Trend: Gå foråret i møde med fine pastelfarver

Gå foråret i møde med fine pastelfarver

Af: Ellen Funch Steffensen

Foråret har meldt sin ankomst, og det betyder, at vi går lysere og varmere måneder i møde. Derfor er det også tid til at få opdateret forårsgarderoben med lækre og sommerlige nuancer. Pastelfarver har længe været populært, men særligt her til foråret er de glade, sarte farver helt fantastiske. Hvis du ikke allerede har et par pastelfarvede items i din garderobe, så gør dig selv den tjeneste – for ligesom når solens varme stråler bryder frem fra mørket, kan farver også have en positiv effekt på vores humør. Så skift vinterens mørke styles ud med nogle livlige, lyse pastelfarver.

Nedenfor har vi samlet nogle af vores yndlings pastelfarvede items fra både designer brands og budgetvenlige brands, så du forhåbentlig kan finde noget i en prisklasse, der passer dig.

Designer items

GANNI
Pleated Satin Wide Kjole
1.299 kr.
Notabene
Carolina Klassisk Pump
1.750 kr. 

Kate Spade
Margaux crossbody taske
2.849 kr. 
Samsøe Samsøe
Haven trousers
1.200 kr. 

Bottega Veneta
Cotten Coat
18.590 kr. 
STAUD
Stretch-cotton peplum blouse
1.675 kr. 

Veronica Beard
Vest i kashmir
4.157 kr. 
Gucci
GG Marmont taske
17.719 kr. 
Alexandre Birman
Sandaler med blokhæl
4.802 kr. 
Caroline Constas
Skjorte med flæsekant
3.860 kr. 

Hvis du er lidt tøvende overfor at indføre farver i din garderobe, så kan pastelfarver været et godt sted at starte. De sarte farver er tilpas i øjenfaldende uden at være for overvældende. Men hvis du normalt er mest komfortabel i farver som hvid, beige, sort eller grå kan det være en stor mundfuld at inkorporere nye og mere legende farver i dine outfits. Dog er pastelfarver supernemme at style med netop de neutrale nuancer og bare ved at tilføje et enkelt pastelfarvet item, kan du lynhurtigt give lidt liv til dit look. Det kan du fx gøre med en håndtaske, et par sko eller en top.

Så spring ud i det og pift dit outfit op med én eller flere lækre pastelfarver. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Budgetvenlige items

Monki
Sheer sailor collar blouse
250 kr. 
Mango
Håndtaske
269 kr. 

Nike
Air Force 1 Pixel
885 kr. 
Pieces
Kort jakke
449,95 kr. 

H&M
Quiltet jakke
299 kr. 
Monki
Heeled mules
200 kr. 

Gina Tricot
Nora Bag
249 kr.
Farina Opoku
YADLEEN kjole
Tilbud: 362 kr. 

Monki
Knit crop top
180 kr. 
& Other Stories
Straight High Waist Trousers
645 kr.