Zoey Adrianna

Zoey Adrianna byder på spirituelle bøger, kurser, meditationer, engle- og orakelkort samt 1:1 sessioner. Træd ind i det spirituelle univers, og bring mere taknemmelighed ind i din hverdag.

Zoey Adrianna – et spirituelt univers

Træd ind i det spirituelle univers hos Zoey Adrianna, og fordyb dig i webshoppen. Her kan du blandt andet købe bøger, kurser, meditationer, engle- og orakelkort og meget meget mere.

Ønsker du 1:1 sessioner, er Zoey Adrianna uddannet clairvoyant, reiki-healer, englekortlæser og mentor og har siden 2008 beskæftiget sig med personlig og spirituel udvikling. Hun er desuden skaber af den populære ’taknemmeligheds-dagbog’.

En kvinde sidder ved sin computer. Hun er på webshoppen Zoey Adrianna.

Taknemmeligheds-dagbog

Bring taknemmeligheden ind i hverdagen med din egen taknemmeligheds-dagbog.

At se på verden gennem taknemmelige øjne er livsændrende!

De færreste ved, at når vi bruger taknemmelighed dagligt, kan det blandt andet forbedre vores fysiske og psykiske velvære, øge vores selvværd, kærligheden til livet og os selv.

I taknemmeligheds-dagbogen kan du dagligt skrive alt det ned, du er taknemmelig for. På den måde kan du flytte fokus hen på alt det dejlige i dit liv! For når du gør det, inviterer du til, at der må komme meget mere ind i dit liv, som du kan være taknemmelig for.

Denne bog indbyder til, at du dagligt fokuserer på og skriver ned:

Hvad du er taknemmelig for

Hvad der især gjorde dig glad og hvorfor

En positiv bekræftelse om dig selv eller livet generelt

Hvad du har gjort af gode ting for dig selv i dag

Et dagligt fokus på disse få ting kaster lys over det, du har at være taknemmelig for i dit liv, og hvad du gør af gode ting for dig selv!

En dagbog ligger åben på et bord.

Fordyb dig i den spirituelle verden

Hos Zoey Adrianna finder du et bredt udvalg af produkter indenfor det spirituelle, såsom; bøger, røgelse, engle- og orakelkort, krystaller og krystalsmykker og masser af andre ting til dig, der har lyst til at fordybe dig i den spirituelle verden.

Der kan også bookes tid til 1:1 sessioner til blandt andet clairvoyance og healing på zoeyadrianna.dk/book-tid.

En pakke med orakelkort står ved siden af et banner, hvor der står "Spirituel webshop, clairvoyance, healing".

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.