7 ting der opdaterer din garderobe

7 ting der opdaterer din garderobe

Af: Sille Henning

Det er nemt (og behøver ikke at være dyrt) at give din garderobe en opdatering, for alt hvad du behøver er at investere i den eller de af sæsonens mest markante items, som passer bedst til din personlige stil – og kombinere med, hvad du i forvejen har i klædeskabet. Der skal nemlig ikke meget til for at give garderoben et strejf af 2020. Her får du syv forskellige items, som du kan lade dig inspirere af.

1. Jakken

Den vamsede jakke er både blød og hyggelig, og så behøver den ikke koste en formue. Du finder nemlig et stort udvalg af bamsejakken hos de forskellige high street kæder.
Mango, 799 kr.

2. Strikvest

Enkel, ensfarvet, mønstret eller detaljerig. Har du ikke allerede investeret i en strikvest, er det bestemt ikke for sent. For den lille lune vest, er (fortsat) et stort hit og god til at skabe en personlig styling. Brug den over en skjorte eller langærmet t-shirt for at give dit look et personligt tvist eller for at forlænge de sommerlige kjolers levetid ind i efteråret.  
Ganni, 1.399 kr. Arket, 650 kr.  

3. Jeans

Den klassiske (og meget klædelige) boot cut jeans har gjort comeback. Perfekt til både sneakers og høje hæle.
Levi’s, 1.099 kr.  

4. Baret

”Jeg sætter min hat som jeg vil” sang Daimi i 1967 i filmmusicalen ’Jeg er sku’ min egen’. Nu er det din tur til at være din egen og sætte efterårets hit ‘baretten’ på skrå, eller måske bare lige som du vil.  
Zara, 129 kr.  

5. Neglelak

Nu er det tid til at gemme sommerens pasteller væk og i stedte iklæde dine negle efterårets toner. Fra jordfarver til brændte nuancer, dyb vinrød og måske en smule glitter som i denne. 
Essie ’730 Cargo Cameo’, 100 kr.  

6. Kæden

Hvis man skal snakke om et egentlig it-smykke den sæson, så er det uden tvivl den chunky halskæde. Kæden giver hverdagsgarderoben et funky tvist, når du sætter den sammen med en t-shirt eller en enkel strikbluse, men den fungerer mindst lige så fint til festkjolen.
Julie Sandlau, 9.900 kr. 

7. Loafers

Loafers er skoene, som du måske ikke vidste, at du manglede i garderoben, men ikke desto mindre ligger de højt placeret på listen over efterårets uundgåelige. Som behagelig hverdagssko eller quirky festsko og måske sammen med en feminin sok – der er dømt fri leg.
Billi Bi, 1.399 kr.