Forårets nye favoritbukser

Forårets nye favoritbukser

Af: Sille Henning

1990’erne har længe haft stor indflydelse på modebilledet, ikke mindst når det gælder buksemoden, hvor 1990’ernes cigaretbukser og skinny jeans efterhånden er blevet en klassiker. Denne sæson må de dog vige pladsen for forårsmoden er domineret af bukser med vide ben, der med inspiration fra 1980’erne skruer helt op for wow-faktoren. 

LOULOU STUDIO
Sbiru pleated wool straight-leg pants
1.859 kr.
Britt Sisseck
Florence shirt
1.755 kr. 

Arket
Square-Toe Leather Boots
1.950 kr. 
H&M
Skjorte uden ærmer
249 kr. 

Lovechild 1979
Silina Leather Shirt
2.800 kr. 
COS
High-waisted Wide Cotton Trousers
790 kr. 

Custommade
Pavana pants
1.299 kr. 
By Malene Birger
Scooba skuldertaske i læder
2.499 kr. 

Shop bukser med vidde

De oversize bukser blev set på catwalken hos internationale modehuse som The Row, Fendi, Chloé og Louise Vuitton, der alle viste, hvordan de vide ben nemt skaber et sofistikeret og næsten dramatisk look. Fra Chloés power women look til Louis Vuittons mere laidback men stadig stærke udtryk.

Fra højtaljede til hængende på hoften, de vide bukser kommer i mange forskellige variationer, hvilket gør det nemmere, at finde nogle der passer. Du kan med fordel gå efter bukser i palazzo-stilen med læg foran, der giver et mere figursyet udtryk uden at mindske vidden på buksebenene, mens bukserne der går lige ned, giver et mere drenget look.

Men lad dig ikke narre af buksernes elegante udtryk. De er nemlig også super komfortable og en værdig afløser til Corona uniformens bløde joggingbukser. For selvom en stor del af dagen stadig foregår foran skærmen derhjemme, kan de vide bukser hurtig blive en hverdagsfavorit – og desuden, hvem kan ikke trænge til en lille forårsopdatering i garderoben.

Lovechild 1979
Lea Pants – Lavender Lustre
1.600 kr. 
nué notes
Minella Shirt
1.400 kr. 

& Other Stories
Braided Leather Crossbody Bag
1.120 kr. 
ZARA
Højtaljede bukser med vidde
299 kr. 

PRADA
Leather sandals
4.835 kr.
& Other Stories
Oversized Asymmetric Pinstripe Blazer
1.390 kr. 
ZARA
Wide legs bukser
449 kr.
Balenciaga
BB leather belt
2.199 kr.