logo wega beaty

Wega Beauty

Wega Beauty distribuerer lækre skønhedsprodukter fra en række brands. De forhandler hudpleje, livsstilsprodukter og makeup, som kan findes på webshoppen og hos forhandlere landet over.

Intense Moisturizing Serum

Intense Moisturizing Serum

En intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

520 DKK

Night Rejuvenation Serum

Night Rejuvenation Serum

En ikke-fedtende ”good night oil” til intens regenerering af huden, som hurtigt genvinder sin ungdommelige udstråling.

710 DKK

Genius Liquid Collagen

Genius Liquid Collagen

Liquid Collagen har en hurtig og synlig virkning. Udover at mindske linjer og rynker, fylder den huden med fugtighed.

765 DKK

Genius Liquid Collagen LIP

Genius Liquid Collagen LIP

Liquid Collagen har en hurtig og synlig virkning. Udover at mindske linjer og rynker, fylder den huden med fugtighed.

245 DKK

Serum with Coffee Oil

Serum with Coffee Oil

En økologisk, super fugtgivende og nærende ansigtsserum, tilført kaffeolie ekstraheret fra genbrugt kaffegrums.

165 DKK

Wega Beauty

Le Grand Pude fra "SAVE MY FACE”®

Le Grand er “SAVE MY FACE”® store hovedpude, som er designet til at erstatte din almindelige hovedpude.

925 DKK

Face Moisturiser

Face Moisturiser

En super fugtgivende men hurtigt absorberende ansigtscreme, der giver huden næring en flot ensartet tone.

195 DKK

Face & Eye Palette

Face & Eye Palette

Tag med og udforsk byen Nude York med denne nye multifunktionelle æstetiske palette til både ansigt og øjne.

185 DKK

La Petite pude fra "SAVE MY FACE”®

La Petite pude

La Petite er deres lille pude, som kan bruges ovenpå din egen hovedpude, for at få fordelene.

595 DKK

Skån dit ansigt når du sover – køb din “SAVE MY FACE”® pude hos Wega Beauty

Hos Wega Beauty forhandles den originale ”SAVE MY FACE”® pude. Den er fremstillet med henblik på mange forskellige fordele. Først og fremmest er det en forudsætning, at den ikke skal efterlade soveafmærkninger i ansigtet. Dette forbedrer yderligere hudens udtryk, da det afhjælper rynker. Derudover er formålet at frigøre ansigtet, når du sover, således at du mindsker hævelser om øjnene. Herudover vil din natcreme heller ikke ende på puden men i stedet gavne dit ansigt. Puden er også perfekt efter kosmetiske operationer, da den bidrager til at skåne ansigtet, når du sover. 

Save MY face pude

Økologiske produkter fra UpCircle

UpCircle er et beautybrand, som har etableret deres virksomhed på baggrund af en vision om at genanvende kaffegrums. Anna og Will Brightman er stiftere bag UpCircle, og de har et mål, som er: ”ikke at gå på kompromis med at efterlade verden bedre, end vi fandt den. Det er vores løfte”.

Derfor benytter de 100% naturlige produkter og 99% plastikfri emballage. Kaffe aktiverer os når vi drikker den, fordi at koffeinen bidrager til at opkvikke os. Fidusen er, at koffeinen også kan optages i vores hud. Derudover er kaffegrums rig på forskellige antioxidanter, herunder E-vitamin, samt Niacinamid, som både kan afhjælpe pigmentering og dulme eventuelt rødme. 

På Wega Beautys hjemmeside finder du mange flere fordele ved produkterne fra UpCircle. Så der er ingen undskyldning! Ønsker du at forkæle en du holder af, så tjek produkterne ud!

Økologiske produkter fra UpCircle

Produkterne fra Algenist

Algenist har udviklet en række produkter, som mindsker rynker og linjer i ansigtet. Brandet benytter alger, som er rig på aktiv plantekollegaen. Denne ingrediens bidrager sammen med Alguronic Acid og Microalgae Oil til at forbedre og opretholde elasticiteten og fugten i huden. Det er også med til at afhjælpe rynker og huden vil føles mærkbart forbedret kort efter at have benyttet produkterne.

