Gavekort - Mest populære i 2024


Gavekort
Legetøj og interiør, der gør børnelivet eventyrligt
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Danmarks største udvalg til køkken og bord
Fra: 100 DKK
Se gavekort
Brætspil, hobby, skoleting og store læseoplevelser
Fra: 100 DKK
Se gavekort
Nordens største kæde af mixed electronics
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Mode og kvalitet til bedste pris
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Det bedste til de kære
Fra: 100 DKK
Se gavekort

Udvalgte gavekort


Bliv inspireret
Fra: 200 DKK
Se gavekort
Skandinavisk design fra IKEA
Fra: 100 DKK
Se gavekort
Altid meget mere at komme efter
Fra: 200 DKK
Se gavekort
Personlig pleje - og meget mere
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Et godt tilbud på møbler og bolig
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Til den ivrige gør-det-selv'er
Fra: 200 DKK
Se gavekort
Alt til hjemmet og dig selv
Fra: 100 DKK
Se gavekort
Helt normale varer til unormale priser!
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Alt til sport og fritid
Fra: 100 DKK
Se gavekort
Unisport gavekort
Kæmpe udvalg af fodboldprodukter
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Nordens største varehus
Fra: 50 DKK
Se gavekort
Det unikke mode-gavekort, perfekt til alle
Fra: 100 DKK
Se gavekort

Lad dig inspirere i vores gavekortunivers

Gør det forbi med gaver, der ender deres liv bagerst i garderobeskabet og aldrig bliver brugt. Her i vores gavekortunivers kan du vælge imellem gavekort til en lang række attraktive butikskæder, unikke oplevelser og skønne produkter. Det kan være svært at finde den perfekte gave, da mange af os allerede har det, vi behøver. Mange venter ikke på, at det bliver deres fødselsdag eller juleaften for at få det, de ønsker sig. Nu til dags køber folk selv det de går og ønsker sig, hvorfor det kan være en stor udfordring at finde den rette gave. Et gavekort er den helt perfekte gave, når du ikke ved, hvad du ellers skal give. Hvis du er på helt bar bund, er et gavekort et godt bud på den perfekte gave, da det er noget, de fleste kan bruge. I udvalget her på siden kan du finde mange forskellige gavekort fra populære brands som alle kender. Du kan vælge imellem gavekort fra store internationale butikskæder og webshops og alt derimellem. Det er muligt at handle gavekort fra anerkendte brands såsom Zalando, H&M, Intersport og mange flere. Hvad end du er til mode, elektronik og gadgets, bøger, beauty og kosmetik eller noget helt femte, så kan du finde det her på siden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du kan finde noget til enhver personlig smag. Her på siden kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke gavekort vi tilbyder, og du kan herfra udvælge det gavekort, der passer bedst til den, du skal give gaven til.

Gavekort er den perfekte gave

Et gavekort er den perfekte gave at give til personen, der har alt. Alle kan bruge et gavekort til deres yndlingstøjbutik, boligbutik eller til butikken med de nyeste elektroniske devices. Fordelen ved at give et gavekort er, at modtageren ikke skal have penge op af lommen, når han/hun alligevel skulle shoppe i deres favoritbutikker. Den følelse, der skabes, når du kan shoppe uden at skulle køre kortet igennem, er fantastisk. Man får tilmed mulighed for at vælge frit fra hylderne, så man undgår at skulle bruge tid og energi på at bytte en gave, hvis man er uheldigt at have fået noget i den forkerte farve eller størrelse. Fordelene ved at give et gavekort er mange og mulighederne ligeså.

Det er tanken der tæller

Der er mange muligheder for at give forskellige typer gavekort i forskellige prisklasser med hver sin tanke bag. Et gavekort kan sagtens gøres til en personlig gave, som vil glæde modtageren ud over det sædvanlige. Du kan vise modtageren, at du har gjort dig umage, hvis du viser, at du har lagt særligt mærke til vedkommendes yndlingsbrands og give et gavekort hertil. Med et gavekort har du mulighed for at skrive et kort til modtageren og specificere, hvad du har forestille dig, at de kan bruge gavekortet til. Det kan eksempelvis være, hvis du giver et gavekort til Matas og skriver et kort til personen om, at han/hun kan vælge at bruge deres gavekort til at købe deres yndlingsparfume eller den natcreme, som han/hun længe har ønsket sig at prøve. På den måde kan du hurtig og nemt gøre en ellers upersonlig gave meget personlig og vise modtageren, at du har brugt lang tid på at udtænke en gave til ham/hende. Husk, at det er tanken der tæller, og at gavekortets størrelse ikke har den store betydning. Alle gaver er gode gaver – store som små.

Send en tanke

Du kan give et gavekort i hvilken som helst gave, til hvilken som helst anledning og på alle tider af året. Du kan også sende et gavekort på blot 50 eller 100 kr. som en venlig tanke til en, du har kær. Et gavekort er også en rigtig god ”bare fordi gave”. Hvem elsker ikke spontant at modtage blomster eller chokolade uden nogen anledning. Du kan skabe den samme overraskende stemning ved at sende en kærlig tanke til en, du holder af, med et gavekort. De gaver man sætter mest pris på, er oftest dem, som man ikke forventer at modtage. Der er derfor alle gode grunde til at overraske din mor, ven, bror eller kæreste med en sød tanke i form af et gavekort. Du kan shoppe gavekort til alle typer og personlige smage. Hvad end du har at gøre med en gør-det-selv-mand, din gamle mormor, din lillesøster eller en helt fjerde. Der er et gavekort til enhver anledning og begivenhed. Lad dig inspirere i vores gavekortunivers og find den perfekte gave til ham eller hende, der har alt. Hvad end du skal til studentergilde, fødselsdag, jubilæum eller noget helt andet, så er et gavekort en sikker vinder. At forære et gavekort er nemt, og du kan hurtigt gøre gaven personlig og vise modtageren, at du har gjort dig umage for at finde et gavekort. Har du ikke en bruger på Ønskeskyen.dk, så kan du oprette dig her.