Hyundai IONIQ 5 er på alles læber

Hyundai IONIQ 5 er på alles læber

Annonce for Hyundai

Hyundai har introduceret den banebrydende og populære elbil, IONIQ 5. Den har skabt overskrifter og taget hele verden med storm både hvad angår design, kabine, køreegenskaber, rækkevidde/opladning samt pris.

Bilens opsigtsvækkende design med fokus på enkelthed og dens karakteristiske lygter med kubiske pixels gør, at den ikke er til at overse på vejene. Og er du så heldig at have prøvet at køre i en, vil du vide, at komforten er helt i top. Kabinen byder på masse af plads, og en stor del af interiøret er genanvendte materialer, hvilket understreger et bæredygtigt fokus, men tilføjer også bilen en eksklusiv aura. 

IONIQ 5 er spækket med udstyr, så langt øjet rækker – også når det gælder sikkerhed, og samtidig er betjeningen intuitiv.

Ud over designet, både indvendigt og udvendigt, udmærker IONIQ 5 sig også ved at være blandt de allerhurtigste, når det kommer til ladetid. Ved en lynladestation kan du på bare 5 minutter lade 100 km eller fra 10-80% på ca. 18. minutter (gælder ved opladning med 800 volt/350 kW). Med andre ord: Hyundai har skabt en bil, der baner vej for en fremtid med elbiler. 

Du kan booke en prøvetur i IONIQ 5 på hyundai.dk og finde ud af, om den skal på din ønskeliste.  

Hyundai bakker op om Ønskeskyen og Make A Wish Foundations samarbejde

Make A Wish Foundations formål er helt fantastisk. Deres arbejde med at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der er ramt af en livstruende sygdom, giver uden tvivl mening. Og derfor er vi stolte af at få lov til at deltage i koncerten d. 10. november, hvor Ønskeskyen samler penge ind til Make A Wish Foundation, så flere børn kan få et ønske opfyldt.