Cyber Monday

SHOP GODE TILBUD CYBER MONDAY

Elsker du gode tilbud og rabatter? Så er Cyber Monday garanteret lige noget for dig. Online shopping er mere populært end nogensinde før, så gå ikke glip af alle de gode tilbud online. Uanset anledningen, så er det en god undskyldning for at få shoppet lidt nyt til garderoben eller hjemmet. Forkæl dig selv og fyld garderoben med tøj, sko og accessories til fordelagtige priser. Med de mange forskellige online butikker, kan du med garanti finde masser af gode tilbud. Hvad end du er på udkig efter et nyt TV, boliginteriør eller legetøj til de små, så kan du finde vilde tilbud og rabatter over hele nettet. Shop på dine favorit online shops og udforsk alle deres fantastiske produkter.  

FAQ

HVAD ER CYBER MONDAY? 

Cyber Monday er årets største online shopping dag.

HVORDAN FINDER JEG ALLE DE GODE TILBUD?

Tjek dine favorit brands ud, så du er sikker på at du ikke går glip af alle de gode tilbud, som falder i din smag. 

HVORDAN SKABER JEG ET GODT OVERBLIK OVER MINE ØNSKER?  

Opret en ønskeseddel til Cyber Monday, så du har en oversigt over alle de ting, som du skal have fingrene i. 

HVORDAN TILFØJER JEG ET PRODUKT TIL MIN ØNSKELISTE? 

Du kan enten tilføje et ønske manuelt eller automatisk. Tilføj et ønske automatisk ved at indsætte et link på produktet. Så tilføjer Ønskeskyen de vigtigste informationer. 

KAN JEG KØBE MINE JULEGAVER I FORBINDELSE MED CYBER MONDAY? 

Det er oplagt at købe dine julegaver på dagen, så du kan spare en masse penge på julegaverne – eller få mere ud af dine penge. 

GEM DINE CYBER MONDAY ØNSKER MED ØNSKESKYEN 

Det kan være at du mangler en ny creme til kroppen, et lækkert tæppe eller en varm sweater. Cyber Monday er den oplagte shopping dag, hvis du vil købe en masse nyt og spare penge. Hvis du desuden er helt vild med at shoppe online, ved du måske allerede, hvor du skal kigge henne. Med Ønskeskyen kan du gemme alle dine ønsker samlet et sted. På den måde kan du skabe et overblik over alle de ting, som du kunne tænke dig at købe på dagen. 

Opret en ønskeliste på Ønskeskyen til den store shopping dag, så du ikke misser nogle af de gode tilbud. Ønskeskyen findes både som app til telefon og tablet, samt på din computer på Ønskeskyen.dk. Fyld din ønskeliste med produkter du ønsker dig. Tilføj nemt ønsker ved at indsætte linket på det produkt du vil tilføje eller indtast oplysningerne manuelt. Så skal du heller ikke lede længe efter alle de tilbud, som du er på jagt efter. Vi har samlet en masse inspiration til dig lige her. Udforsk alle de gode tilbud og lad dig inspirere af vores inspirationslister. Det kan jo være du finder lidt nyt, der skal tilføjes til ønskelisten.

KØB ÅRETS JULEGAVER PÅ UDSALG  

Skal du købe julegaver til hele familien, så er Cyber Monday den perfekte mulighed for at få ordnet alle julegaverne i god tid. Der er under en måned til jul, og hvis du ikke allerede er i gang med julegaveindkøbene, er denne online shopping dag den helt rette anledning. Hvis du ikke allerede ved, hvad du skal købe til dine venner og familie, er det en god idé at gøre dig nogle tanker på forhånd. Det kan virke som en umulig opgave at finde ud af, hvad de ønsker sig – men fortvivl ikke.

Start med at bede om en ønskeseddel, så du ved lige præcis, hvad du skal give dine nærmeste. Hvis du ikke har en ønskeliste at gå ud fra, er det kun fantasien der sætter grænser. Lav en oversigt over gaveønskerne ved at tilføje dem til din Ønskesky-profil. Du kan med fordel oprette en ønskeliste med alle de julegaver, som du skal købe til Cyber Monday. Så er du helt klart til at shoppe løs og få ordnet alle dine gaveindkøb.  

Ofte stillede spørgsmål

HVILKEN GAVE SKAL JEG KØBE TIL HAM? 

Til mænd kan en gave som et herreur, parfume, elektronik eller en skjorte være en god gaveidé. Vi hjælper dig på vej med en af vores inspirationslister. 

HVILKEN GAVE SKAL JEG KØBE TIL HENDE?  

Kvinder har for det meste enten lavet en ønskeliste eller allerede nogle gaveønsker i tankerne. Gaveidéer som en god creme, makeup, boligindretning eller noget nyt til garderoben, vil dog med stor sandsynlighed få et smil frem på hendes læber.

HVAD SKAL JEG GIVE DE YNGSTE? 

Gaver til de yngste kan bestå af legetøj, tøj, en bog eller interiør til børneværelset. 

HVAD SKAL JEG KØBE TIL MINE BEDSTEFORÆLDRE? 

Bedsteforældre mangler sjældent noget. Fantasien kan derfor hurtigt slippe op. En god gave kan være en bog, oplevelse, skønhedsprodukter, et blødt tæppe eller noget til køkkenet. 

HVILKEN GAVE SKAL JEG GIVE EN TEENAGER? 

Til teenageren vil elektronik med garanti være et hit. 

HVORDAN FINDER JEG GAVEN TIL ÉN DER HAR ALT? 

Han eller hende der har alt, kan altid bruge en ny creme til ansigtet, en parfume til samlingen eller et personligt smykke. Derudover kan man altid bruge en lækker strik i de kolde vintermåneder. 

JEG SKAL KØBE EN GAVE TIL UNDER 300 KR. HVOR FINDER JEG DEN? 

Tag et kig forbi nogle af vores inspirationslister, hvor du med garanti kan finde inspiration til en gave på budget.

HVOR LÆNGE KAN JEG BYTTE JULEGAVER? 

Returretten på julegaver varierer afhængig af, hvor du har købt gaven.  

JEG VIL GERNE FINDE EN PERSONLIG GAVE. HVOR FINDER JEG INSPIRATION?

En personlig gave kan være et smykke, en unik duft, en fin taske eller en oplevelsesgave. 

JEG VED IKKE HVILKEN JULEGAVE JEG SKAL KØBE. HVAD GØR JEG? 

Hvis du ikke ved, hvad du skal købe i julegave, skal du ikke gå i panik. Udforsk vores forskellige inspirationslister og kom et skridt tættere på at finde den perfekte gave.