temashop logo

Temashop

Hjemmesiden Temashop har siden 2009 hjulpet festglade mennesker med alt fra kostume til pynt og borddækning. De arbejder på at tage socialt ansvar, og derfor har de en række medarbejdere på flextid.

Kom nemt igennem dine bryllupsforberedelser

Har I fundet den endelige dato endnu? Hos Temashop finder du en lang række artikler til både bryllup og polterabend. Brylluppet er en af de vigtigste begivenheder i livet. Derfor er det en stor ære for Temashop at hjælpe dig med at finde de perfekte artikler til den store dag. Du kan finde alt, du skal bruge til at pynte op til dit bryllup eller polterabend.

Du kan blandt andet gå på opdagelse i pynt til bordet, sjove kostumer til dit polterabend, fine gæstebøger og meget mere! Overrask bruden med en overdådig polterabend fyldt med sjove indslag, pynt og kostumer. Glem ikke gommen! Du finder også en bred vifte af produkter, som tilsammen udgør det perfekte polterabend for ham! 

Lad dig inspirere til konfirmationsfesten her

Har du en søn eller datter, der skal konfirmeres i år? Så lad dig inspirere iblandt de mange festartikler fra Temashop. De har et bredt udvalg af alt inden for pynt og underholdning. Konfirmationen er med til at markere overgangen fra barn til voksen og det skal fejres. Om dit barn ønsker at blive konfirmeret eller nonfirmeret er underordnet. De træder så småt ind i de voksnes rækker og det skal fejres! Hos Temashop vil de så gerne hjælpe dig med at skabe den bedste aften. Balloner, tallerkner, konfetti, bordkort og servietter er blot et udpluk af de produkter, som du finder under kategorien konfirmation. Kun fantasien sætter grænser for begivenheden – gå på opdagelse allerede nu! 

Underholdning til børnefødselsdagen

Har dit barn snart fødselsdag? Hos Temashop har de alt, du skal bruge for at skabe en eventyrlig fødselsdag. Du finder alt, du skal bruge lige fra pynt til gadgets og sjove indslag. Under kategorien havespil kan man finde det populære stiggolf spil, petanque, rundbold og andre sjove aktiviteter for hele familien. Skal I invitere klassen over til fødselsdag, er det oplagt at prøve den sjove candyfloss maskine fra Mikamax, stoftice maskinen fra Emerio eller den seje popcornmaskine fra Ariete. Børnene vil elske dig for det! 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Find gaveinspiration hos Temashop

Teamet bag Temashop er specialister i gaver og inspiration. Derfor har de skabt et inspirationsunivers for dig, der mangler den perfekte gave til en du holder af. Det er overskueligt opdelt i gaver til: ham, hende, mor, far, børn eller sjove gaver. Der er også en lang række underkategorier såsom mors dags gave, fars dags gave, indflytter gave og meget mere. Til mødrene anbefaler de eksempelvis en nakke- og skulder shiatsu massager, en sofa organiser eller et kæmpe rødvinsglas. Mangler du nærmere inspiration til fars dag? Hvad med at købe ham en massagepistol, et øl bælte eller toiletgolf nu, hvor han alligevel bruger så meget tid derude? En ting er sikkert – der er masser af gode bud på hjemmesiden. Derfor anbefaler vi at udforske deres gaveinspirations univers, hvis du kender en, som snart skal forkæles.

Læs mere om Temashop

Temashop er en af de førende webshops inden for festartikler, kostumer og dekoration. De arbejder i høj grad ud fra et værdigrundlag der omfatter socialt ansvar, glade kunder og god service før, under og efter.

Ca. 80% af deres mere end 24.000 anmeldelser på Trustpilot er vurderet som fremragende. De gør en dyd ud af at tilbyde deres kunder sjove artikler til priser, som alle kan være med på.

De er eksperter i alt fra temafester til udklædning og dekoration. Derudover leverer de hurtigt, billigt og effektivt. De har siden 2009 leveret produkter til festglade danskere landet over, og det ønsker de at fortsætte med i mange år endnu. Gå på opdagelse iblandt de mange sjove artikler og find inspiration til alt fra nytår til fastelavn eller babyshower.

Medarbejdere fra temashop.

Ofte stillede spørgsmål hos Temashop

Hvor kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via telefonnummer: +45 88 74 11 80 eller på mail: info@temashop.dk.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

De sidder ved telefonerne mandag-torsdag 09.00-16.00 og fredag 09.00-15.00.

Kan man få indpakket sine gaver?

Desværre ikke. De har til gengæld super lave priser og hurtig levering.

Hvor lang tid går der før min pakke bliver leveret?

De bestræber sig på at levere alle pakker inden for 1 dag i hverdagene.

Arbejder de med prisgaranti?

Ja, det kan du tro. Der er 100% prisgaranti. For yderligere information kan du kontakte deres kundeserviceafdeling.

Hvor lang er min returret?

Du har op til 30 dages returret, når du handler hos Temashop.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du finder dem både på Facebook og Instagram.

Hvilke lande kan jeg handle fra?

De forhandler deres produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, du vil opnå fri fragt, når du handler for 399 DKK eller mere.

Kan man afhente sine varer på lageret?

Det kan du tro! Lageret har åbent for afhentning mandag-torsdag 09.00-16.00 og fredag 09.00-15.00

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.