Turhunden

Turhunden byder dig på et stort og unikt udvalg af produkter til både dig og din hund. Du finder både grej til hunden, foder og skåle, lækkerier og legetøj m.m. samt skøn påklædning til hundeejeren.

Stort udvalg af produkter til din hund

Hos Turhunden kan du finde lige det udstyr til din hund, som du mangler. Du kan medbringe din hund og prøve det udstyr, du ønsker. 

Turhunden er butikken, som du gerne vil besøge. Butikken, som du gerne vil køre lidt ekstra for, og butikken, som bliver ved med at overraske med sit store og unikke udvalg af gode produkter til din hund.

De hjælper dig meget gerne med personlig hjælp, vejledning og gode råd til det helt rette køb. Besøg deres website og find lækre produkter til din hund!

Hunde i grej fra Turhunden.

Udstyr til hunde og hundeejere

Hos Turhunden har de en bred viden og erfaring med hunde. De har selv haft to beagler og ejer nu en brun labrador, Murphy. Deres viden vil de gerne bruge til hjælpe dig. Skulle du være interesseret i endnu flere faglige og professionele råd, kan Turhunden også sende dig videre til dygtige og uddannede fagfolk, som de kender fra deres netværk.

Foruden produkter til din hund, kan du også finde udvakge varer til dig selv. Du finder påklædning, som passer perfekt til dine ture med hudnen. De byder på lækre jakker og bukser, som er særligt designet til hundejere med alle de praktiske lommer, der er brug for til godbidder osv.

Find produkter til dig og din hund i deres webshop.

Hunde, der spiser mad fra Turhunden.

Passer på naturen

Turhunden ønsker at være med til at passe på den natur, vi lever i – både for vores og dyrenes skyld. Så vidt det er muligt, genbruger de den emballage, som Turhunden selv har modtaget. Ellers bruges en anden miljøvenlig emballage.

Desuden er Turhunden en C02-neutral webshop, da der betales et årligt gebyr for antallet af besøgende. For de penge bliver der investeret i projekter, der tilsvarende nedbringer C02-forbruget.

Du kan derfor trygt handle hos Turhunden. Gå på opdagelse i deres hundeunivers!

Hunde og hundeejere med grej og udstyr fra Turhunden.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.