Sport Outlets og syv Sport Direct sammen og skabte Sport24, som vi kender det i dag. Med en mission om at være hele familiens sportsbutik tilbyder Sport24 i dag et stort udvalg af det nyeste sportstøj og -sko, og hvor der også er gjort plads til lækre produkter, du kan bruge til hverdag. Tilføj alle dine favoritter fra Sport24 til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Butikskæden er 100 % danskejet med kontor i Silkeborg. Med en mission om at give danskerne muligheden for at dyrke glæden kan du både handle online og i de fysiske butikker blandt et velassorteret sortiment med noget for alle.

Ofte stillede spørgsmål om Sport24

Hvad er VIP-klubben hos Sport24?

Hos Sport24 er VIP-klubben gratis at blive medlem af. Du kan nyde godt af en lang række fordele. Du får adgang til VIP-udsalg, VIP-koncerter med præmier, invitationer til VIP-events i din lokale Sport24 butik. Du får også glæde af en god bonusordning, hvor du kan få op til 12 % slået af prisen på dit køb.

Er der fri fragt?

Ja, hos Sport24 får du fri fragt på dit køb til en pakkeshop, når du handler for mere end 500 kr. Det koster 29 kr., hvis du handler for mindre. Er du derimod VIP-medlem, får du gratis fragt på alle køb. Når det kommer til hjemmelevering, koster det altid 39 kr. For VIP-medlemmer koster det 20 kr., og handler du for mere end 600 kr., er det helt gratis.

Hvor lang er returretten?

Du får hele 365 dages fuld returret hos Sport24 på ubrugte varer i original emballage. Det er gratis at sende retur til webshoppen, og her får du en pakkelabel med, når du bestiller. Du kan enten returnere varen i en fysisk butik eller sende den til webshoppen.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes gennem den intelligente chatbot. Du kan også vælge at sende en mail eller ringe på 30 21 38 50. Telefonerne er åbne mandag til fredag mellem 10-20 og lørdage samt søndage fra 10-18.

Har Sport24 et nyhedsbrev, jeg kan tilmelde mig?

Vil du have de bedste nyheder i din indbakke, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det sker helt automatisk, når du opretter en VIP-konto.

Kan jeg købe et gavekort online?

Ja, du kan nemt og enkelt købe et gavekort online hos Sport24. Du bestemmer selv beløbet, og det kan bruges i både fysiske butikker og online. Det er den helt perfekte idé til fødselsdagen, julegaven eller på andre mærkedage.

Hvad er Click & Collect?

Sport24 tilbyder Click & Collect, der gør det muligt for dig at reservere varerne online og afhente dem i din nærmeste butik. Du kan købe online og hente i butikken, eller du kan reservere varen online og hente i butikken. Vælger du at reservere, vil din vare være klar efter to timer.

Tilbyder Sport24 et outlet?

Ja, du finder outlet både online og i de fysiske butikker. Du kan også besøge Sport24 OUTLET-butikkerne, der altid sikrer endnu billigere priser.

Hvad forhandler Sport24?

Hos Sport24 finder du alt inden for sport og mode til hele familien. Du finder både tøj, sko og tilbehør, som kommer fra populære brands. 

Hvornår har butikkerne åbne?

Butikkernes åbningstider afhænger af, hvor den fysiske butik befinder sig. Du kan se alle åbningstiderne på nettet, men typisk vil de have åbent 10-18 eller 10-20 i hverdagene.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.