Zenz

ZENZ

ZENZ er Danmarks absolut største grønne frisørkæde. På deres hjemmeside har du mulighed for at shoppe deres økologiske produkter, som er produceret med omtanke for din sundhed og klodens velvære.

ZENZ adskiller sig væsentligt fra andre frisørsaloner og har siden deres opstart i 1999 gjort tingene anderledes. De har gennem tiden vundet adskillige priser for deres håndværk samt deres arbejde for miljø og sundhed. En ting som de bestemt ikke går på kompromis med er frisuren. ZENZ forsøger hver eneste dag at tænke bæredygtighed ind i alle deres processer. Sådan har de gjort siden deres pure opstart, og det har de tænkt sig at blive ved med. Brandets saloner er certificeret Grøn Salon, og de anvender effektive produkter som ikke indeholder kemi. De har den dag i dag 13 saloner som er beliggende på Sjælland og Falster.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA ZENZ

Mama & Baby-pakke - Pure serie

Mama & Baby-pakke - Pure serie

Milde svane- og allergimærkede plejeprodukter. Alle produkter er parfumefri.

499 DKK

Styling Paste Pure no. 06

Styling Paste Pure no. 06

Prisvindende styling paste med bivoks og plejende, naturlige ingredienser. Velegnet til styling.

209 DKK

Volume Hair Spray Pure no. 86

Volume Hair Spray Pure no. 86

Non-aerosol styling- og fønspray med plejende egenskaber. Giver håret et glansfuldt udseende.

269 DKK

Volume Hair Powder Pure no. 89

Volume Hair Powder Pure no. 89

Allergy Certified og vegansk hårpudder, som giver volumen, tekstur og ekstra hold til dit hår.

169 DKK

Oil Treatment Deep Wood no. 99

Oil Treatment Deep Wood no. 99

Multifunktionel olie af økologisk avocado- og abrikoskerneolie med en varm duft af cedertræ.

339 DKK

Conditioner Cactus no. 18

Conditioner Cactus no. 18

Svanemærket og vegansk conditioner, der giver fugt, pleje og beskyttelse til dit hår.

230 DKK

Shampoo Cactus no. 17

Shampoo Cactus no. 17

Vegansk shampoo, der beriger håret med de bedste vitaminer og unikke mineraler.

219 DKK

Treatment Shampoo no. 16

Treatment Shampoo no. 16

Lershampoo med balsameffekt. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår.

249 DKK

Hair Brush Paddle Combo

Hair Brush Paddle Combo

Svinehårsbørste som giver bedre styling. Ergonomisk håndtag af miljøvenlig bambus.

259 DKK

ZENZ – MEGET MERE END EN FRISØRSALON 

Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag frisørsalonerne med det grønne koncept og produktserien ZENZ Organic Products. Anne-Sophie er selv udlært frisør, og under hendes uddannelse udviklede hun allergi overfor traditionelle hårprodukter der indeholder kemi. For at muliggøre en fremtid inden for frisørfaget, valgte hun at åbne sin egen salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi. Anne-Sophie hjalp ikke kun sig selv, men også mange andre med samme allergiske udfordring. Det kan være en af årsagerne til frisørkædens store succes, og grunden til at de i dag har 13 frisørsaloner.

DERFOR ER ZENZ UNIKKE

Tilbage i 2010 lancerede ZENZ sine Svanemærkede og professionelle plejeprodukter. Siden da er det blevet til en komplet serie, der går under navnet ZENZ Organic Products. Brandets filosofi er gennemsyret i hele produktserien. Den er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af den bedste kvalitet. Produkterne går skånsomt ind og plejer hud og hår. 

I årenes løb har frisørkæden vundet utallige priser for deres unikke produkter, og talent inden for frisørfaget. De har blandt andet vundet priser såsom; Årets frisør 2015 ved Danish Beauty Award, Green Hairdresser og Green Producer 2014 ved Scandinavian Green Cosmetics Awards.   

CSR & GRØN SALON 

ZENZ Organic Hair er bygget op omkring at kunne kombinere sundhed, bæredygtighed, økologi og naturlig sundhed. Frisørkæden adskiller sig væsentligt fra almindelige frisørsaloner. Når du besøger en af deres saloner, vil du opleve et naturligt og rent indeklima. De har forpligtet sig til at sætte hovedfokus på miljø og sundhed i alle deres processer.

De undgår alle kemikalier og potentielt skadelige stoffer i alle produkter, som sælges og anvendes i deres saloner. Det gælder alt fra shampoo, hårfarve, produkter til styling, kaffe og sågar rengøringsmidler. Frisørkæden går ikke på kompromis, og du kan derfor føle dig helt tryg ved at bruge deres produkter og få behandlinger i deres salon.  

ZENZ ORGANIC PRODUCTS 

Brandet har deres egen hår- og hudplejeserie ved navn ZENZ Organic Products, som alle er økologiske og allergivenlige. Som kunde hos ZENZ kan du altid sætte dig trygt i frisørstolen og have tiltro til, at de produkter der anvendes, er sunde og miljøvenlige. Produkterne er tilmed fri for silikone og anden unødig kemi.

Deres produktlinje er Svanemærket, parfumefri og har mærkningen AllergyCertified. De har alt fra ansigtspleje til makeup, sololie, styling, hårfarve- og pleje. Hvis du ønsker at vide mere om deres allergivenlige produkter, kan du læse mere på deres website. Tilføj dine favoritter på Ønskeskyen.dk, eller gå på opdagelse i vores mest populære brands.

PLANBØRNEFONDEN

Frisørkæden har et samarbejde med PlanBørnefonden, hvor de hjælper unge piger i Kampala med at finde en vej ud af prostitution. Frisørkæden vil hjælpe pigerne med at kunne forsøge sig selv og sin familie ved at få en uddannelse som frisør. ZENZ ønsker at bidrage til at skabe en bedre verden, og lave meningsfuldt arbejde til gavn for andre mennesker.

Frisørkædens arbejde har ledt til at 400 piger bliver undervist i frisørfaget, og dermed har en indkomst, så de kan forsøge sig selv. 25% af pigerne har åbnet deres egen frisørsalon, og 200-300 børn har et trygt sted at være, når deres mor er på arbejde.  

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos ZENZ?

De har et stort udvalg af produkter inden for makeup, hårprodukter og hudplejeprodukter. Alle produkter er allergivenlige, økologiske og svanemærkede. 

Hvor kan jeg købe deres produkter?

De har 13 saloner som er beliggende på Sjælland og Falster. Du kan finde den nærmeste butik under fanen ”Saloner” på hjemmesiden. Brandet har også en webshop, hvor alle deres ZENZ-produkter forhandles. 

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller en vare, afsendes din ordre inden for 1-2 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på e-mail: info@zenzshop.dk eller ringe på telefon nummer +45 53 53 84 05. 

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Kundeservice kan træffes på hverdage i tidsrummet 9-16. 

Kan jeg købe et gavekort? 

Ja, du kan købe et gavekort online eller i en af deres saloner.  

Har ZENZ hjemmelevering? 

Du kan til hver en tid vælge at få din pakke leveret til din adresse mod betaling.

Hvordan sender jeg retur? 

Hvis du fortryder dit køb, skal varen tilbageleveres til:
ZENZ Organic Products ApS
Guldbergsgade 29P
2200 København N
Danmark
Husk at give ZENZ besked på mail: info@zenzshop.dk inden du sender varerne retur.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis der er fejl på din vare, skal du kontakte ZENZ.

Hvordan aktiverer jeg en rabatkode? 

For at aktivere en rabatkode, skal du tilføje koden i indkøbskurven.