Acer Aspire Vero – miljøvenlig PC

Acer Aspire Vero – miljøvenlig PC

Annonce for Acer

Den lette, bærbare computer er delvist lavet af genbrugsplast. Computerens ydre kabinet samt skærmkanten er lavet af 30 % genbrugsplast, mens tasterne er fremstillet af 50% genanvendt plast. Aspire Vero er solid og bygget til at holde i lang tid. PC’en er designet således, at den let kan blive repareret, opgraderet og genbrugt.

Et grønnere materialevalg

Acer Aspire Vero er delvist lavet af PCR-materiale, som står for Post-Consumer Recycled. PCR-plasten i Vero er lavet af genbrugsplastmateriale fra andre forbrugerprodukter. Dette gør fremstillingsprocessen mere miljøvenlig, bæredygtig og reducerer spild.

(R)evolution

Acer Aspire Vero har et gennemtænkt design, der giver dig mulighed for selv at opgradere og udskifte komponenter, såsom hukommelse og harddisk. Skruerne på bagsiden er nemme at fjerne, hvilket giver dig adgang til indersiden af ​​den bærbare computer.

Skift til Eco+

Du kan få styr på din energieffektivitet med Eco+, en ekstrem batteribesparende tilstand, der får batteriet til at holde længere. VeroSense™-appen hjælper med at reducere kuldioxidemissioner (og elregninger) gennem intelligent batteristyring.

Stærk som en klippe

Aspire Vero er en robust bærbar, der er designet til at klare det meste. Den har været igennem Acers strenge holdbarhedstest, og du kan roligt tage den med dig på farten uden at bekymre dig. 

100 % genanvendelig emballage

Den prisvindende 100% genanvendelige emballage tager skridtet videre og er designet til maksimal genbrug. En del af kassens indhold kan nemt blive foldet og omformet til en fuldt fungerende mini-laptop-holder, så du får skærmen i den rette vinkel, mens du skriver eller er i et videoopkald.

Grøn, men kraftfuld

Den kraftfulde bærbar computer leverer bedste ydeevne og er drevet af 11. generations Intel® Core™-processorer og Intel® Iris® Xe-grafik. Du kan holde dig opdateret med Windows 11, og nyde den ultra-pålidelige internetforbindelsen med WiFi 6. Du har også masser af tilslutningsmuligheder med en Type-C og to Type-A-porte, hvor den ene kan oplade, selvom PC’en er slukket.