Unlimit

Unlimit

Det friske og farverige taskebrand Unlimit sætter prikken over i’et på ethvert look. Bliv inspireret til nye ønsker i et taskeunivers fyldt med farver og spændende designs. De går til både hverdag og fest.

Unlimit er lanceret af taskevirksomheden Adax. Udforsk et sortiment af farverige, smukke tasker lavet i kalveskind med unikke detaljer. Kvaliteten er som resten af Adaxs produkter – helt i top! Kollektionen er inspireret af den yngre generation, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Dette afspejles også i deres farverige og trendy udtryk. Fuldend dit look med en smuk taske fra deres sortiment. Unlimit har et bredt udvalg af tasker til enhver anledning. Du er derfor sikker på at kunne finde et item, der passer til din personlige stil. Gå på opdagelse i deres farverige univers og hent inspiration til din ønskeliste.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA UNLIMIT

Sherry shopper

Sherry shopper

Tasken kan både bæres i hånden eller over skulderen, der er også en aftagelig skulderem.

499 DKK

Kerry Sort Nylon Skuldertaske

Kerry skuldertaske

Kerry Sort Nylon Skuldertaske. En klassisk skuldertaske. Fås i mange farver.

349 DKK

Kerry skuldertaske

Kerry skuldertaske

Kerry er en cool, lille skuldertaske i et minimalistisk design, som vil klæde ethvert look.

399 DKK

Kerry skuldertaske

Kerry skuldertaske

Kerry er en cool lille skuldertaske i et minimalistisk design, som vil klæde ethvert look.

399 DKK

Nelly skuldertaske

Nelly skuldertaske

Cool skuldertaske med smukke farver, som kan pifte ethvert outfit op! Med ekstra rem.

599 DKK

Mary skuldertaske

Mary skuldertaske

Mary er god rummelig, og giver dig mulighed for at have computer, notesbog og vandflaske med.

499 DKK

Rosemary skuldertaske

Rosemary taske

Rosemary er en super trendy, produceret i præget imiteret læder af meget høj kvalitet.

499 DKK

Rosemary skuldertaske

Rosemary taske

Rosemary er en super trendy, produceret i præget imiteret læder af meget høj kvalitet.

499 DKK

Holly pung

Holly pung

Holly er en praktisk pung, som passer i de fleste tasker, og rummer de mest essentielle ting.

199 DKK

Giv garderoben nyt liv med Unlimit

Tilføj lidt farve til din garderobe med en lækker taske fra Unlimit. Pift dit outfit op med de helt rette accessories og find flere modeller i forskellige farver og materialer. Det er kun fantasien der sætter grænser i Unlimits farverige taskeunivers. Hvis du har et helt sort outfit på, vil lidt kulør komplimentere dit look og skabe kontrast til det sorte. Udforsk deres udvalg, der består af tasker, punge og handsker. En kvinde kan altid bruge en ny taske til samlingen. En taske er derfor perfekt som gave. Gå på jagt efter den helt rette gave til kvinden der har alt. Hvis du elsker at tilføje lidt farve og spræl til dit outfit, så vil du med stor sandsynlighed elske Unlimit. Find gaveinspiration til fødselsdag, jul eller en anden særlig begivenhed. Hvis du finder en taske, der vil komplimentere din stil, kan du tilføje den til din ønskeseddel på Ønskeskyen.dk.

TASKER TIL ENHVER LEJLIGHED

Enhver kvinde har brug for en god taske i garderoben. Hvad enten du er på udkig efter en model til hverdag eller fest, kan du finde det blandt deres udvalg. Udover at en taske er praktisk og kan rumme alle dine personlige ejendele, så fortæller den også noget om din personlighed. Den skal derfor passe til din personlige stil og behov. Unlimit har formået at skabe et inspirerende univers af moderne tasker, hvor kreativiteten er sluppet løs. Udforsk deres udvalg og opdater din ønskeliste med farvestrålende, trendy items. Lad dig inspirere blandt Ønskeskyens store udvalg af fede brands .

ET UDVALG AF TRENDY DESIGNS

Unlimit har trendy modeller i forskellige størrelser, farver og designs, der passer perfekt til den moderne kvinde. Hvis du leder efter en lidt mindre taske, så vil modeller som Rosemary og Kerry helt sikkert falde i din smag. Rosemary er en skuldertaske lavet i imiteret læder. Læderet er præget af krokodillemønster, hvilket giver tasken et lidt råt og friskt udtryk. Tasken har en god inddeling med fire rum, som gør det let og overskueligt at opbevare alle dine ting. Den fås i flere smukke farver og har en lang aftagelig rem, der kan justeres efter behov. Desuden kan den bæres som crossover.

Kerry modellen er en lille skuldertaske i minimalistisk design, som pynter til ethvert outfit. Her har du plads til de vigtigste ejendele såsom mobil, nøgler, pung og andre småting. Tasken lukkes med en lynlås og har et hovedrum samt et lille rum indvendigt. Den kommer i forskellige farver, samt materialer i nylon og imiteret krokodillepræget læder.

Sherry er den perfekte skoletaske og kan rumme alt, hvad du har brug for. Den kan bæres i hånden eller som skuldertaske og har en aftagelig rem, så den også kan bruges som crossover. Indvendigt er der et stort hovedrum med et mindre rum og to stiklommer. Sherry modellen kommer i flere forskellige farver, hvad end du er til sort eller en frisk mint farve. Find din favorit model lige her.

UNLIMIT UNIVERSET

Følg med i Unlimits taskeunivers på Instagram, hvor du ugentligt kan finde ny inspiration, nyheder og meget mere. De har over 20.000 følgere på platformen, hvilket vi bestemt godt kan forstå! Ved første øjekast, vil du se et inspirerende univers med masser af billeder af de forskellige modeller. Så bliver det ikke nemmere at finde den helt rette model til dig!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Unlimit?

De tilbyder et udvalg af moderne kvalitetstasker til kvinder. 

Har de nogle fysiske butikker?

Taskerne forhandles i forskellige butikker og kan købes online. Du kan finde en forhandlerliste på deres hjemmeside.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling?

Din vare afsendes inden for 1-2 arbejdsdage. Hvis der forventes en længere ventetid, får du besked pr. mail.

Hvordan kontakter jeg Unlimit?

De kan kontaktes på telefon: +45 43 44 44 10 og mail: web@adax.dk.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Deres kundeservice kan kontaktes mandag-torsdag mellem 09-16 og fredag mellem 09-15.

Koster levering noget? 

Ja, det gør det. Der er gratis fragt på alle ordrer over 499 kr.

Kan jeg returnere min vare? 

Ja, det kan du godt. Hvis du fortryder en ordre, har du en fortrydelsesret på 14 dage fra modtagelse af varen.

Hvordan sender jeg retur? 

Når du skal sende en vare retur, skal du udfylde medsendte returnota og sende den med retur. Du kan også hente en fortrydelsesformular på Adaxs hjemmeside eller kontakte dem på mail: web@adax.dk.

Koster det noget at returnere? 

Nej, det gør det ikke. Varer leveret i Danmark kan returneres gratis med den vedlagte returlabel til en GLS pakkeshop.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

I tilfælde af en reklamation, skal du kontakte Adax på mail: web@adax.dk.