8 gaveidéer til den nybagte mor

8 gaveidéer til den nybagte mor

Af: Ønskeskyen

At blive mor er noget af det mest fantastiske i verden, og derfor skal det fejres, når den lille nye baby kommer til verden.

Selv om tiden lige efter baby er kommet til verden er helt unik, og det er fantastisk at være nybagte forældre, så er der også meget praktisk at se til i tiden efter. Derfor skal den nybagte mor selvfølgelig også forkæles midt i barselsboblen.

Det er så småt blevet en tradition, at man som gæst giver en gave til den nybagte mor som lykønskning – også kaldet en barselsgave.

Så hvis du vil være en god mor, veninde, søster, bror eller andet, så kan du med fordel overveje at købe en fin gave og medbringe til den nybagte mor. Hun vil helt sikkert værdsætte tanken, der er lagt bag.

Vi har samlet vores bud på 8 gode gaveidéer, der vil glæde enhver nybagt mor samt inspiration til, hvad du kan skrive på ønskelisten, hvis du lige er blevet mor.

Personlige barselsgaver til mor og baby 

En af de vigtigste ting, når du skal vælge en barselsgave til den nybagte mor, er at vælge noget, som hun vil huske. En mindeværdig og personlig gave er altid noget, langt de fleste nybagte mødre bliver glade for. På den måde kan hun altid huske på den første tid med den lille nyfødte.

Vi har lavet en liste med en række gode gaver til den nybagte mor, der med sikkerhed vil bringe glæde.

Lækkert økologisk sengetøj

Et lækkert sæt sengetøj til baby i økologisk bomuld er en rigtig god gaveidé til den nybagte mor. Det er fint, og fås i rigtig mange søde print og farver, der passer perfekt ind på børneværelset. Og så er det i øvrigt praktisk for forældrene at have mere end ét sæt at skifte imellem, når nætterne er lange og uheldet er ude. 

OMHU Percale
sengetøj
349,00 kr.

Mine første år – mindebog til baby 

Hjælp den nybagte mor med at huske alle de fantastiske minder fra barnets første tid med en mindebog. Her kan de nybagte forældre indsætte billeder af baby og skrive små fine noter, der er sjove og hyggelige at se tilbage på. Det er en personlig gave, der helt sikkert vil blive brugt flittigt. 

Barnets bog
449,00 kr.

Badekåbe 

En lækker badekåbe, som den nybagte mor kan svøbe sig i, når den står på selvforkælelsestid, vil helt sikkert være et hit. Vælg evt. en i en dejlig blød kvalitet, der føles som et varmt kram og inviterer til hygge og kvalitetstid på sofaen. 

SÖDAHL Classic
morgenkåbe
499,95 kr.

Et personligt smykke 

Der er ikke noget som at få et flot smykke, der kan holde i mange år, og som er nøje udvalgt. Et personligt smykke er en klassiker, når det kommer til barselsgaver til den nybagte mor, og så er der flere muligheder for at personliggøre det. Du kan for eksempel overveje at give hende en flot halskæde med barnets forbogstav. Det er en fin gave, der samtidig har en helt særlig affektionsværdi. Og så kan der tilføjes flere vedhæng, hvis der kommer små søskende til. 

Evolution halskæde
Maanesten
600,00 kr.

Wellness-oplevelse 

Vil du forkæle den nybagte mor lidt ud over det sædvanlige? En skøn wellness-oplevelse – det kunne f.eks. være en lækker massage – vil helt sikkert falde i god jord hos den (formentlig) trætte mor. Og så er det en kærkommen lejlighed til at forære hende en gave, I kan nyde sammen. 

ARGAN WELLNESS
Magasin
139,95 kr.

Ammeindlæg 

Gode ammeindlæg kan være uundværlige med en lille ny, og derfor er det helt sikkert en god barselsgave, som den nybagte mor vil sætte pris på, når hun skal have den lille med ud på tur. Køb evt. nogle i en lækker kvalitet, der er behagelige at have på – det kan for eksempel være en blanding af uld og silke. 

Washable Breast Pads
CARRIWELL
99,95 kr.

Bog til mor

Det er vigtigt at finde tid til sig selv, når man har en lille nyfødt. Derfor er en god bog en perfekt gaveidé til mor, når hun har brug for at slappe af og fordybe sig i noget andet. Der er lavet mange gode bøger, der henvender sig til den nybagte mor – f.eks. Cana Buttenschøns “40 uger efter” eller Julia Lahmes “Hvor lagde jeg babyen?”

Pottetræning på 3 dage
Psykologi og Sundhed
279,95 kr.

Skønhedsprodukter

Når man lige er blevet mor, er tiden knap, og der er formentlig ikke den store tid tilovers til at pleje udseendet. Men derfor skal det selvfølgelig ikke afholde dig fra at forkæle den nybagte mor med nogle lækre skønhedsprodukter. En god gaveidé er f.eks. Rudolph Cares “Mommy & Me Balm”, der er en multifunktionel balm, der kan bruges af både mor og baby. Alternativt kan du også vælge at forære hende en beautyboks med en masse lækre produkter.

Seeking Self-Care Gift Set
Ole Henriksen
Tilbud 399,00 kr.

Ofte stillede spørgsmål om gaver til nybagt mor

Hvad giver man en nybagt mor, der har alt?

Den nybagte mor vil helt sikkert blive glad for at få noget, der er tiltænkt hende. Giv hende en lækker wellness-oplevelse eller et gavekort til en tur i biografen. Interesseret i mere gaveinspiration? Læs mere om, hvad du kan give i gave til kvinden, der har alt. 

Hvad kan man gøre for nybagte forældre?

Sørg for at stille din hjælp til rådighed for de nybagte forældre, der formentlig sover meget lidt i den første tid med den lille. Det kan være små ting som at kigge forbi med mad, snacks eller tilbyde at se efter baby.

Hvad er en god barselsgave?

En god barselsgave er ofte noget, der både er praktisk og som kan glæde de nybagte forældre. Det kan være alt fra tøj, tilbehør til baby, oplevelser, smykker osv.