urværket

Urvaerket

Urværket er Skandinaviens største forhandler af ure på nettet. De er anerkendt over hele norden og deres webshop rummer tusindvis af modeller til både mænd, kvinder og børn.

Urværket – Ure til enhver stil

Urværkets webshop emmer af kvalitet og lækkert design. Når du søger et nyt armbåndsur til dig selv eller som fødselsdagsgave til din bedre halvdel, så er Urværket lige stedet for dig. Her finder du et stort, varieret og smukt udvalg af armbåndsure til både mænd og kvinder – ja, sågar også til børn – fra alle de kendte urdesignere som Skagen, Tissot, Cartier, Casio og Omega. 

Få rabat på kendte mærker

Der er ure for enhver smag og enhver pengepung – uanset om du er til det helt ekstravagante, eksklusive og dyrebare, eller du søger et hverdagsur, som kan tåle lidt slitage, og du kun har brug for den ene simple funktion, at det skal fortælle dig, hvad klokken er. Og husk, at et armbåndsur også kan være en stærk stilindikator, som kan forstærke din personlige udstråling.

Urværket har et utroligt varieret sortiment af ure på deres webshop. Der er ure for enhver smag, uanset om du er til detaljerede vintageure eller moderne ure med rene linjer. Desuden kan du både finde det nye ur til mænd og kvinder. Ja, selv familiens yngste kan være med til at vælge sit første armbåndsur hos Urværket.

Et godt armbåndsur kan fungere som et stilet smykke, der matcher dagens outfit. I denne type ure kan det være en fordel at have flere at vælge imellem hjemme i smykkeskabet, så du altid har et, der signalerer dagens humør. Det kan nemlig også være en ret så stærk identitetsmarkør, som kan imponere din omverden og vise overlegen selvsikkerhed og succes. Du kan helt sikkert finde et, der passer til præcis din stil, og endda til billigere priser end hos de fleste andre forhandlere.

Spar penge på dit nye ur

Den anden mulighed, du kan benytte dig af på Urværkets webshop, er deres ’Outlet’. Her er der virkelig mange penge at spare på alt fra topmodeller til specialure. Urene lander i denne kategori, hvis de af en eller anden grund ikke er 100 % i orden. Det kan dreje sig om en lille ridse på lænken, en lille plet eller en funktion, der ikke fungerer helt, som den skal. Disse ure sælges uden boks.

Vil du gerne spare penge på dit nye armbåndsur? Så har du flere valgmuligheder på Urværkets webshop. Under ’Udsalg’ finder du alle de produkter, som er på tilbud nu, hvor du kan spare helt op til 50 % på designerure – også fra de store, kendte mærker. 

Urværket – armbåndsure til ethvert formål

Hvis du er feinschmecker, dykker, sportsudøver, hvis du bare elsker kronografiure for deres komplekse og blærede opbygning, eller hvis du søger et ur, der kan booste dit outfit, så er der et ur til dig. Det kan sådan set også bare være, at du har brug for hjælp til at holde styr på tiden eller specifikt søger et ur, som har bluetooth-synkronisering indbygget. 

Det gør ingen forskel – i hvert fald ikke for dine muligheder for at finde et ur netop til dig, som matcher dine behov og din smag hos Urværket. Du kan fx få hjælp til at finde rundt i det store udvalg med funktionen ’Find dit ur’.

’Find dit ur’ er den ultimative sorteringsfunktion, hvor du ud fra et bredt spektrum af filtre kan sortere præcis det ur frem, som du leder efter. Det kan være, at du leder efter et bestemt luksusmateriale, et look, en afgrænset prisklasse, dit favoritbrand, et ur på tilbud, et med læderrem, et digitalt eller analogt eller noget helt andet. Med denne funktion får du rigtig god hjælp til at finde frem til de ure, der lever op til dine søgekriterier. Her kan du frit sortere de over 23.000 forskellige ure, som findes på Urværkets webshop. 

Når armbåndsuret er en investering

Når du lægger dine penge i et rigtig kostbart og eksklusivt designerur i den dyreste prisklasse, kan dit ur være en investering i fremtiden. De kostbare ure kan du nemlig altid have glæde af i rigtig mange år frem. Investeringen kan enten forstås på den måde, at du har uret i mange år og har mulighed for at sælge det, hvis du møder trange tider. Et af de tidløse og mest eksklusive armbåndsure kan også gå hen og blive et familiearvestykke, som du giver videre til dine børn. Urværket har både designklassikere og mere ekstravagante og unikke kreationer. 

Så er det bare op til dig at vælge, hvilket ur du vil investere i. Er du i tvivl? I den forbindelse kan du selvfølgelig altid få den fornødne råd og vejledning, så du finder præcis det ur, der matcher dine behov, og du føler dig tryg i processen.

Ofte stillede spørgsmål om Urværket

Hvad forhandler Urværket?

Urværket forhandler ure til mænd, kvinder og børn fra mange store, kendte mærker som Garmin, Rolex, Marc Jacobs, Breitling og mange flere.

Hvordan leverer de mit nye ur?

Du kan vælge forskellige leveringsmetoder – herunder pengetransport, bud eller rekommanderet pakke. 

Hvordan kontakter jeg Urværkets kundeservice?

Kundeservice kan du kontakte både på telefon og ved at sende dem en mail.

Kan jeg fortryde mit køb?

Urværket tilbyder altid 90 dages fortrydelsesret i henhold til fællesnordiske regler for e-handel.

Kan jeg spore min pakke?

Ja, på Urværkets webshop har du mulighed for at ordrenummer og e-mailadresse, hvorpå du får vist, hvor langt din ordre er i sin rejse hjem til dig.

Kan jeg returnere mit køb?

Ja, du har mulighed for at returnere ubrugte varer inden for 90 dage. Du betaler selv returfragten.

Er alle ure ægte?

Ja, alle ure er naturligvis originale mærkevarer. Der forhandles ingen kopivarer.

Medfølger al dokumentation og tilbehør?

Når du handler hos Urværket, får du nøjagtigt den samme dokumentation, manualer og tilbehør, som når du køber i en fysisk butik hos en autoriseret forhandler.

Har Urværket ure på tilbud?

Ja, du kan sagtens spare penge ved at købe dit ur hos Urværket. De har både en fantastisk udsalgs- og outletsektion, hvor du kan spare mange penge.

Kan jeg finde Urværket på de sociale medier?

Ja, Urværket har en virksomhedsside på Facebook, hvor du kan få spændende informationer om deres produkter.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.