Forårsfavoritter til ham

Forårsfavoritter til ham

Af: Jeppe Leth

Det gode vejr er lige rundt om hjørnet, og vi er allerede begyndt at kunne nyde godt af forårets varmende stråler. Det varmere vejr betyder også, at det er tid at smide den store dunjakke og hoppe i dine forårsfavoritter. Hvis du ikke allerede selv har en ønskeliste med alle dine must-have ønsker til foråret, har vi her samlet nogle helt fresh styles, som kan opgradere din garderobe.

Klassiske styles til din garderobe

Når foråret melder sin ankomst betyder det også, at det er tid til at blive klar til picnic i haven eller parken, at se skarp ud i et par solbriller og rocke et par cool sneakers. Nogle af de helt essentielle farver, som ses på herrefronten dette forår er grøn, dusty rose og beige. Udover at være en af denne sæsons helt store tendenser, er de samtidig klassiske farver, som du kan bruge igen og igen, sæson efter sæson.

Axel Arigato
Orbit sneakers
1.490 kr.
Arket
Polo trøje
399 kr. 

Simone Rocha X H&M
Langærmet trøje
299 kr. 
Hart & Holm
Napoli solbrille
349 kr. 

Saint Laurent
Taske
8.911 kr. 
AXEL ARIGATO
Jakke
1.860 kr. 

Arket
Sneakers
490 kr. 
Maria Black
Armbånd
1.209 kr. 

Forårsjakken

Selvom det kan ligne at forårets solstråler varmer, kan det stadig være koldt på denne årstid og det er derfor en god idé, at have en flot jakke ved hånden. Selvom du ikke kan gå i så tynd en jakke, som du kunne tænke dig det, kan en rigtig god måde at skabe et frisk forårslook på, være ved at gå i lyse korte jakker. Bl.a. Prada laver en sandfarvet og nærmest dusty-rose ruskindsjakke, som virkelig kan give dig det helt rigtige forårslook. Hvis du ikke er parat til at lave den helt store investering i en Prada jakke, så har Axel Arigato også lavet en super cool udgave af denne i lærred, som helt sikkert kan blive en af dine forårsfavoritter.

Prada
Ruskindsjakke
29.800 kr. 
Arket
Oxfordskjorte
399 kr. 

Helmut Lang
T-shirt
1.328 kr. 
Reclaimed Vintage
Chinos
340 kr. 

Adidas
Falcon sneakers
799 kr. 
Simone Rocha X H&M
Skjorte
699 kr. 
AMI
Jakke
7.594 kr. 
Asos Design
Skjorte
220 kr. 
Arket
Anorak
999 kr. 
Chimi X H&M
Solbriller
349 kr.