Denimdrømme: GANNI x Levi’s

Denimdrømme: GANNI x Levi’s

Af: Ellen Funch Steffensen

GANNI x Levi’s får alle vores denimdrømme til at gå i opfyldelse. Sammen har de netop lanceret en supercool denimkollektion, hvor de legende GANNI-deltaljer, såsom deres signatur Peter Pan-krave og blomsterprint, giver klassiske Levi’s-styles en overhaling. Den ikoniske to-lomme skjorte bliver forvandlet til en overdimensioneret kjole, og et par jeans genopfindes som en højtaljet nederdel, der næsten rører anklerne. Det er tidløse klassikere med et twist, som du har lyst til at have på igen og igen.

Kollektionen bygger på autensitet, originalitet og ansvar. Et helt særligt fokus for GANNI x Levi’s samarbejdet har været miljømæssigansvarlighed og lavt CO2-fodaftryk. De to brands deler en fælles passion for bæredygtighed, og derfor er hver style produceret i en superblød bomuldshamp, et bomuldsalternativ, der kræver 70% mindre vand at producere.

Find dine favoritter

Denim Mini Kjole
Jakke
2.799 kr.
Mid-Rise Straight
Jeans
1.799 kr. 

Love Letter Graphic T-shirt
699 kr. 
Tailored Denim Midi Kjole
2.799 kr. 

Snapback Isoli Sweatshirt
1.399 kr. 
5-Pocket Denim Midi Kjole
2.599 kr. 

High-Waist Cinch Straight Shorts
1.599 kr. 
Boat-Neck Denim Bluse
1.999 kr. 

Double-Breasted Denim Blazer
2.799 kr. 
High-Waist Cinch Straight Jeans
2.199 kr. 

UFO Graphic
T-shirt
699 kr.
Snap Denim Midi
Kjole
2.199 kr. 

Snapback Denim Bluse
1.799 kr. 
High-Waist Wide Straight Jeans
1.999 kr. 

Om GANNI

GANNI er baseret i København og ejes og drives af mand-og-kone-team, kreativ direktør Ditte Reffstrup og grundlægger Nicolaj Reffstrup. Gennem de seneste år har GANNI udviklet sig eksponentielt med sin Scandi 2.0-sans og stil fyldt med personlighed og kontraster. Branden har altid handlet om at få folk til at føle sig godt tilpas i deres egen krop.Dét Ditte og Nicolaj elsker ved mode er, at det er et udtryk for folks sindstilstand, deres personlighed. GANNI er repræsenteret i mere end 600 af verdens fineste detailhandlere samt gennem 27 butikker i hele Europa og USA. 

Se flere favoritter fra GANNI her