En hyldest til den urbane puls

Kintobe: En hyldest til den urbane puls

Af: Ellen Funch Steffensen

Har du hørt om Kintobe? Hvis du er vild med et urbant design og en ansvarsfuld produktion, så er Kintobes taskekollektion lige noget for dig. Med deres cool designs sender de en hyldest til den urbane puls.

Kintobe er et nyt dansk taskebrand fra 2020. De har kontor på Nørrebro i København og designer unisex tasker til det urbane liv. De elsker selv at bevæge sig i byen og at rejse til storbyer rundt om i verden. Stifterne bag Kintobe bliver inspireret af de mennesker, som de møder, når de rejser – mere end seværdighederne.

Bæredygtighed

Med en dyb dedikation til bæredygtighed, arbejder Kintobe henimod at blive det mest bæredygtige taskebrand i verden. De stræber efter at udvikle tasker, som er 100% genanvendelige.
Vi har en forpligtelse over for os selv og kommende generationer til at være miljømæssigt og socialt bæredygtige i alle aspekter af vores forretning.”

Tag et kig på deres udvalg her:

Alex rygsæk
999 kr.

Hugo rygsæk
699 kr.

Camille messenger
499 kr.

Camille messenger
499 kr.

Elle bæltetaske
299 kr.

Alex rygsæk
999 kr.

Hugo rygsæk
699 kr.

Elle bæltetaske
299 kr.

Hugo rygsæk
699 kr.

Betalt samarbejde med Kintobe

Kintobe er et nyt taske brand etableret i 2019

Ønsket om at skabe et brand, der belyser en voksende polarisering i verden og måske endda tage en lille del i aktivt at bekæmpe den. Med udgangspunkt i sig selv og egen omgangskreds blev stifterene inspireret til at komme ud og møde nye mennesker, for at se om man kan modarbejde den tendens de oplever, hvor man grupperer sig med mennesker, der har samme holdninger, uddannelse og indkomst som en selv.  
Det blev til Kintobe – der udspringer af en lyst til at komme ud af døren og møde mennesker, der er anderledes end sig selv. Til dette ønskede de at designe tasker, der gør det nemt at komme ud af døren.
Tasker er vigtige for at komme ud – da de hjælper til at gøre det nemt at komme omkring, at være nysgerrige og udforske både nye kulturer og nye mennesker.

Designfilosofi

Kintobe er et brand som gerne vil bidrage til at skabe større åbenhed og samhørighed blandt mennesker. Med deres designs ønsker de at mennesker skal ud i verden og lære andre mennesker at kende. En taske er et essentielt items at have med, når man skal ud af døren. Jo mere komfortabel din taske er, jo større er sandsynligheden for at du vil tage den med på farten.
Designet er lavet ud fra en designfilosofi om funktionalitet og praktikalitet. Deres tasker er meget stilfulde og kan bæres af både mænd og kvinder.
Med udgangspunkt i bæredygtighed bestræber brandet på at skabe en taskekollektion som er 100% bæredygtig. Det gør de blandt andet ved at arbejde på, at hver kollektion skal være mere bæredygtig end den foregående. På den måde ønsker Kintobe at give noget videre til den næste generation.

Modebevidste designs

Kintobes tasker er både funktionelle og moderigtige. Ikke nok med at deres tasker er vandafvisende, multifunktionelle og slidstærke så er de også lavet i et lækkert design. Du kan altså sagtens være praktisk klædt og samtidig se moderigtig ud. Kintobe samarbejder med nye designere på hver eneste af deres kollektioner, og lader dem fortolke hvilken betydning branden har for dem. På deres Instagram @kintobe_official er der tilmed rig mulighed for at udforske Kitobes seje designs og kollektioner.