Gaver til børn og babyer

Gaveinspiration til børn

Af: Ønskeskyen

Hvis du skal til babyshower eller barnedåb og leder efter gaveinspiration, kan du finde det her i vores gaveguide til børn og babyer i forskellige aldre. 

Der findes mange sjove og spændende ting til børn derude, og det kan være en udfordring at finde den perfekte gave, der både bringer glæde hos forældrene, og som samtidig indbyder til sjov og leg hos barnet. 

Vi har samlet vores bedste bud på sjove og hyggelige gaver, du kan forære barnet (og forældrene), der fortjener at blive forkælet med en fin gave.

Eiffel Tower
4899 kr. 
Konges Sløjd Babynest
799,95 kr.
Leander Puslepude Cappuccino
799,95 kr. 
Sebra Sengerand
699,95 kr.
Vanilla Copenhagen Blebadebukser
170,00 kr. 
Babydan badesæt
389,00 kr.
Babyart Ramme
249,00 kr. 
Cybex Snøgga Kørepose
649,00 kr.
Done By Deer Aktivitetstæppe
Tilbud: 769.97 kr. 
bObles Elefant
1.199,00 kr.
Meowbaby Boldbassin
689,00 kr. 
Kids by Friis fødselsdagstog
326,00 kr.
Pullover Orikke
Tilbud: 79,98 kr. 
Nameit sæt Thorkil
104,98 kr.
Puttekasse i træ
229,00 kr. 
Nameit NBNRAY Basket
124,98 kr.
Classic Scandinavian legekøkken
619,00 kr. 
STOY Aktivitetsbord
323,00 kr.
That’s Mine Ammepude
Tilbud: 449,96 kr. 
That’s Mine Rygsæk
Tilbud: 214,47 kr.
2-delt sæt i bomuld
179,00 kr. 
Sæt med justerbar størrelse
149,00 kr.

Sådan finder du den perfekte gave til barnet eller babyen 

Når du skal finde den helt rigtige gave til børn, kan det ofte føles som en jungle, fordi der er så mange forskellige ting at vælge imellem, og det er forskelligt, hvad børn synes er sjovt at lege med. Det kan derfor være svært at vide, præcis hvor man skal starte, og jagten på den helt rigtige gave kan føles uendelig. Især hvis du ikke selv har børn i den alder, du skal købe gaver til, kan det være svært at vide, hvad de bliver glade for. 

Det er vigtigt at tænke over barnets alder, når du skal vælge en gave, da børns interesser og behov skifter med alderen. Den perfekte gave til en baby eller et mindre barn er ikke nødvendigvis det, der bringer glæde hos et ældre barn.

Derfor har vi gjort det let for dig at finde en perfekt gave, der passer til netop den aldersgruppe, barnet tilhører. Hvad enten du er på udkig efter en gave til babyen, det lille barn eller barnet i 10-12 års alderen, så har vi flere bud på skønne gaveidéer i forskellige kategorier, som du kan forære den heldige gavemodtager.

Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og lade dig inspirere til gode gaveidéer til den næste fest – hvad enten du skal til babyshower, barnedåb eller blot er på udkig efter en “bare fordi”-gave.

Ofte stillede spørgsmål om gaver til børn

Hvad giver man et barn, der har alt?

Til barnet der har alt, kan du overveje at købe et gavekort til en oplevelse, gode spil, udklædning eller bøger.

Hvad giver man en 1-årig i gave?

Ofte vil gode gaveideer til en 1-årig være små cykler, gåvogne og alt andet til leg og bevægelse. Alt, hvor barnet kan få lov til at udfolde sig og undersøge sjove ting, er en populær gaveidé. Læs mere om gaver til 1-årige, hvis du vil have mere inspiration til, hvad du kan give.

Hvilket legetøj er mest populært i dag?

En af de mest populære ting hos børn er Paw Patrol, Gurli Gris og dinosaurlegetøj, der hitter hos piger såvel som hos drenge.

Hvad giver man en 2-årig i gave?

Der er mange forskellige ting, du kan give en 2-årig i gave. Nogle gode eksempler kunne være: en gåvogn- eller bil, musiklegetøj, legekøkken, sorteringslegetøj, bamse, aktivitetsbøger og børnebøger, legetøjsbiler- og toge, byggesæt (for eksempel Lego Duplo). Hvis du vil have mere inspiration til, hvad du skal give i gave, så læs mere om gode gaver til 2-årige.

Hvad giver man en baby i gave?

Når du skal finde den perfekte gave til en baby, kan du overveje at kigge efter ting til pusle og pleje, ting og udstyr til badeværelset, tøj eller børnebøger.

Hvor meget giver man i barselsgave?

Det vigtigste, når du skal købe en hyggelig barselsgave, er at give noget, der viser, at du tænker på de nybagte forældre. Det kan for eksempel være en fin kurv, en bamse, ting til pusletasken osv. Hvis du vil have mere inspiration til, hvad du kan forære forældre og baby i barselsgave, så læs mere om gaver til den nybagte mor.