Det kan du lave i efterårsferien

Det kan du lave i efterårsferien

Af: Ellen Funch Steffensen

Her får du Ønskeskyens anbefalinger til hyggelige aktiviteter i efterårferien.

En tur i Zoo

Zoologisk Have er både for store og små. Brug en dag i efterårsferien i selskab med alle de spændende dyr og spis en dejlig frokost på en af Zoologisk Haves restauranter.

En “spooky” lysfestival i Slagelse

Kom i ægte Halloween-stemning og besøg Lumagicas Spooky LumiNights lysfestival i Slagelse. Vær’ med når Frankenstein tænder lyset, græskarne bliver vækket til live og mystikken spreder sig i Halloween parken.

Du kan opleve Spooky LumiNights fra d. 8 – 31. oktober 2021. Læs mere her.

Allehelgen i Den Gamle By

Uhyggen breder sig i de brostensbelagte gader. Hør præsteenken, skomagermadammen, gårdskarlen og gøglerne fortælle om overtro, spøgelser og genfærd. Snit din egen roelygte og forskræk dine naboer. Lav bolsjer, nyd kartoffel-porresuppe på Festpladsen ved Apotekerboden og tag på tidsrejse i din egen historie.

Den Gamle By har til formål at besvare og belyse historien om købstræderne i Aarhus igennem år 1864, 1927 og 1974. I Den Gamle By vil du opleve et levende museum, der inviterer dig indenfor i flere hjem hjem og forretninger, der er bevaret som tidslommer, som de fremstod i de forskellige tidsperioder, helt op til i dag.

Besøg Den Gamle By i efterårsferien 16.-24. oktober og weekenden 30.-31. oktober. Læs mere om Den Gamle By her.

Kalder alle landkrabber

Besøg Musset for Søfart med dine børn i efterårsferien og hjælp Kaptajn Storm og hans papegøje Diego med at løse opgaver rundt omkring på museet. Afkod signalflag, navigér efter stjernerne, find skibsrotterne, smag en beskøjt og hold styr på lasten.

Tag hele familien under armen og hav en sjov dag på Museet for Søfart, hvor I samtidig kan blive klogere på Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk.

Læs mere om Museet for Søfart her.

Mini-skiferie i Danmark

Copenhill har givet københavnerne og besøgende muligheden for fede bjergsportsaktiviteter i en storby uden nævneværdige højdemeter. På den 85 meter høje “Copenhill” kan du både stå på ski, vandre og klatre. Og  præcis som på mere traditionelle skisportsdestinationer kan du selvfølgelig også afslutte din dag på pisten på Copenhills helt egen afterskibar og café.

Læs mere om Copenhill her

Sælsafari ved Limfjorden

Tag med på bådtur og hils på de søde sæler ved Limfjorden i efterårsferien. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og hvis I er heldige, svømmer de nysgerrige sælerne ofte helt ud til båden for at undersøge, hvem I er.

Læs mere om sælsafari ved Limfjorden her.

Lav jeres egne lækkerier

Vi kan nok ikke komme helt udenom at efterårsvejret i Danmark er lettere ustabilt. Hvis der skulle være nogle regnvejrsdage i efterårsferien, kan I sagtens finde på flere hyggelige ting at give jer i kast med derhjemme.

I kunne fx bage nogle lækre boller til morgenmaden, lækre muffins til eftermiddagskaffen eller pandekager med det hele som en hyggelig dessert.

by Ditte Julie Dejskraber
99,95 kr.
by Ditte Julie Silikoneform
199,95 kr.
by Ditte Julie Bagevægt
399,95 kr. 
by Ditte Julie Måleskesæt
129,95 kr.

Brætspil til hele familien

Brætspil er også en superhyggelig indendørsaktivitet til efterårsferien. Der findes alverdens sjove brætspil for både børn og vokse! Så uanset, om du skal underholde børnene eller vennerne, vil I helt sikkert kunne finde et spil, som slår til.

Alias 
299,95 kr.
Sequence
249,95 kr. 
Det dårlige selskab
299,95 kr. 
Vildkatten
199,95 kr.

Forkæl dig selv i efterårsferien

Tag en dag ud af kalenderen i efterårsferien til at forkæle dig selv. Smid benene op, sæt din yndlingserie på, bestil takeaway og forkæl din hud med en lækker ansigtsmaske.

Calmlish Glow Roller Rosakvarts
499,00 kr. 
Tromborg Multi Vitamin Facial Mask
340,00 kr.
Karmameju MORE Salt Body Scrub
299,00 kr.
Miqura Moisturizing Coconut Face Mask
69,00 kr.