Inspiration til dit Halloween græskar

Inspiration til dit Halloween græskar

Af: Ellen Funch Steffensen

At lave sjove og dekorative græskarudskæringer er en hyggelig aktivitet for hele familien. Hvis du dog ikke just føler dig i dit kreative hjørne men godt kunne tænke dig et par uhyggelige Halloween græskar til at pynte på terrassen, ved hoveddøren eller på altanen, så gør vi det her supernemt for dig at komme i gang.

Kom i gang med dit Halloween græskar

Vælg dit motiv

Som sagt behøver du ikke selv at have de helt store kreative tanker om, hvilket motiv du vil lave på dit græskar. Der findes nemlig uendelig inspiration på nettet. Faktisk gør nogen det så nemt for dig, at du blot kan hente deres gratis skabeloner. Nedenfor har vi samlet nogle motiver, som er i ægte Halloween-ånd og skulle være rimelig nemme at gå til.

Klik blot på billedet af motive og download motivet helt gratis.

Vælg det rigtige græskar

Først og fremmest skal du have udvalgt de helt rigtige græskar. Formen på græskaret skal gerne passe det til motiv, du vil skære. Det kan være, at du skal have fat i et højt græskar, et meget rundt græskar eller måske en helt anden form, der passer til dit motiv.

Vælg de rette remedier

Dernæst skal du have remedierne i orden. Du vil højst sandsynligt få brug for et par skarpe knive af forskellige størrelse til små og store deltaljer, en ske til udhulning og et underlag eller evt plastik balje, som kan beskytte omgivelserne fra græskarindmad. Det skal godt svine en smule.