6 gode gaveidéer til kaffeelskeren

6 gode gaveidéer til kaffeelskeren

Annonce for Imerco

Der er altid de julegaver, som er sværere at købe end andre. Til nogle er det svært at finde på den helt rigtige gave, men hvem sætter ikke pris på, at nyde en varm kaffe i en flot kop, der er brygget på den bedste kaffemaskine.
Her er vi kommet med bud på seks gaveidéer til kaffeelskeren

Hvis du selv er kaffeelskeren, kan du lade dig inspirere til, hvad du skal ønske dig i julegave, og tilføje ønskerne til din ønskeseddel direkte gennem ønskeknappen. Bliv inspireret til at ønske dig en ny kaffemaskine, nye kaffe kopper eller nye lækre kaffebønner til din maskine. En rigtig kaffeelsker har det rigtige udstyr til at kunne brygge en ordentlig kop kaffe. Bliv inspireret og find den bedste gave til en kaffeelsker du kender.

OBH Nordica Blooming Kaffemaskine
Medlemspris: 999,95 kr.
Normalpris: 1.499,95 kr.

Royal Copenhagen
Blå Mega riflet
2 krus
609,95 kr.

Royal Copenhagen Sort Mega riflet kaffekop
559,95 kr.

Wonderhagen Kaffeplakat
199,95 kr.

Bodum Columbia Stempelkande
Julepris: 449.95 kr.
Normalpris: 799,95 kr.

Lavazza Tierra Bio-Organic helbønner
79,95 kr.

Læs om 12 gode gaveidéer til under 300 kr.

Om Imerco

Imerco er en dansk isenkramkæde med over 160 butikker landet over. De er landets og Skandinaviens største isenkramkæde, og har eksisteret soden 1928 hvor det blev startet af visionære isenkræmmere. Butikskæden udmærker sig særligt, ved at have det absolut største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning. Derudover har de et bredt produktsortiment inden for bolig, el-artikler og gaver. Imerco vil skabe appetit på livet, og være den mest inspirerende butik i landet. De vil udbyde det bedste udvalg inden for køkkenudstyr, boligtilbehør, borddækning og gaver. Det vil de gøre gennem deres fysiske butikker og en gennemført online satsning.

Imerco+

Imerco driver en af Danmarks største kundeklubber ved navn Imerco+ som har mere end 1 mio medlemmer. I deres kundeklub har du mulighed for at optjene 7% bonuspoint på dine køb. 1 bonuspoint er = 1 kr. og du kan derfor spare mange penge på dine køb hos Imerco. Derudover får medlemmer af Imerco+ medlemstilbud med særligt gode priser. Som medlem har man mulighed for at deltage i konkurrencer om flotte præmier, for ikke at forglemme invitationer til VIP-arrangementer. Imerco har mange fordelagtige muligheder for levering. De leverer både til privatadresser, Imerco-butikker og til pakkeshops landet over. De leverer din ordre mellem 1-5 hverdage for varer leveret med GLS, PostNord eller DAO. Man kan tilmelde sig som Imerco+ medlem på deres hjemmeside eller i en af deres mange butikker.

Imerco har det største udvalg

Imerco er særligt kendetegnet ved deres store udvalg af populære brands. De har det absolut største udvalg indenfor køkkenudstyr, bolig, indretning, gaver og meget mere. Derudover fører de anerkendte brands som Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og Bitz og en hel del andre. På deres hjemmeside får du et overblik over alle de mærker som butikskæden fører både online og i deres butikker. De har rigtig mange gode bud på gaveidéer hvad end det er til studenten, brudeparret eller fødselaren. De har 30 dages landsdækkende bytte -og returservice. Hvis du fortryder dit køb, kan du altid få byttet din vare eller få et tilgodebevis inden 90 dage. Pengene gives altid retur ved fremvisning af en kvittering på købet. Du har mulighed for at få bytter din vare i deres forretninger i hele landet, også når du køber din varer online.