De produkter, som indeholder Niacinamid (E- & B3 vitamin), bidrager også til at afhjælpe pigmentpletter på huden. Sidst men ikke mindst er alle produkterne på hjemmesiden gennemtestede og veganske. 

Algenist produkter.

CODAGE PARIS

Produkterne fra Codage Paris er udviklet med forskellige højaktive sera, som er tilpasset hudens behov. Produkterne kan benyttes til alle hudtyper og behov. Codage blev lanceret i Danmark i 2014 og allerede året efter, vandt de ”årets brand” til Danish Beauty Awards. 

Amandine og Julien, som har stiftet Codage, udvælger kun de bedste ingredienser til deres produkter. De skal blandt andet været sikre, aktive og 100% gennemtestede. Gå på opdagelse i produkterne fra Codage og find den serum, som er tilpasset din hud og behov.

Codage produkter.

25 topsælgere på hjemmesiden

På Wega Beautys hjemmeside finder du en kategori med deres bestsellers. Her finder du blandt andet en del produkter fra Save My Face, RUDE Cosmetics og Codage. Gå på opdagelse og udforsk de forskellige ansigtsolier og cremer fra Codage, puder fra Save My Face eller paletter fra RUDE Cosmetics. Vi er helt vilde med All-in-One paletten fra RUDE! Den indeholder 16 forskellige farver, som både kan benyttes til hverdag og fest. Paletten rummer både farver til bryn, concealing, highlight, blush, øjenskygger etc. 

Skal du snart til fødselsdag? Så vil vi anbefale at undersøge produkterne fra Wega Beauty.

Om Wega Beauty

Wega Beauty er en virksomhed, som forhandler luksuriøse kvalitetsprodukter. På deres hjemmeside finder du både makeup, livsstilsprodukter, hudpleje og personlig pleje. Charlotte Weber er stifteren bag Wega Beauty og kommer fra mange års erfaring med salg og markering i den skandinaviske skønhedsbranche. Hun udvælger nøje hvilke brands, som hun ønsker samarbejde med og har særligt høje kriterier til, at alle produkterne er gennemtestede og udviklede af kompetente producenter. Uanset hvad du søger indenfor plejeprodukter, er vi overbeviste om, at du kan finde det hos Wega Beauty. De forhandler makeup i topklasse, økologiske produkter og kvalitets hudplejeprodukter.

Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find et udvalg af ønskeinspiration!

Ofte stillede spørgsmål hos Wega Beauty  

Hvilke produkter forhandler Wega Beauty? 

Hos Wega Beauty finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter. Du kan finde alt indenfor hudpleje, livsstilsprodukter og makeup.

Har de nogen fysiske butikker? 

De forhandler på deres hjemmeside og i en række forhandlere landet over.  

Kan jeg finde dem på sociale medier? 

De kan findes på Instagram og Facebook. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Du kan kontakte kundeservice via mail: webshop@wegabeauty.dk eller telefon: + 45 40 80 96 67. De svarer normalt indenfor et par timer i dagtimerne. 

Forhandler de nogen økologiske og bæredygtige produkter? 

Ja. Du kan blandt andet købe produkter fra brandet UpCircle, som er 100% økologisk og vegansk. 

Hvad koster fragten?

Du har mulighed for at få fri fragt på din ordre, såfremt du handler for mere end 400 dkk. Gør du ikke det, vil de påregne 49 dkk i fragt. 

Hvornår kan jeg forvente at min ordre bliver afsendt?

Din ordre vil oftest blive afsendt samme dag du bestiller eller dagen efter (på hverdage). Såfremt der skulle gå længere tid, vil de kontakte dig via. Mail.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

På Wegabeauty.dk kan du betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra deres lager.

Hvad bruger man puden fra “Save my Face” til?

Puden skåner ansigtet når du sover og afhjælper rynker og linjer i ansigtet.

Kan jeg få vejledning til produkterne?

Det kan du naturligvis. Du må altid kontakte deres kundeserviceafdeling, såfremt du skulle have spørgsmål til produkterne.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.