Gode udsalgskup – det skal du gå efter

Gode udsalgskup – det skal du gå efter

Af: Sille Henning

Du kender det sikkert – du står pludselig med en bluse mellem hænderne, som du er overbevist om, at du bare må eje. For den er jo sat ned, ovenikøbet sat meget ned – et rigtig godt udsalgskup. Så det ville jo nærmest være dumt ikke at købe den – ik’? For havde der er sparet er tjent eller… 

Der er rigtig mange penge at spare under udsalget, men det er også nemt at lade sig lokke til at købe noget, som man egentlig ikke havde brug for, og måske ovenikøbet aldrig bliver rigtig glad for. Så hvad skal du efter for at gøre ikke bare de gode, men også de rigtige udsalgskup?

Se de gode udsalgskup her:

1. Klassikerne 

En af de bedste ting, at gå efter på udsalget er garderobe klassikere – det ligger næsten i ordet klassikere, at det netop er ting der aldrig går af mode, og kan bruges igen og igen, sæson efter sæson. Så hvorfor ikke gå efter pæne bukser, enkle skjorter eller måske en elegant blazerjakke.

Skjorte, Samsøe Samsøe
Før 600 kr.
Nu 360 kr. 

Blazer, Inwear
Før 1.600 kr.
Nu 800 kr. 

Bukser, Designers Remix
Før 1.799 kr
Nu 1.080 kr

2. Strik

Strik er en anden god ting at gå efter på udsalg. De bløde bluser er både klassiske men også super moderne, og kan nemt kombineres med tiden store krave tendens, og så har de en lang levetid i garderoben, specielt hvis du passer godt på dem.

Sweater, Beck Søndergaard
Før 899 kr.
Nu 650 kr. 

Cardigan, Rosemunde
Før 999 kr.
Nu 500 kr. 

Rullekrave, Birger Christensen
Før 1.600 kr.
Nu 960 kr. 

3. Jeans

Jeans er en fast del af vores garderobe, og er en af de ting, der ikke ændrer sig særlig meget fra sæson til sæson. Selvfølgelig er nogle modeller mere populære, som lige nu hvor vi ser meget højtaljede jeans og boot cut, men hvis man tænker på, hvilke modeller der klæder lige netop den kropsform man har, så kan udsalget være et godt tidspunkt at finde et par nye ’go-to’ jeans. Både dyre designer jeans og mid-level mærker og high street butikker sætter nemlig sidste sæson jeans på udsalg, og så er det jo bare om at slå til. 

Jeans, Loewe
Før 3.650 kr.
Nu 2.195 kr.

Jeans, Ivy Copenhagen
Før 799 kr.
Nu 399 kr. 

Jeans, Levi’s
Før 1.299 kr.
Nu 845 kr. 

4. High-end tasker

Specielt på de helt dyre varer som f.eks. designertasker, kan der være rigtig mange penge at spare, for også de kommer på udsalg. Ganskevist er det sjældent at de klassiske modeller i sort og brun bliver sat ned, da de fortsætter i sortimentet sæson efter sæson, men mere sæsonbestemte farver eller materialer kommer oftest på udsalg. 

Taske, Givenchy
Før 6.630 kr.
Nu 3.979 kr. 

Taske, Gucci
Før 13.425 kr.
Nu 9.399 kr.

Taske, Marni
Før 5.589 kr.
Nu 2.945 kr. 

5. Overtøj

Selvom det først er blevet rigtig koldt nu, så er meget af sæsonens overtøj allerede kommet på udslag, så hvorfor ikke investere i en lun dunjakke, en cool herreinspireret frakke eller måske en klassisk trenchcoat. 

Frakke, Baum und Pferdgarten
Før 3.299 kr.
Nu 2.310 kr. 

Dynefrakke, By Malene Birger
Før 3.999 kr.
Nu 2.599 kr. 

Trenchcoat, M by M
Før 1.600 kr.
Nu 1.120 kr. 

6. Sportswear 

Er du ok med, at dit sportstøj ikke er ’det sidste nye’, så kan du gøre rigtig mange gode køb til udsalget for her bliver det meste sportstøj – og også løbesko sat ned, for at gøre plads til næste sæsons varer.

Tights, Nike
Før 450 kr.
Nu 319 kr.

Hættetrøje, The North Face
Før 600 kr.
Nu 450 kr. 

Sko, Adidas by Stella McCartney
Før 1.799 kr.
Nu 1.260 kr. 

7. Big love 

Nogle gange er det ikke de klassiske ting, men derimod noget helt særligt og specielt, som vi køber på udsalg. Det kunne f.eks. være kjolen, som du havde set på (og forelsket dig i), men bare synes var for dyr, og så er det en god ide at vente og se, om den mon ikke er udsolgt, når udsalget starter, og så først slå til der. For så kan du jo være heldig at få drømme xx (kjolen, blusen, jakken, – eller hvad det nu er at netop du har forelsket dig i) til en rigtig god pris, og det gør det næsten endnu bedre. 

God jagt!

LÆS : REDAKTIONENS FAVORITTER TIL JANUARUDSALGET