Det kan du lave i påskeferien

Det kan du lave i påskeferien

Af: Ønskeskyen

Her får du Ønskeskyens anbefalinger til hyggelige aktiviteter i påskeferien.

1. Bliv dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

En dagstur til Skærup Zoo er den oplagte aktivitet for hele familien. Som dyrepasser for en dag, får du både mulighed for at tilberede foder og fodre dyrene. Når dagen er slut, vil du blive belønnet med et diplom. Læs mere her.

2. Sælsafari med Jyllandsakvariet

Oplev sælerne helt tæt på og tag på sælsafari i påskeferien med hele familien. Den guidede tur tager en time, og det foregår i en åben speedbåd. På turen vil du høre fortællinger fra områder og få mulighed for at opleve sælerne helt tæt på. Læs mere her.

3. Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Inviter veninderne, familien eller kollegaerne på en 3 timers smykkeworkshop hos SMYKBAR. Oplevelsen indeholder både alle de materialer, du skal bruge og en valgfri drikkevare. Du bliver instrueret i at lave et armbånd eller et par øreringe, og lære de nødvendige teknikker hertil. Læs mere her.

4. Klip gækkebreve og pust æg

Gæk gæk gæk…! Klip de fineste gækkebreve eller foren familien og pust æg i fællesskab. Efterfølgende kan man male de fineste mønstre, eller dyppe æggene i vandfarve.

5. Lav jeres egen æggejagt i haven

En af de bedste måder at glæde børnene i påsketiden er med en hyggelig påskejagt i haven. Ved at gemme forskellige små chokoladeæg rundt omkring i haven får du aktiveret børnene, samtidig med at du skaber en eventyrlig stemning for de små.

Kähler Hammershøi Spring Tallerken
269,95 kr.
Royal Copenhagen Påskeæg 2022 Krokus – 2 stk.
369,95 kr.
SINNERUP Påskeæg 9 stk. 
49,95 kr. 
SINNERUP Aperitif glas blå top
59,95 kr.

6. Brætspil til hele familien

Brætspil er også en superhyggelig indendørsaktivitet til påskeferien. Der findes alverdens sjove brætspil for både børn og vokse! Så uanset, om du skal underholde børnene eller vennerne, vil I helt sikkert kunne finde et spil, som slår til. Vi anbefaler at udforske sortimentet hos Bog&Idé.

HINT 
449,95 kr.
Bezzerwizzer original
499,95 kr. 
Hint junior
299,95 kr. 
Ego 1 – hvem er du
349,95 kr.

7. Forkæl dig selv i påskeferien

Tag en dag ud af kalenderen i påskeferien. Sæt en god film på, bestil noget god mad og forkæl dig selv med lækre plejeprodukter.

Meraki Nordic Pine Diffuser 120 ml
138,00 kr. 
Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml
890,00 kr.
Geranium Leaf Duet Bodycaresæt 2 x 500 ml
819,95 kr.
Gua Sha Heart Grøn Jade
249,95 kr.