Hyundai IONIQ 5: Årets bil i Danmark

Hyundai IONIQ 5: Årets bil i Danmark

Annonce for Hyundai

IONIQ 5, der med sin rummelighed, sit flotte design og lynhurtige opladning er kåret som Årets Bil i Danmark 2022, er på alles læber. Ydermere har IONIQ 5 vundet titlen som ”Årets Miljøbil” og ”Årets Teknologiske Frontløber”. Den har skabt overskrifter og taget hele verden med storm med ikke mindre end 26 internationale priser. 

Bilens opsigtsvækkende design med fokus på enkelthed og de karakteristiske lygter med kubiske pixels gør, at den ikke er til at overse på vejene. Og er du så heldig at have prøvet at køre i en, vil du vide, at komforten er helt i top. Kabinen byder på masser af plads, og en stor del af interiøret er genanvendte materialer, hvilket understreger et bæredygtigt fokus, men tilføjer også bilen en eksklusiv aura. 

IONIQ 5 er spækket med udstyr så langt øjet rækker – også når det gælder sikkerhed, og samtidig er betjeningen intuitiv. Udover designet, både indvendigt og udvendigt, udmærker IONIQ 5 sig også ved at være blandt de allerhurtigste, når det kommer til ladetid. Ved en lynladestation kan du på bare 5 minutter lade 100 km eller fra 10-80% på ca. 18. minutter (gælder ved opladning med 800 volt/350 kW). Det praktiske er der også tænkt på: I IONIQ 5 er der nemlig masser af plads både for og bag og endvidere gør den det muligt at trække helt op til 1.600 kg., så hverdagen kan bare komme an. 

Med andre ord: Hyundai har skabt en bil, der baner vej for en fremtid med elbiler.

Hvis ikke du allerede har prøvekørt IONIQ 5, kan du booke en prøvetur i den her: https://www.hyundai.dk/modeller/ioniq-5/proevetur og finde ud af, om den skal på din ønskeliste.