Tilføj lidt glamour til hjemmegarderoben i julen

Tilføj lidt glamour til hjemmegarderoben i julen

Annonce for Pilgrim

Julen er normalt en tid for fester, og hvor vi mødes med vores familie og venner. Denne jul bliver anderledes, og vi kommer til at bruge mere tid derhjemme. Det betyder dog ikke, at vi ikke skal bruge højtiden til at dresse op. Selvom du går hjemme, kan du sagtens style dit hjemmesuit med cool statement smykker.

Sammen med Line Meyer har vi samlet nogle af Pilgrims eventyrlige smykker, som vi håber kan give dig nogle tips til, hvordan du kan drysse lidt glamour ned over din hjemmegarderobe.

Pilgrim Radiance
ringe, 2 stk. sølv
249 kr.

Pilgrim Tolerance
armbånd guld
249 kr.

Pilgrim Sensitivity
halskæde guld
399 kr.

Pilgrim Malak
øreringesæt guld
249 kr.

Pilgrim Sensitivity
ring guld
199 kr.

Pilgrim Radiance
ringe, 2 stk. sølv
249 kr.

Pilgrim Sagi
ring sølv
249 kr.

Pilgrim Compassion
øreringe sølv
199 kr.

Pilgrim Sensitivity
halskæde sølv
399 kr.

Pilgrim Compassion
ring sølv
249 kr.

Pilgrim Gracefulness
armbånd sølv
299 kr.

Pilgrim Magda
øreringe sølv
179 kr.

Om Pilgrim

Det danske smykkebrand Pilgrim designer moderigtige og håndlavede smykker, der pifter ethvert look op. Brandet har eksisteret siden 1983 og blev grundlagt af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. Med mere end 35 års erfaring i smykkebranchen, er de i dag et anerkendt brand både nationalt og internationalt, som skaber smukke designs med en scandi-cool tilgang. Pilgrim er bygget op med hjertet og stor kærlighed for mennesker. Deres smykker afspejler autenticitet, passion og drømme. Kernen bag Pilgrim handler om nye eventyr og oplevelser, hvor destinationen er vigtig, men også rejsen dertil. 

Pilgrim har et stort udvalg af smykker til enhver anledning. Find de helt perfekte accessories til dit outfit og gå på opdagelse i deres store udvalg af smykker. Et fint smykke er desuden helt perfekt som gave til en du holder af uanset begivenheden. Hvad end det er til fødselsdag, konfirmation, julen eller som studentergave, er smykker en rigtig fin og personlig gave. 

The Strength of The Feminine

Pilgrims seneste kollektioner udstråler feminin styrke og kvindelige karaktertræk. Skab et stærkt look denne vinter med deres vinterkollektion The Strenght of The Feminine, hvor hvert enkelte smykke er unikt og bærer sin helt egen superkraft. Kollektionen er en hyldest til kvinder og den feminine styrke. Smykkerne fremhæver din feminine side og indre styrke. Find din indre superkraft frem denne vinter og udforsk de fine smykker. Deres smykker er håndlavede af rene materialer, der er produceret med omtanke for miljøet. Smykkerne er bly- og nikkelfri, samt lavet på en base af zink, messing og kirurgisk stål. Til slut er de belagt med ægte guld eller sølv, der giver en lang levetid og høj kvalitet. 

Smykker er essentielle i enhver kvindes garderobe. De er med til at skabe en helhed til dit look og tilføjer en ekstra detalje. Udsmyk dig med autentiske og smukke smykker fra Pilgrim, der vil få dig til at føle dig endnu mere smuk. De helt rette smykker kan fremhæve din skønhed og personlighed på en naturlig måde og er derfor nemme at tilføje. Dine smykker skal matche din personlige smag. For et festligt look er det oplagt at tilføje lidt ekstra bling, som skal sætte prikken over i’et på dit outfit. Det er nemlig de små detaljer, der gør forskellen og ved en festlig anledning skal den ikke have for lidt. Her kan et par store øreringe og et matchende armbånd gøre tricket og tage dit look til nye højder.