Zefina

Zefina er et dansk brand, der designer smykker, som passer til alle kvinder, uanset stil og alder. De går op i, at smykkerne er lavet i høj kvalitet og er designet til at blive beundret i hverdagen.

Dansk smykkedesign

ZEFINA DENMARK er en dansk smykkevirksomhed, der blev etableret i 2010. ZEFINA er en familievirksomhed bosiddende i Aalborg. Udover konsulenter, der besøger deres +200 forhandlere indenfor mode, brugskunst og livsstilsbutikker mm. i Danmark, så er fire familiemedlemmer i dag ansat i blandt andet salg, marketing og produktudvikling. De tegner, designer og udvikler selv deres kollektioner. 

Deres vision er at designe tidsløse smykker til piger og kvinder i alle aldre. Hos Zefina er de meget bevidste om kvalitet, pris og god personlig kundeservice.

To ringe i guld og sølv fra Zefina

Mange smykker i forskellige designs

Hos Zefina finder du mange forskellige smykker. Øreringe, halskæder, ringe, armbånd og smykker med ægte diamanter. Der vil altså være noget for enhver smag og smykker, der passer til enhver lejlighed. Når du køber smykker fra Zefina, får du smykker, der holder, og som du kan beundre mange år frem.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.