suztain logo

Suztain

Hos Suztain finder du en bred vifte af bæredygtige produkter til hele familien. Virksomheden har eksisteret siden 2016 og deres produkter forhandles i dag i mere end 500 danske forretninger.

Suztain blog 

På hjemmesiden finder du deres blog med gode råd til, hvordan man indfører nogle bæredygtige ændringer i hverdagen. Du finder blandt andet en guide til, hvordan du tænder op i brændeovnen på den mest miljøbevidste måde. Derudover kan du finde et oplæg, som uddyber fordelene ved LED pærer. De kommer nemlig med 8 gode grunde til at vælge belysning med LED, hvis du ikke allerede har gjort det. Eksempelvis udleder en LED pære betydeligt mere lys for hver Watt, der bliver brugt samtidig med, at den bruger mindre strøm. Du kan spare mellem 50-90% strøm. Vigtigst af alt – den er bedre for miljøet.

Find den perfekte gave med god samvittighed

Har du også haft ondt i maven over gang på gang at købe helt nye gaver, som muligvis blot vil ryge i en rodekasse? Frygt ej. Man kan gøre mange ting for at forbedre sit CO2 aftryk, når man shopper gaver. En af de ting er at købe en bæredygtig gave fra Suztain. De har et bredt sortiment, og du vil med garanti kunne finde en god gave til de fleste. De sælger alt fra sko, tøj og smykker til personlige plejeprodukter og legetøj. Derfor er vi overbeviste om, at du kan finde en fødselsdagsgave uanset om den er til dine børn, din mormor eller en ven/veninde.

Udforsk de mange bæredygtige produkter fra Suztain og iblandt vores mange populære brands.

Virksomhedens værdier

Suztain er blevet stiftet med udgangspunkt i deres ønske om at forbedre forudsætningerne for den klode, som vi alle lever på. I den forbindelse har de nedskrevet de værdier, som de ønsker at skabe virksomhedens valg og beslutninger ud fra. Respekt, moderation, tolerance og excellence er blot et udpluk af de nøgleord, som danner grundlag for deres værdisæt. På hjemmesiden finder du en uddybende tekst, hvor deres tiltag ligeså bliver beskrevet.

Bæredygtige alternativer i hverdagen

Du vil blive overrasket over hvor mange bæredygtige alternativer, du kan finde hos Suztain. Der findes eksempelvis en bred vifte af bæredygtige rengøringsmidler, der er mere skånsomme overfor miljøet end de klassiske rengøringsprodukter, som mange benytter. Eksempelvis forhandler de produkter fra BIO-D, som både sælger rengøringsspray til badeværelset og toiletrens.

Det er også muligt at udskifte store dele af dine tøjvask produkter til bæredygtige alternativer. Du kan både finde naturligt skyllemiddel og miljøvenlig sæbe til tøjvask. Det er dog blot et udpluk af de mange bæredygtige husholdningsprodukter. Derfor vil vi klart anbefale at gå på opdagelse iblandt husholdningsprodukterne på hjemmesiden for at finde ud af, hvilke produkter du ønsker at udskifte. 

Læs mere om Suztain

Suztain blev etableret i 2016 og har siden da ekspanderet i både Danmark og udlandet. Med deres brede sortiment af bæredygtige produkter ønsker de at bidrage til at fremme miljøvenlig produktion, samt at gøre det nemmere for os alle at vælge bæredygtige alternativer i hverdagen. Derfor har de kategorier inden for husholdning, outdoor & fritid, accessories & smykker og personlig pleje. Suztain tilbyder markedets største udvalg af bæredygtige og socialt ansvarlige produkter. Gå på opdagelse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål hos Suztain

Hvilke produkter finder jeg hos Suztain?

Du finder et udvalg af bæredygtige produkter til hele familien.

Hvor lang leveringstid er der?

Når du handler hos dem, vil du oftest modtage din vare indenfor 1-3 hverdage efter modtaget bestilling.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeserviceafdeling, kan du gøre det på mail: kundeservice@suztain.com eller telefonnummer: +45 59 31 18 88

Hvor lang returret har jeg?

Du har 14 dage fra den dag, du modtager pakken.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Facebook, Instagram og YouTube.

Hvad koster fragten hos Suztain?

Du kan opnå fri fragt på ordrer over 249 kr.

Hvornår hæver de pengene fra min konto?

Beløbet vil først blive hævet fra din konto, når varen bliver afsendt.

Hvilket leveringsfirma benytter de?

De tilbyder levering med GLS til pakkeshop, erhverv og privat.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort og Maestro.

Sender de udenfor Danmark?

De leverer kun til danske adresser. Dog forhandles deres produkter i mere end 3.000 butikker i udlandet.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.