Julegaveinspiration fra Bluelgass.dk

Julegaveinspiration fra Bluelgass.dk

Annonce for Blueglass.dk

Kender du en, der sidder foran sin skærm det meste af dagen? Så har teamet bag Blueglass den helt perfekte julegave til dig og dine nærmeste. Hos Blueglass.dk har de et udvalg af bluelight briller til både børn og voksne, som kan fås med og uden styrke. Kig forbi webshoppen og tjek deres udvalg ud.

Med julen lige rundt om hjørnet, står temaet bag Blueglass klar til at hjælpe dig med deres lækre udvalg af bluelight briller. Forkæl dine nærmeste med et par bluelight briller, der hjælper med at blokere det skadelige blå lys, som udsendes fra dine digitale enheder. Deres briller kan fås både med og uden styrke til store og små. Tag på julegaveshopping på blueglass.dk og vælg din favorit model. 

WAYFARER BLUE LIGHT BRILLE – SORT/HVID
498 kr.
WINCHESTER BLUE LIGHT – TRANSPARENT
498 kr.
WINCHESTER BLUE LIGHT – LYSERØD
498 kr.
WINCHESTER BLUE LIGHT – GRÅ TRANSPARENT
748 kr.

Hos Blueglass passer de på hinanden ogde vil derfor også passe på dig og dit syn. De har udviklet og konstrueret en brille, der blokerer op mod 92% af det skadelige blå lys som er kvalitetstestet af Dansk Teknologiske Institut. Pas på dig selv og sæt et par bluelight briller på din ønskeliste eller forkæl en af dine nærmest med et par briller. Blueglass har briller i forskellige modeller og farver, så klik ind på vores webshop og tjek deres sortiment ud. 

STAMFORD ROUND METAL – BLACK & GOLD
548 kr.
STAMFORD ROUND METAL – BLACK & SILVER
548 kr.
ROUND BLUE LIGHT BRILLE – LYS GRÅ TRANSPARENT
498 kr.
ROUND BLUE LIGHT BRILLE – ALM. SORT
498 kr.

Find din næste julegave på Blueglass.dk. Teamet bag Blueglass tilbyder bluelight briller, som hjælper med at blokere op til 92% af det skadelige blå lys, som udsendes fra vores digitale enheder. Det er derfor ikke nødvendigt at have dem på 24/7 men kun, når du sidder foran en skærm. Pas på dit syn og sæt et par briller på din ønskeliste. 

PRINCETON BLUE LIGHT – LYSERØD TRANSPARENT
548 kr.
PRINCETON BLUE LIGHT – LYS GRÅ TRANSPARENT
548 kr.
WAYFARER BLUE LIGHT BRILLE – MAT SORT
498 kr.
KIDS BLUE LIGHT – BLÅ
398 kr.
KIDS BLUE LIGHT – PINK
398 kr.
KIDS BLUE LIGHT – SORT
348 kr.

Har du svært ved at sidde foran skærmen i en længere periode og har du svært ved at falde til ro om aftenen? Så finder du den helt rigtig julegave hos Blueglass.dk. Med deres bluelight briller, vil du kunne finde mere ro når du sidder foran skærmen og dermed opnå et bedre energi niveau og øget produktivitet. Bluelight brillerne kan fås med og uden styrke og de passer derfor til enhver person.