Gaver til manden der har alt

Gaver til manden der har alt

Annonce for Elgiganten

Er du på udkig efter den perfekte gave til manden i dit liv – hvad enten det er kæresten, manden, broren, vennen eller faren? Og mangler du inspiration til, hvad du skal give ham?

Ofte er det de samme gaver, der ender på ønskelisten år efter år, og der er nok mange, der kan nikke genkendende til, hvor svært det kan være at finde den rigtige gave til ham, der har alt. Derfor kan det være en god ide at tænke kreativt, når den helt rigtige gave skal findes.

At finde den perfekte gave kan være en kunst, specielt hvis du gerne vil give ham noget, der er nøje udvalgt til lige netop ham, og som er både sjovt og personligt. Det mest fantastiske ved at give gaver er at se glæden ved noget, du har brugt tid på at finde. Derfor er det også så vigtigt at finde en betydningsfuld gave, der falder i hans smag.

Vi har gjort forarbejdet for dig og samlet en række gaveidéer, der med garanti vil falde i god jord hos ham. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og blive inspireret til dit næste gavekøb.

Apple Watch SE 44 mm
Tilbud: 2.749,00 kr. 
B&O Beosound trådløs højttaler
Tilbud: 1.499,00 kr.
Google Nest Mini 2. generation
299,00 kr. 
Google Nest Hub 2. generation
699,00 kr.

Sony trådløse around-ear høretelefoner
Tilbud: 2.190,00 kr. 
Ninebot by Segway KickScooter
4.999,00 kr.
Oculus Quest 2 VR bærbart headset
2.999,00 kr. 
ParkOne Solar parkeringsskive
499,00 kr.
Sage Barista Pro espressomaskine
Tilbud: 4.999,00 kr. 
Philips Hue White Ambiance trådløst startersæt
751,00 kr.
Philips OneBlade Pro skæg- og kropstrimmer
699,00 kr. 
Saphe One+ trafikalarm
399,00 kr.
iRobot Roomba i7 robotstøvsuger
Tilbud: 2.999,00 kr. 
Samsung Galaxy S22 5G smartphone
Tilbud: 6.699,00 kr.
Xiaomi 50” P1 4K LED
4.399,00 kr. 
Sonos Beam Gen 2 smart soundbar
3.749,00 kr.
Sonos One SL højttaler
1.499,00 kr. 
Weber Q3000 gasgrill
3.199,00 kr.

Vælg en personlig gave 

Når du leder efter en gaveidé til ham, der har alt, er det essentielt at vælge noget, der matcher hans personlighed, uanset om det er en bog, oplevelser, elektronik eller noget helt andet. Når det kommer til gaver, er det nemlig sjovest at give noget, der er personligt og som er tiltænkt modtageren. Så sørg for at tænke på hans interesser og hvad han godt kan lide, når du vælger den helt rette gave til ham. 

Det kan være alt fra praktiske gaver til gadgets, teknologi, mode, sportsudstyr eller personlig pleje. Måske er han typen, der vil blive glad for en sjov oplevelse eller en dag i forkælelsens tegn? Så tænk over at give ham noget, der har en bestemt værdi, eller som vil skabe glæde og minder på lang sigt. På den måde sikrer du dig, at han vil kunne bruge gaven i lang tid. 

De bedste gaver er dem, der er unikke, sjove og anderledes, og som han måske ikke allerede har i forvejen. Gå på opdagelse blandt vores bud på gode gaveidéer, og find den næste gave til manden i dit liv. 

Ofte stillede spørgsmål om gaver til ham

Hvad skal jeg give ham i gave?

Der er mange gode bud på gaver, du kan give ham. Du kan f.eks. forkæle ham med en ølsmagning eller en vinsmagning, hvis han er til det. Ellers kan du overveje at give ham en flot barbermaskine eller noget andet til personlig pleje. 

Hvad giver man sin far i gave?

Hvis du vil forkæle din far med en flot gave, kan du for eksempel give ham en gave til en oplevelse sammen med dig, hvor I kan tage ud og lave noget sjovt sammen. Ellers kan du give ham nogle praktiske sko eller andet praktisk tøj, der kan bruges udendørs. Hvis han er aktiv, kan du også give ham sportsudstyr – det kunne eksempelvis være et pulsur. Hvis du er interesseret i flere bud på, hvad du kan give din far, kan du få mere inspiration til gode fars dags gaver.

Hvad giver man en mand, der ikke ønsker sig noget?

Når du skal finde en god gave til manden, der ikke ønsker sig noget, er det vigtigt at tænke på hans hobbyer og interesser. Hvis han er glad for at gå i køkkenet, kan du for eksempel give ham nogle lækre gryder eller pander. Ellers kan du overveje at give ham noget til personlig pleje, da det ofte ikke er noget, mænd køber til sig selv. Alternativt kan du forkæle ham med en guidet whisky- eller vinsmagning, hvis han er til det.

Hvad giver man en mand i julegave?

Overvej at give ham et gavekort til en unik oplevelse for livet eller inviter ham ud på for eksempel en middag eller et spa-ophold. Vil du se flere gode idéer til, hvad du kan give ham i julegave, så læs mere om julegaver til ham.

Hvad skal jeg give min kæreste i gave?

Forkæl ham med en personlig gave, der er lavet til ham – det kan for eksempel være en t-shirt, en kop eller en halskæde med hans navn på. Hvis han er til oplevelser, kan du også give ham et lækkert hotelophold. Det vigtigste er, at han kan mærke, at du har tænkt på ham, og at gaven er valgt specielt til ham. Vil du have flere bud på gode gaver, du kan give din kæreste, så læs mere om gaver til kæresten.