2020 favoritter – som også holder i 2021

2020 favoritter – som også holder i 2021

Af: Sille Henning

Vi nærmer os nytårsaften, og derfor ser vi frem imod et nyt år med nye håb og muligheder. 2020 har på mange måder været turbulent, og der er nok flere ting, som vi alle drømmer om, forbliver i det gamle år. Selvom et nyt år associeres med en frisk start, er der dog nogle trends, som jeg gerne vil tage med mig. Her får du mine bud på nogle 2020 favoritter, der vil blive ved med at skabe glæde i garderoben langt ind i 2021.

Fake fur frakke, Baum & Pferdgarten

Det er efterhånden mange år siden, at kunstpels, eller fake fur som vi ynder at kalde det, var et no-go i modebilledet. Der er nemlig sket ret meget med udtrykket og det er frakken her, et rigtig godt eksempel på. Den rulamsinspirerede frakke er nemlig både varm og elegant og selvom den er klassisk i farvevalget, er den på ingen måde kedelig. 
Baum & Pferdgarten, 3.499 kr.

Vintageinspirerede kraver hitter og den lille detaljer gør et ellers enkelt udtryk mere feminint. Cardiganen her er perfekt til både jeans og pæne bukser og løfter hele outfittet. 
& Other Stories, 795 kr.

Pyjamas, Aiayu

Pyjamas, hyggetøj – et pænt sommersæt med flade sandaler eller under en blazer med sneakers lige nu. Loungesættet har mange forskellige anvendelsesmuligheder, alt afhængig af hvad du godt kan lide.  Og så er det lavet af 100% økologisk bomuld. 
Aiayu, 1.395 kr.
 

Perlehalskæde, Anni Lu

Perler har fået et moderne make-over, og i dag fungerer en perlekæde som den perfekte kontrast til en t-shirt eller enkelt strik og også i kombination med andre kæder.
Anni Lu, 1.700 kr.
 

Stiletter, Bottega Veneta

Vi har nemt en tilbøjelighed til at vælge de sorte stiletter. Det er selvfølgelig det sikre valg og er altid pænt, men…  det kan være super cool at vælge et par en skarp nuancer, der kan skabe kontrast til et ellers enkelt udtryk. 
Stiletter, Bottega Veneta, 5.400 kr. 
 

Jakke, Holly Golightly

Patchwork har fået en renaissance og er du hverken fingernem eller så heldig at have noget gemt fra din (eller dine forældres) barndom, så er der også råd for det. For eksempel denne smukke patchwork jakke, men husk at patchwork er en tidskrævende teknik, hvilket også afspejler sig i priserne. 
Jakke, Holly Golightly, 4.650 kr.
 

Strømper, Beck Söndergaard

Feminine og mønstrede sokker, er en enkel og prisvenlig måde at give sit look et tvist. Brug dem i båder sandaler og stiletter eller til loafers og sneakers. Og vær ikke bange for at lege med forskellige mønstre.
Strømper, Beck Söndergaard, 79 kr. 

Hue, Lovechild

En lun – og pæn hue, er altid en god ide. Denne høre absolut til i den pæne afdeling. 
Hue, Lovechild, 1979 800 kr. 

Ørering, Leleah

Øreringe er i organiske former er både ultra feminine og moderne og så hører de til blandt mine favoritsmykker, når det gælder om lige at høre et hverdagslook en smule mere interessant. Kender du ikke allerede øreringene fra Leleah, så kan jeg absolut anbefale at du tager et kig på dem. Og ja, du må gerne mikse dem.
Ørering, Leleah, 695 kr.

Bukser, Nue Notes

Synes du også, at det kan være svært at bære mønstrede bukser, så er dette det helt rigtige par. Mange synes, disse har det fineste print, og farvekombinationen af sort og brun gør, at de er stadig ikke larmer for meget, og de alligevel mikses med alt!
Bukser, Nue Notes, 1.600 kr. 

Skjorte, Crás

Det behøver ikek at være kedeligt bare fordi det er bæredygtigt. Det er denne skjorte i økologisk bomuld et rigtig godt eksempel på. Pufærmerne og den fin krave er perfekte til at løfte hverdagslooket. Kombiner med jeans og du ser velklædt og moderne ud. Skjorten er klart en af de fedeste 2020 favoritter.
Skjorte, Crás 900 kr. 

Læs om 7 ting der opdaterer din garderobe