3 tips til at give en personlig gave fra Klarborg

3 tips til at give en personlig gave fra Klarborg

Annonce for Imerco

Juletiden er lige om hjørnet, og vi kommer her med vores bedste bud på den perfekte pynt. De søde Klarborgnisser er oplagte som mandelgave, adventsgave eller julegave. Nisserne er indbegrebet af glæde, omsorg, kærlighed og traditioner, hvilket alle fortjener at føle til jul. 

Julenisserne har været et populært samleobjekt, siden de kom til i år 2000. Der kommer et nyt nissepar til samlingen hvert eneste år. Hver nisse bærer sin helt egen personlighed og gemmer på dine minder år efter år. Kom med på livets mange eventyr sammen med de søde Klarborgnisser. 

Klarborg Nisse Per m. flag
249,95 kr. 
Klarborg Årsnissepar 2021 – Mary & Hans
399,95 kr.

Husk altid at være på forkant inden jul. De små nisser er nemlig populære, og en del af nisserne kan kun fås i Imerco. Derfor anbefaler vi allerede nu, at du finder dine favoritter og juleshopper inden, det store juleræs for alvor går i gang. Alle nisserne er håndlavede og passer perfekt ind i et nisselandskab i stuen. Vi er sikre på, at du kan finde en nisse, som rammer din personlige stil, da der er designet mere end 300 søde julenisser. Udforsk deres eventyrelige sortiment og tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Klarborg Nisser Simone & Albert m. tilbehør
549,95 kr.
Juletilbud: 299,95 kr. 
Klarborg Kalenderstage Træsko Liam
249,95 kr.

3 tips til at give en personlig gave fra Klarborg

1. Giv årsnisseparret til en af de unge i familien – fra det år, hvor vedkommende blev født. En personlig gave de vil kunne tage frem år efter år og tænke på dig.

2. Alle Klarborgnisser har forskellig personlighed – læs om deres personlighed på imerco.dk og find den nisse, der passer bedst til personligheden på den, du vil give en gave. Skriv personligheden ud på et lille kort og vedlæg det gaven for at gøre det endnu mere personligt.

3. Har din gavemodtager et yndlingsdyr? Klarborg laver ikke kun nisser, men også de sødeste dyr. Er din veninde sød som en isbjørn, elsker din datter rensdyr eller er bedstemor blid som et dådyr? 

Klarborg Isbjørneunger Enok & Nuka
249,95 kr.
Klarborg Nisse Ann
249,95 kr.
Klarborg Fødselsdagspige
199,95 kr. 
Klarborg Nisse Henning
349,95 kr.
Klarborg Fyrfadsstage Nissen Frits – 2 dele
299,95 kr.
Klarborg Figur Julemand – Jubilæumsudgave
499,95 kr. 
Klarborg Store – Anna
1.299,95 kr. 
Klarborg Rolf & Reino Rensdyr – 2 stk.
199,95 kr.