Din guide til smuk hud

Din guide til smuk hud

Annonce for Nice Hair

Det kan være svært at holde huden smuk om vinteren. Vi kan både se, føle og mærke det, når vi træder udenfor i disse tider – vinteren er over os. Vores behov for udskiftning af tøj, når sæsonerne skifter, gælder faktisk også vores hudpleje. Den lave luftfugtighed, forårsaget af det kolde vejr, virker nemlig ekstrem udtørrende på vores hud, hvilket kan give anledning til både hudirritation og dehydrering. Vi fortæller dig, hvor vi skal sætte ind for at undgå en problematisk vinterhud, og vi giver dig derfor de bedste tips til hvordan du får en smuk hud.
Rigtig god fornøjelse.

Følg disse 4 trin og få en smuk hud

Trin 1 – En god ansigtsrens er alfa og omega

Det er vigtigt, at huden er rengjort, hvis den skal kunne modtage fugt. Vi anbefaler derfor, at du renser dit ansigt både morgen og aften, så huden er så modtagelig overfor fugt som overhovedet mulig. 

Lancôme Galatée Confort Cleansing Milk Dry Skin 400 ml

Lancôme Galatée Confort Cleansing Milk Dry Skin 400 ml
Før: 300 kr.
Nu: 109 kr.

Lancôme Galatée Confort Comforting Cleansing Milk Dry Skin er en silkeblød og cremet rensemælk, der blidt fjerner makeup og snavs fra huden. Dette lækre renseprodukt både renser, gennemfugter og plejer huden, så den bliver ren, blød og behagelig. Formlen indeholder ekstrakt fra mandel og honning, der nærer og blødgør huden.

Trin 2 – Vælg en dagcreme med fugtgivende egenskaber

Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml

Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml
Før: 595 kr.
Nu: 476 kr.

Dermalogica Intensive Moisture Balance er en super skøn ansigtscreme til tør hud. Cremen er rig på næring og fugt, hvilket er med til at holde huden smidig. Få en gennemfugtet, glat og smuk hud i balance med denne lækre fugtighedscreme fra Dermalogica.

Trin 3 – Brug en ansigtsolie for ekstra fugt

Når vinteren lander og temperaturen falder til minusgrader, så er det en god idé at supplere din dagcreme med en ansigtsolie for at give huden ekstra fugt. Dette kan bl.a. gøres ved at bruge olien for sig selv, men også ved at dryppe et par dråber ned i din dag- eller natcreme.

Rønsbøl Face Oil 30 ml

Rønsbøl Face Oil 30 ml
Før: 299 kr.
Nu: 149,5 kr.

Rønsbøl Face Oil er en plejende ansigtsolie, der tilfører en masse næring og fugt til huden. Den indeholder en blanding af arganolie, vitamin-E samt olie fra granatæblets kerne, og disse ingredienser er med til at give dig et unikt forsvar mod ældningstegn. Som et ekstra plus vil olien forbedre hudens elasticitet og spændstighed, og huden bliver efterladt velplejet, blød og frisk. Rønsbøl Face Oil er god til alle hudtyper, og er uden parabener, parfume og farvestoffer.

Trin 4 – Vælg et serum, der bekæmper dine problemområder

Et andet essentielt trin for at undgå en tør hud om vinteren, er at bruge et serum. Hos NiceHair.dk finder du et bredt udvalg af effektive og aktive serummer i både kapsel- og pumpeform, der alle hjælper med at løse forskellige behov. Du finder med sikkerhed et serum, der matcher dit problemområde her.

Ecooking Super Serum 20 ml
Før: 389 kr.
Nu: 309 kr.

Ecooking Super Serum er et yderst effektivt produkt, der bl.a. indeholder hyaluronsyre, der tilfører en masse fugt, og hexapeptide, der virker som botox i huden. Dette serum giver dig en smuk hud, og er med til at minimere fine linjer og rynker.

Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum 30 Pieces
Før: 440 kr.
Nu: 329 kr.

Tilføj glød og få en smuk hud

Elizabeth Arden Ceramide Capsules & Retinol Line Erasing Night Serum er en krukke med små kapsler, der indeholder et helt fantastisk serum, der skaber mirakler for din hud om natten. Serummet indeholder bl.a. retinol, der også er kendt som A-vitamin, der synligt mindsker fine linjer og rynker. Derudover er formlen også beriget med reparerende ceramider, der virker fugtgivende og skaber en sund hud i balance.

Ole Henriksen 3 Mega Wonders Kit
Før: 745 kr.
Nu: 669 kr.

Det er ingen hemmelighed, at når det kommer til glød og fugt, så er Ole Henriksen en sikker vinder. Det nyeste skud på stammen, Ole Henriksen 3 Mega Wonders, er et komplet hudplejesæt, med en skintonic, et serum og en ansigtscreme, der effektivt fugter og eksfolierer huden. Derudover giver sættet dig den eftertragtede Ole-glow.

Vi håber, at du er blevet en anelse klogere på vinterens must-haves indenfor hudpleje. På NiceHair.dk finder du alle former for skønhedsprodukter indenfor både hårpleje, hudpleje, makeup, elektronik og parfume. Vores skønhedsunivers favner et bredt udvalg af populære og banebrydende brands og produkter – vi glæder os til at se dig.  

Læs også: Få en smuk vinterhud