Inspiration til den perfekte værtindegave

Inspiration til den perfekte værtindegave

Af: Ønskeskyen

Er du også en af dem, der for det meste ender med at forære værtinden blomster, chokolade eller vin, så skal du læse med her. Vi har nemlig samlet vores bedste bud på gode værtindegaver til kvinder, der helt sikkert vil gøre hende glad.

Jotex
Isla vase
319,00 kr. 
Royal Copenhagen
Flora højhankskop
439,00 kr.
Rudolph Care
A Hint of Summer
345,00 kr. 
Pernille Corydon
Armbånd
400,00 kr.

Sinnerup
Gourmet skålesæt med tre dele
199,95 kr. 
Enamel
Lola halskæde
400,00 kr.
Beck Söndergaard
Cherietta Malin bag
299,00 kr. 
Pilgrim
Energetic halskæde
299,00 kr.
Royal Copenhagen
Bonbonniere Tiger Lilje
449,00 kr. 
Clean
Hello Summer
Tilbud 424,95 kr.
Pilgrim
Energetic øreringe
299,00 kr. 
Beck Söndergaard
Hårspænder, 2. stk.
249,00 kr.
Jotex
Solcelle-lyskæde
209,30 kr. 
Summerbird
Amour
258,00 kr. 
Sinnerup
Dea vase
149,95 kr. 
Pernille Corydon
Glint ear climber
400,00 kr.
Tromborg
Baked minerals silk
439,95 kr. 
Enamel Copenhagen
Ear studs
350,00 kr.

En værtindegave er altid en god idé, når du er inviteret til et arrangement, hvor du gerne vil vise din taknemmelighed til værtinden – hvad enten du er inviteret til middag, fest eller noget helt tredje.

Det er meget forskelligt, hvorvidt det er velanset at komme med en værtindegave, og i hvilke situationer, værtinden – eller værten – til en fest, forventer at modtage en gave for deres anstrengelser. Hvis der er tale om en afslappet middagsaftale, er det måske ikke lige så nødvendigt at kvittere med en værtindegave, som hvis du er inviteret til en stor fest eller en rund fødselsdag.

Dog kan det være en rigtig fin måde at vise sin påskønnelse af det, værtinden har stået for i forbindelse med dagen eller aftenen. Og hvem bliver ikke glad for en betænksom gave?

Ofte kan det være svært at finde ud af, hvad man skal købe i værtindegave. Netop fordi det som oftest er en lille gave, er der flere forskellige ting, du kan overveje at købe.

Idéer til gode gaver, du kan give hende

En af de vigtigste ting at have for øje, når du skal købe en betænksom værtindegave til hende er, hvad hun vil blive glad for at få, og hvad hun rent faktisk kan bruge. 
Derfor kan det være en rigtig god idé at tænke på modtagerens smag og stil, når du skal vælge den perfekte gave til den kvindelige vært. Måske hun har en sød tand og elsker lakrids, chokolade og andre søde sager? Så er det muligvis det, du skal gå efter, når du vælger gaven til hende.

Ellers kan du overveje at give hende noget til personlig pleje, der helt sikkert vil vække glæde hos enhver kvinde. Det kan enten være en lækker bodyscrub, en håndsæbe der pynter flot på badeværelset eller en ansigtsmaske.

Andre er mere til oplevelser, og så er det jo oplagt at give hende et lille oplevelsesgavekort eller en anden type forkælelse, hun kan nyde enten alene eller sammen med en, hun holder af.

Ting til boligen er også altid et sikkert hit hos værtinden – her kan du for eksempel overveje at give hende en flot vase eller en flot kop. Kun fantasien sætter grænser, og det vigtigste er, at du finder noget, du ved, at værtinden vil sætte pris på.

Ofte stillede spørgsmål om værtindegaver

Hvad er en god værtindegave?

En god værtindegave er en gave, du har valgt specifikt til modtageren, og som tager højde for vedkommendes interesser og personlige smag. Blomster er formentlig den mest klassiske værtindegave, og ellers kan du overveje at give en god flaske vin. Læs mere om hvilke gaver der er gode at forære hende, der har alt. 

Hvornår har man værtindegave med?

Det er altid en fin gestus, at have en lille værtindegave med til værten eller værtinden, der har valgt at lægge hus til et arrangement. Det er meget forskelligt, hvilken form for gave, du skal købe til den enkelte. Ofte vil det være en velvalgt, personlig gave, der ikke behøver at koste så meget. Så længe der er lagt tanker i at finde den perfekte gave.

Hvad giver man parret, der har alt?

Til et par, der har alt, kan man for eksempel overveje at købe en flaske champagne med to glas, der indikerer, at det er valgt specifikt til parret. Alternativt kan du vælge at forære dem et sæt til at lave lækre drinks og cocktails.

Hvorfor er det en god idé at komme med en værtindegave?

Værtindegaven er en god måde at vise værten for dagen eller aftenen, at du sætter pris på invitationen, og det er derfor en god idé, når du er inviteret som gæst.

Hvor mange penge skal en værtindegave koste?

Det er forskelligt, hvad en værtindegave bør koste. Ofte vil det komme meget an på, hvad anledningen er, og hvilken form for arrangement du er inviteret til. Som regel vil en typisk værtindegave koste mellem 150-400 kr.

Hvad giver man en mand i værtindegave?

Til den mandlige vært kan du overveje at købe nogle lækre specialøl eller en flaske gin eller whiskey, hvis du ved, at han kan lide det. Ellers er en lækker kaffe altid en god gaveidé til manden. Mangler du mere inspiration til gode gaveidéer, så læs mere om hvad du kan forære manden, der har alt.