Gaveinspiration fra Sinnerup

Gaveinspiration fra Sinnerup

Annonce for Sinnerup

Gaveinspiration til Valentin

Valentin er lige rundt om hjørnet, og derfor har vi lavet en guide fyldt med inspiration til dig, der leder efter den helt rigtige gave i anledning af kærlighedsdagen – eller måske bare til fødselsdagen? Er din yndlingsperson til smykker, mode eller måske interiør? Så læs med og forkæl den du holder af med skønne designs og de nyeste produkter og favoritter fra Sinnerup.

SINNERUP Alias vase
129,95 kr. 
SINNERUP Alias vase
129,95 kr.
SINNERUP Enjoy champagneskål 4 stk.
199,95 kr. 
SINNERUP Daisy lysestage
129,95 kr.

Tidløst design

Hos Sinnerup finder du et væld af produkter til hjemmet til en pris, som er overkommelig. Design, kvalitet og æstetik går hånd i hånd og gør et stykke boliginteriør til den perfekte gaveidé. Forkæl fx din yndlingsperson med den nye Cocoon LED bordlampe, der helt sikkert vil blive et hit hos ham eller hende. Den innovative bordlampe er transportabel og tåler regn, så den både kan tages med overalt og udenfor. Det skaber helt nye muligheder, da det er slut med at lade sig begrænse af mørket. Læs fx en bog i orangeriet, på stranden eller hyg dig på terrassen med vennerne, selvom solen er gået ned. 

SINNERUP Cocoon LED bordlampe
1.499,00 kr. 
SINNERUP Knivsæt 3 stk.
299,95 kr.
SINNERUP Enjoy gin glas 4 stk.
199,95 kr. 
SINNERUP Forklæde
129,95 kr.
SINNERUP Ballon vase
399,00 kr. 
SINNERUP Echo vase
149,95 kr.

Klassiske smykker

Ønsker du at gå den mere klassiske og sikre vej, kan du altid overraske din yndlingsperson med smykker fra Silke Renée Jewelry. De fine smykker fra Silke Renée Jewelry er skabt med inspiration i naturen, hvor både lydbølger, men også havets bølger og perler binder smykkerne sammen i en rød tråd. De fine perlesmykker og bølgende former er i et blankt finish, hvor balancen mellem det feminine og rå er med til at gøre kollektionen unik.

SILKE RENÉE SRSpiral halskæde
399,00 kr. 
SILKE RENÉE SRPearly øreringe
249,95 kr.
SILKE RENÉE SRPearly 5 øreringe
349,00 kr. 
SILKE RENÉE SRPearly halskæde 
799,00 kr.


Statement mode

Et sikkert hit er selvfølgelig også et lækkert stykke tøj i en høj kvalitet, som personen kan få glæde af i mange år. Mode fra Créton eller Two Generations by Sinnerup er to brands, der er udviklet med fokus på netop høj kvalitet og de bedste materialer, så hvert item kan holde sæson efter sæson.

CRÉTON CREmaly skjortekjole
999,00 kr. 
CRÉTON CRFleurie kjole
1.199,00 kr.
TWO GENERATIONS TGLas Vegas vest/bolero
1.499,00 kr. 
TWO GENERATIONS Anaheim kjole
1.299,00 kr.