Gå foråret i møde med NA-KD

Find perfekte styles til foråret og sommeren

Af: Ønskeskyen

Det er den tid på året igen: Sommeren er lige om hjørnet, de sidste dage af skoleåret er ved at løbe ud, og mulighederne for stilfulde looks i varmt vejr er her! Udvalget af outfits af høj kvalitet fra NA-KD til overkommelige priser giver dig mulighed for at shoppe dit drømme-forår-til-sommer-look til gode priser. 

NAK-KD fokuserer på komfortable garderober, der er alt andet end basic, når du skal ind og ud af klasseværelset. Tilføj statement-stykker for at give dit outfit noget flair, eller en mere minimalistisk stemning. 

Med uendelige muligheder for, hvordan man bærer dem, giver de plads til at lade din unikke stil skinne frem. Uendelige stylingmuligheder for fashion-forward er der masser af! Og vigtigst af alt, vil du aldrig skulle erstatte stil med komfort. Der trækkes en række fornuftige silhuetter, der er flatterende, men aldrig strammer, og stoffer, der omfavner din silhuette, men aldrig irriterer. Så du kan se så godt ud, som du føler dig, både i og efter skoletid.

Disse alsidige looks vil med sikkerhed tage dig gennem sommeren og kan lægges i lag om efteråret for en nem back-to-school capsule garderobe. Sæt det sammen med feminint tilbehør for at fremhæve looket, eller vælg en chunky blazer sammen med din pasform for en blød tomboy-æstetik. Gå til NA-KD nu for at få fat i alle styles, der fanger dit øje, før de bliver udsolgt.

Maxikjole med detaljer
Lyseblå
1.239,00 kr. 
Oversize twillblazer
Beige
669,00 kr. 

Højhælede med strop på læg
369,00 kr.
Højtaljede jeans 
299,00 kr. 

Satinmaxikjole
Beige
779,00 kr.
Rummelig lang blazer
519,00 kr.
Kjole i satin
med bindedetaljer
449,00 kr. 
Blonde-Bh
Lysegrøn
189,00 kr.
Hørskjorte
Hvid
399,00 kr. 
Bukser i lærredsblanding
Beige
449,00 kr.
Oversize blazer
Sort
669,00 kr. 
NA-KD
Stilet
369,00 kr.