Din guide til en perfekt nytårsmakeup

Din guide til en perfekt nytårsmakeup med favoritter fra Sephora

Af: Ellen Funch Steffensen

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og i den anledning har vi samlet vores musthaves til den perfekte nytårsmakeup. Selvom det måske ikke bliver den storslåede fest, som mange er vant til, ser vi ingen grund til at gå på kompromis med et lækkert nytårslook. Hvis du mangler inspiration til din nytårsmakeup på denne aften, så er her en liste af glitrende og festlige favoritter fra Sephoras skønhedsunivers. Disse produkter vil helt sikkert give dig et glamourøst look, som holder hele aften.

Vi håber, du bliver inspireret.

Bliv klar til nytår og læg en smuk nytårsmakeup:

FLAWLESS FACE

MILK Makeup – Hydro Grip Face Primer
260 kr.

Nars – Radiant Longwear Foundation
385 kr.

Too Faced – Born This Way Concealer
259 kr.

Fenty Beauty – Instant Retouch Setting Powder
279 kr.

Urban Decay –
All Nighter Setting Spray
225 kr.

Med en lang aften foran dig, er det vigtigt at makeuppen holder. Et godt tip er at benytte en primer under din foundation. Hydro Grip Primeren fra Milk Makeup er helt eminent til at gribe fat i din foundation og sikre, at den bliver, hvor den skal.

Et særligt godt bud på en foundation er Nars’ Natural Radiant Longwear Foundation. Den har en fantastisk holdbarhed på huden, og giver dig et naturligt udtryk trods den høje dækkeevne. Hvis du alligevel har områder, hvor du ønsker lidt ekstra dækning, som for eksempel under øjnene eller ved urenheder, er Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer en klar favorit til din nytårsmakeup.

For at forlænge holdbarheden af din foundation og concealer kan du anvende en setting powder. Fenty Beautys Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder sørger for at din foundation ikke smitter af eller pludselig befinder sig steder, den ikke skal. Samtidig giver pudderet et smukt, ensartet look og mindsker synligheden af porer.

Et sidste nyttigt trick for at holde din makeup “on point” i mange timer, er at benytte en setting spray. Navnet siger det hele – et par sprøjt med Urban Decay All Nighter Setting Spray, og du skal ikke bekymre dig om din makeup resten af aften.

GLOSSY OR MATTE LIPS

Fenty Beauty – Gloss Bomb Lip Luminizer
179 kr.

Marc Jacobs – Hydrating Lip Gloss Stick
250 kr.

Fenty Beauty – Stunna Longwear Lip Paint
219 kr.

Huda Beauty – Liquid Matte Lipstick
199 kr.

Yves Saint Laurent – Rouge Lipstick
270 kr.

Om du er mest til glossy lips, matte lips eller et sted midt i mellem, er her fem bud på lækre læbeprodukter.

Fenty Beautys Gloss Bomb er en absolut bestseller. Den giver en utrolig flot shine til læberne uden at føles klistret og ubehagelig. I samme kategori finder du Marc Jacobs Beautys Enamored Hydrating Lip Gloss Stick, hvilket er en smart gloss i læbestift-form.

Selvom en gloss er fin og skinnende, vil en mat læbestift uden tvivl holde længere under en aften, der også byder på både lækker mad og drinks. To gode bud på langtidsholdebare læbestifter Huda Beautys Liquid Matte Lipstick og Fenty Beautys Stinna Lip Paint.

Hvis du er mere til en traditionel læbestift, som hverken er for glossy eller matte, er Yves Saint Laurents Rouge Pur Couture Lipstick en sikker vinder.

MAKE YOUR EYES POP

Urban Decay – Heavy Metal Glitter Liner
165 kr.

Anastasia Beverly Hills – Soft Glam Palette
485 kr.

KVD Vegan Beauty – Tattoo Eyeliner Black
180 kr.

Tarte Cosmetics – Chrome Paint Shadow Pot
189 kr.

Benefit Cosmetics – Roller Lash
249 kr.

“The star of the show” på en aften som denne må være øjnene.
Med Anastasia Beverly Hills’ Soft Glam Øjenskygge Palette kan du både skabe et intenst eller mere naturligt øjenskygge look. De lækre, bløde jordfarver er skønne til enhver øjenfarve.

Vi skal selvfølgelig ikke gå ned på glitter til nytår. Urban Decays Heavy Metal Glitter Liner og Tartes Chrome Paint Shadow Pot er to gode muligheder for at pifte dit look op. De er begge supernemme at arbejde med og giver det smukkeste, funklende udtryk.

Fuldend din nytårsmakeup med en sort eyeliner og volumizing mascara for ekstra drama.

GLOW FROM WITHIN

Hourglass – Ambient Lightning Blush
350 kr.

Dior Backstage – Liquid Face & Body Glow
280 kr.

Becca – Shimmering Skin Perfector
345 kr.

Ole Henriksen – Banana Bright Face Primer
390 kr.

Too Faced – Sun Bunny Bronzing powder
299 kr.

… Ellers næsten da, i hvert fald. Snyd dig til en lækker glød med ét eller flere af disse produkter.

Ved at tilføje lidt blush til kinderne bringer du liv og varme til dit ansigt. Denne skønne Ambient Lightning Blush fra Hourglass er fløjsblød, og med den fineste, afdæmpede shimmer giver den en naturlig, strålende finish på huden.

Selvom det er koldt, har du måske planer om at have bare ben eller arme nytårsaften. Dior har skabt denne Face & Body Glow, som er en fyldende highlighter med en smuk perlemorseffekt, du kan bruge til hele kroppen.

Beccas Shimmering Skin Perfector er en intens pudderhighlighter. Denne kan du anvende på områder i ansigtet, som du ønsker at fremhæve. Det kan for eksempel være kindben, næseryg eller amorbue. På den måde kan du virkelig snyde dig til et “glowy” look.

En helt genialt opfindelse fra vores allesammens Ole Henriksen er denne Banana Bright Face Primer. Det er et multifunktionelt produkt med lysnende pigmenter, der får dig til at se dejlig frisk ud. Den kan både bruges alene, under foundation eller blandet med for eksempel foundation eller highlighter.

Det er ikke meget, at vi har set solens stråler i december måned. Snyd dig til en solkysset glød med med Too Faced Sun Bunny Bronzers varme pigmenter.