With Love Darling

With Love Darling blev grundlagt i 2016 af Elisabeth Crossley-Wright. Brandet har skabt de fineste smykker med et budskab, der repræsenterer positiv forandring og fortolker FN’s Verdensmål.

With Love Darling blev skabt med grundtanken om, at et smykke siger mere end tusind ord. Grundlæggeren Elisabeth Crossley-Wright har tidligere arbejdet for FN i Kosovo og som hær-officer i missioner på Balkan. Med denne baggrund udsprang idéen om at skabe bæredygtige smykker med et vigtigt budskab. Smykkebrandet inspirerer til forandring og en bedre fremtid med deres fine smykker.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA WITH LOVE DARLING

Fred Halskæde

Denne smukke og stilfulde halskæde fortolker Verdensmål #16 for fred og retfærdighed. Halskæden er forgyldt.

499 DKK

Dråbe Halskæde

Forgyldt halskæde med en klar blå vanddråbe, der repræsenterer det rene vand vi alle har brug for.

499 DKK

Perle Armbånd

Smukt forgyldt natur perle armbånd. Armbåndet har fem forskellige vedhæng for de fem naturmål.

699 DKK

Øje Ring

Forgyldt ring med blå topaz. Øjet symboliserer With Love Darlings opmærksomme blik, der skuer mod forandring.

399 DKK

Forgyldt Halskæde

Forgyldt halskæde for Verdensmål #17. Hver sten skaber en farverig cirkel, der symbolisere partnerskab.

599 DKK

Partnerskab Ring

Den forgyldte Partnerskab ring for Verdensmål #17. Smykket fortolker Verdensmålene med de 17 smukke symboler.

499 DKK

Ørestikker

Ørestikker for Verdensmål #17. Ørestikkerne har 17 sten, der symboliserer partnerskab.

549 DKK

Perle Øreringe

De elegante perle øreringe for Verdensmål #9. De fine øreringe komplimenterer ethvert look.

549 DKK

Streg Ørering

De klassiske og smukke Streg øreringe med perler og bølgede detaljer. De fine øreringene er forgyldte.

599 DKK

Historien bag With Love Darling  

Brandet slog rødder i Montreal i 2016. Smykkemærket har med deres unikke designs givet helt ny betydning til et smykke. De designer produkter, der både er stilfulde og bærer et stærkt budskab. With Love Darling brænder for at gøre en forskel, hvilket i den grad afspejles i deres designs. De ønsker at sprede vigtige budskaber og inspirere til forandring. En sammenslutning af mode og omtanke for den verden vi lever i, var startskuddet på det gennemtænkte smykkebrand.  

Smykker med et stærkt budskab   

Udvalget byder på unikke smykker, hvor hvert smykke fortæller sin egen historie og er skabt med kærlighed og omtanke. With Love Darling er nogle af de første til at kombinere mode og bæredygtighed på denne måde. De er desuden de allerførste, som har fortolket de 17 Verdensmål gennem en hel kollektion. Med et elegant smykke fra With Love Darling har du muligheden for at vise din aktivisme, og fortælle din helt egen personlige historie.

Du kan finde et unikt udvalg af armbånd, halskæder, øreringe og ringe designet med omhu i gode materialer. Produkterne fås i 18kt guldvermeil eller sterlingsølv. Deres sterlingsølv er 925 nikkelfrit og rhodiumbelagt. Alle deres smykker er designet af kunsthåndværkere fra hele verden, og deres emballager og metaller er genbrugte. Smykkemærket er bæredygtige i alt de gør. Du kan derfor bære deres smykker med god samvittighed, samtidig med at du tilføjer nogle fine detaljer til dit look. Finder du dit næste favoritsmykke, kan du tilføje det til din ønskeseddel på Ønskeskyen.dk.

Verdensmålskollektion

With Love Darlings verdensmålskollektion fortolker de 17 Verdensmål gennem fine smykker, der hver især repræsenterer verdensmålene på forskellige måder. Smykkerne har et minimalistisk, stilrent udtryk, som tilføjer det ekstra til dit look. Med et stort udvalg af smykker kan du give dit outfit et personligt touch, hvad end dine favoritsmykker er et armbånd, øreringe eller en fin halskæde.

With Love Darling fokuserer specielt på udvalgte Verdensmål, hvilket ses i de forskellige smykkedesigns. Nogle smykker er dedikeret til et enkelt Verdensmål, hvor nogle repræsenterer alle 17 på samme tid. Med disse simple og enkle smykker fra deres verdensmålskollektion, kan du tilføje smukke detaljer, som skaber en helhed i ethvert outfit. Hvis du ønsker at gøre en forskel og udstråle omtanke for fremtiden, er denne smykkekollektion lige noget for dig. Smykkerne er lavet af 100% genbrugt sølv. Du kan endda sende dine gamle sølvsmykker til With Love Darling, hvis du ønsker at genbruge det. 

En gave med omtanke

Et smykke er perfekt som gave til hende. Der findes ikke noget mere udtryksfuldt end smykker. Så er de desuden også meget personlige som gaver. Der er noget helt særligt ved både at modtage og give et smykke som gave. Automatisk knytter vi en helt særlig følelse til smykker. De fortæller noget om, hvem du er, og så tager de ethvert look til et helt nyt niveau. Hvis du er nysgerrig og leder efter en masse gaveinspiration, kan du desuden udforske Ønskeskyens udvalg af brands.

Blandt sortimentet kan du finde smukke, stilfulde smykker til enhver anledning. Hvad end det er til hverdag eller fest. Gå på opdagelse i deres inspirerende smykkeunivers og find det helt rette smykke til din ønskeliste. Med deres stilrene designs kan du finde noget til enhver smag. Skal du give en gave til hende, som elsker smykker med en betydning bag, har du en masse fine produkter at vælge mellem. Giv et unikt smykke med en fantastisk historie bag og gør en forskel for din fremtid.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos With Love Darling?

Find et smukt udvalg af smykker med et stærkt budskab. Smykkerne repræsenterer FN’s verdensmål og positiv forandring i verden.  

Kan jeg kun købe deres produkter online?

Smykkerne kan købes online og forhandles i forskellige butikker rundt i Danmark. Find deres produkter hos forskellige forhandlere.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling?

Når du bestiller et smykke fra With Love Darling, vil din bestilling blive leveret inden for 1-3 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan skrive en mail til: love@withlovedarling.com eller ringe til dem på telefonnummer: +45 27 52 60 02.    

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

With Love Darling har ingen angivne åbningstider på hjemmesiden.

Koster levering noget? 

Levering er gratis inden for Danmark. 

Hvordan sender jeg retur? 

Send en mail på: love@withlovedarling.com med dit ordrenummer og årsag til returnering. Bestil herefter din returlabel. Returnering skal ske inden for 10 dage efter modtagelse. 

Koster det noget at returnere? 

Ja. Returneringer krediteres køberens kreditkort. 

Har jeg garanti på mine smykker? 

Ja, det har du. Alle dine smykker er garanteret 1 år. 

Hvordan vedligeholder jeg mine smykker? 

På With Love Darlings hjemmeside kan du finde en vejledning til, hvordan du opbevarer og rengør dine smykker.