Gaveideer til 200 kr.
gaver-til-200-kr

Gaveideer til 200 kr.

Af: Ønskeskyen

Når du skal finde den perfekte gave, er der oftest et gavebudget, du skal holde til. Selv om et stort gavebudget kan være lig med mange forskellige valgmuligheder, så behøver et mindre gavebudget ikke være en begrænsning. Du kan nemlig sagtens finde mange fine gaver til et overkommeligt budget på 200 kr.

Hvad enten du er på jagt efter en gave til din mor, kæreste, ven eller veninde, så er der rig mulighed for at finde på sjove og personlige gaver, der ikke koster det hvide ud af øjnene.

Vi har samlet vores bud på fine ting til 200 kr., som du kan forære til en, du gerne vil forkæle – hvad enten det er som julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje.

Måske der er nogle ting, du selv kunne blive inspireret til at skrive på ønskelisten?

Personlige gaver til både ham og hende

I en travl hverdag er det særligt vigtigt at vise vores kære, hvor meget de betyder for os. Og det behøver ikke at koste en formue. Gaver behøver nemlig ikke kun at handle om prisen, men om tanken og den betydning, der ligger bag dem.

Noget af det allervigtigste, når du skal finde en god og personlig gave, er at huske på, hvad modtageren ville blive glad for at få. Man kan altid mærke, når der ligger tanker bag en gave, så sørg for at vælge noget specielt til vedkommende.

Linen pude
SÖDAHL
159,95 kr.
Mascara Gift Set
Derma After Sun Lotion
Lancôme
Tilbud 155,00 kr. 
Active Drikkeflaske
Eva Solo
Tilbud 69,95 kr.
Grooved Øreringe
by Stine Winther
Tilbud 119,00 kr. 

Til ham

Når du skal finde en god gave til ham til under 200 kr., så er der flere gode ting, du kan overveje. Hvad med eksempelvis at forære ham en god bog, et sjovt spil eller en gin- eller ølsmagning, hvis han er til den type oplevelser. 

Hvis han går op i personlig pleje, kan du også overveje at give ham en god parfume, aftershave eller plejeprodukter til ansigtet. Ofte kan denne type skønhedsprodukter fås til en overkommelig pris, og mange mænd vil formentlig sætte pris på at få den slags i gave. 

Hvis du vil overraske ham med en personlig gave, er en nøglering med indgravering også en rigtig fin gave, der med sikkerhed vil bringe glæde.
Er han en sportsmand, så vil sportsudstyr og andet tilbehør til hans favorit sportsgren helt sikkert også være et sikkert hit. Der findes mange webshops, hvor du kan købe alt i sportsudstyr til en overkommelig pris. 

AeroBill Tailwind løbekasket
Nike
169,00 kr.
Spredt krave polo
Jack & Jones
149,00 kr. 

Til hende

Hvis du vil forkæle en kvinde i dit liv, der fortjener en særlig gave, kan du altid overveje at forære hende et smykke. Smykker er en populær gaveide til kvinder, og der er mange smukke valgmuligheder inden for denne prisklasse. Du kan for eksempel overveje at vælge et armbånd med indgraverede initialer eller en halskæde med hendes navn. Et personligt smykke vil vise, at du har lagt tid og tanker i gaven.

Går hun op i boligindretning, kan du også vælge at give hende nogle flotte håndklæder, en fin pude, en lysestage eller smukke, farvede drikkeglas, der kan pynte i hjemmet. En flot plakat er også en fin og billig gave, og der findes masser af plakater, så du kan vælge den, der passer til hendes stil. 
Er hun til selvforkælelse og lækre delikatesser, er en gavekurv også en rigtig god gaveide til kvinden, der har alt. Her kan du også vælge at vedlægge nogle skønhedsprodukter, der giver hende en rigtig hjemmespa-oplevelse. Det kan være med til at skabe en afslappende og luksuriøs atmosfære derhjemme.

Botanical Cream Deodorant
AURELIA
194,95 kr.
Ske 14 cm, Blå Palmette
Royal Copenhagen
199,00 kr. 

Ofte stillede spørgsmål om gaver til 200 kr.

Hvad kan man ønske sig til 200 kr.?

Når du skal finde på gaveønsker til 200 kr., kan du for eksempel ønske dig en god bog inden for din foretrukne genre. Alternativt kan du ønske dig et spil for hele familien.

Hvad kan man give til ham for 200 kr.?

Mænd elsker ofte gadgets og teknologiske gaver. Du kan overveje at give ham et smart tilbehør til hans smartphone, som f.eks. trådløse høretelefoner, en smartwatch eller en powerbank. Vil du have mere gaveinspiration, så se vores liste med inspiration til gaveidéer til manden, der har alt

Hvad kan man give til hende for 200 kr.?

Populære gaveideer til kvinder inden for dette prisleje inkluderer smykker, skønhedsprodukter, bøger eller hjemmespa-oplevelser. Disse gaver kan både være praktiske, personlige og luksuriøse. Vil du have mere gaveinspiration, så se vores liste med inspiration til gaveidéer til kvinden, der har alt

Kan jeg finde unikke gaver til 200 kr.?

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god og unik gave til et budget på 200 kr. Prisen er ikke altid afgørende for, om en gave er god. Der er mange meningsfulde gaver, der kan fås for 200 kr. Det handler bare om at være kreativ og finde noget, der passer til modtagerens interesser og personlighed.