Bæredygtig nyhed fra Acer

Bæredygtig nyhed fra Acer

Annonce for Acer

Acer Aspire Vero er mere end blot en stilet computer. Det er en manifestation af Acers fokus på at handle mere bæredygtigt. Den lette, bærbare PC er delvist lavet af PCR-genbrugsplast. Plastikken i toppen og bunden af kabinettet samt skærmkanten er udført i 30 % genbrugsplast, mens tasterne er fremstillet af 50% genanvendt plast.

Aspire Vero er solid og bygget til at holde i lang tid. PC’en er let at reparere, opgradere og genbruge. Acer Aspire Vero kommer i den prisbelønnede emballage i 100 procent genbrugsmaterialer og kan omdannes til en DIY laptop-stand.

PC’ens design gør det let at udskifte og opgradere specifikke dele af computeren, og med den netop lancerede Windows 11 er computeren let at bruge.

Denne grønne computer har 15,6-tommer FHD IPS-skærm og er fremstillet af 99 procent af genanvendt plast. Skærmen får billede og kræfter fra 11. generation Intel® Core™-processorer og Intel® Iris® Xe-grafik, så brugere får al den ydeevne og kraft, de har brug for. Computeren kommer med Acers nye VeroSense-software, der giver brugeren mulighed for at vælge særlige strømtilstande optimeret til energibesparelse, når brugeren arbejder på mindre krævende opgaver. Desuden har Acer Aspire Vero WiFi 6, en Type C USB-port og to Type A USB-porte, så du kan tilslutte alt dit tilbehør. Med Acer TrueHarmony™ og AcerPurifiedVoice™ kan du ved hjælp af kunstig intelligens få krystalklare konferencekald uden baggrundsstøj.