Efterårets favorit sneakers

Efterårets favorit sneakers

Af: Jeppe Leth

De perfekte sko fuldender ethvert look, og især et par flotte sneakers kan give dit outfit det tvist, som giver den helt rigtige coolfaktor.

De moderigtige sneakers

Her har vi samlet nogle moderigtige sneakers fra de bedste internationale brands, som du måske allerede har set på de største influensers på Instagram. I de senere år har en stort trend indenfor sneakers været den chunky slags, som særligt Balenciaga og Off-White har været toneangivende indenfor.

Nike
Nike Air Force 1 Premium
Tilbudspris: 780 kr.
adidas
Yeezy Boost 700 sneakers
4.465 kr. 

Off-White
ODSY-1000 sneakers
5.153 kr. 
Balenciaga
Triple S sneakers
5.576 kr. 

Mange sneakers kan være en stor investering, og hvis du leder efter et mere budgetvenligt alternativ, har sportsbrands såsom Nike og Puma mange statement sneakers, der kan opdatere din garderobe.

Nike
Low top Air Force 1
1.192 kr. 
Vans
Old Skool sneakers
509 kr. 

De klassiske

Et par klassiske sneakers bør være et fast element af enhver mands garderobeskab. De kan både bruges til hverdag sammen med et par jeans, men er også perfekte sammen med en jakkesæt, hvor giver hele stylingen et mere ungt look. Common Projects og Axel Arigato er især kendt for deres klassiske herresneakers, som de laver i det lækreste læder og ruskind. Hvis du er mere til den bæredygtige version, kan et par V-10 sneakers fra Veja måske friste dig.

Nike
Air Force 1 ’07
Tilbudspris: 780 kr. 
Axel Arigato
Clean 90
1.420 kr. 

Maison Margiela
Replica sneakers
3.319 kr. 
Alexander McQueen
Sneakers i læder
3.368 kr. 

Commen Projects
Sneakers med snøre
3.795 kr. 
Nike
Air Max 97
1.449 kr.